| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v UK

Maminky v UK - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 49679  [Dalších 49439 >>]
Len 108740
9.9.2016 17:01:44
Neni to grant, je to pujcka, stejna, jako davaji na undergraduate a pak to postupne splacis, kdyz vydelavas nad 21k. Do letoska nic takoveho nebylo, ale vlada naznala, ze ma malo vzdelane obyvatelstvo.

UCAS points jsou z A-levels. A je jasne, ze tam, kde to napisou, tak chteji zamestnavat mladochy~l~

V posteli, prosim te~8~~t~ To fakt ne. Asi starnu.

Vyhladovela~t~~t~ Tak si to ted uzivate, velky dum, deti ve svych pokojich~t~ Kdy jste se vlastne vratili?

D. je ok, porad ho to bavi, tak snad to bude dobry.

O te me pracovni prilezitosti porad premyslim, nekdy o vikendu ti napisu mail s podrobnostma, fakt nevim. Navic je to vsechno strasne narychlo~l~
babiki 4116
9.9.2016 15:57:36
No jo, co to melu o Phd~8~. Studium stejne jak doted, vcetne tutorials? Same zkousky, chudinko, ale tobe celkem jdou ~x~. A odkud jinud mas grant, ja to furt nechapu...

A z OU nejsou UCAS points?

Toz jsem si rikala ze jste ztravili tyden v posteli ~:-D
Jsem prijela z dovolene sexualne vyhladovela, bo furt nejake dite nekde ~o~...

Co D. s praci? Furt se dari?

Len 108740
8.9.2016 18:53:42
Jezis, PhD ne, to je jeste daleko, tohle je MSc. Je to development management, v podstate international development, zabyva se to hodne issues spojenymi s povalecnou obnovou nebo vzdelavanim obyvatel z rozvojovych zemi, gender issues a tak. Bohuzel kazdy modul ma zkousku, ale nejak to snad zvladnu. Ted je nove od srpna pujcka ma masters studium, stejna jako na undergraduate, az 10k. Ja si budu brat nizsi, protoze uz cast financovani mam vyresenou.

Social work, hmm, k tobe by se to hodilo, jsi klidas~:-D Akorat to mozna chce nekoho, kdo se umi od tech problemu kolem trochu odpoutat a nemyslet na to, jinak to cloveka semele. Soukrome instituce ted nabiraji spoustu lidi na social work (studium+prace), jenze vetsinou chteji UCAS points a navic zavazek i na deset let.

Letadlo~t~~t~ Jeste, ze jste meli ty klidne deti sebou~t~ A s malym teda super, to musi byt zvlastni pocit, kdyz najednou nemusis nic vysvetlovat a je proste normalni dite~x~

Jen se rozsoupnete, to je skvely nahodou. Vanoce v teple a leto v teple~R^ Nase mlada brala hrozne ukorne, ze letos nase jedine more bylo to jihoceske, takze pristi rok ji nekam musime vyvezt~l~

Deti s mamkou odjely prvni tyden prazdnin a my pak za nima o tyden pozdeji prijeli. Ten tyden jsme spolu stravili jednak focenim~8~ v Londyne a pak jsme si udelali vylet do Clactonu~t~ A deti mi chybely, furt jsem premyslela, co asi delaji, jestli to nasi zvladaji a tak. Normalni kvocna~l~
babiki 4116
8.9.2016 18:09:53
Takze deti to zvladly?? Parada! Co jste s D. delali? Jezis to bych brala...mamka ti je dovezla zpatky?

Byli jsme 14 dnu, nahodou dobry napad v low season, maly by to v davu zvladal urcite lip. Strasne mi chybi jidlo...

No pockej a v cem teda Phd? A jak se to financuje? Super ~g~

Mne prisel nedavno mail s 2letym navazujicim studiem na social work...to by me celkem bavilo, i kdyz psychicky asi brutalni.

Gratuluju k interview~g~, hmm, sama nevim, asi bych to i zkusila teda...napis na mail, jsem zvedava.

V letadle jsme sileli spis dospeli ~t~, ja bez koureni a M. strach z letani nabral takovych rozmeru ze do sebe haze co nejvic brandy tesne pred letem~t~, chudak nevim jak to prezil, vypadal strasne u vzletu. Tak mu vyskoci andrenalin ze z mirne opilosti prejde rovnou do opice ~t~.

Vis co bylo zvlastni? Nikdo nebral maleho jako postizeneho, brali ho uplne normalne, i v hotelu, i kdyz videli jak ji atd; zajimavy pocit.

My se letos rozsoupli, na vanoce jsem bukla Kanary a v lete mame objednany dum v Chorvstsku s mamkou a obema segrama, detma a manzelama, to bude mazec...no vsak jsme leta sedeli doma ~l~
Len 108740
8.9.2016 14:59:26
No hura, prazdniny jsi prezila~t~~s~

Vy uz jste v te Indii byli??~5~ Ja myslela, ze jedete az po Vanocich. No zni to skvele, urcite spousta zazitku~R^ Na jak dlouho jste byli?

My jsme byli v CR s D "jen" tri tydny, deti o tyden vic, zvladli to vsichni dobre, nasi chvalili, ze deti byly hrozne hodne a ze je pristi rok chteji na delsi dobu, tak uvidime.

Fakt level 1?~t~ Tak to budes mit hezky jednoduchy rok. No, ja jsem zapsana na Masters na OU, byl problem trochu s financovanim jine uni, navic to potrebuju co nejvic flexibilni. Prejit muzu vzdycky, ale obor se mi libi, tak snad to pujde. Zacinam v listopadu.

Prace, o minulem vikendu jsem nasla stranku, kde jsou mistni jobs, poslala jsem spousty zivotopisu. V pondeli telefon, zvali mne na interview, vyklubal se z toho trihodinovy assesment vcetne roleplay~t~ Mazec, nicmene jsem prosla, vcera druhe interview s manazerem a ted cekam, co nabidnou. Je to pro supermarket, hlasila jsem se na kancelarskou pozici, ale dela se pulrocni kolecko po vsech oddelenich a zacina se na minimalni mzde. D rika nebrat, radila jsem se i se svagrovou, ktera dela HR pro jiny retezec, ta rikala "pojd radsi k nam"~t~, takze to je taky mozna cesta. Kdyztak ti vic napisu do mailu, tady se mi nechce. Kazdopadne mam i jina zelizka v ohni, proste uvidim.

Super, ze maly nema problem s litanim~g~
babiki 4116
8.9.2016 12:34:27
Len jeeeee rada te vidim~s~
ani nevim jak se nam ty dva mesice povedly, asi busy po delsi dobe...mela jsem taky chimeru jak blazen po navratu z Indie...bylo moc fajn, ten jih je opravdu jiny, vubec jsme nevideli zebraky - mela jsem strach kvuli E..ovsemdost ji prospelo videt ze voda jen tak netece tepla vsude, a ze se musi palit odpadky bo je vlada nesbira atd atd...je tam super levne, zili jsme si jak kralove...a lidi jsou tak mili a usmevavi, ze mi ted vischni tady pripadaji jak zrali na antidepresiva~t~
kdyz jsme byli u tech znamych na dome, tak povyk v mestecku, nejsou zvykli na turisty, vsichni se nenapadne nahrnuli ven/do obchodu, mavali ~t~, ale ne neprijemne jak v Tunisu, jsou fakt moc mili...je tam krasne jako v JAR,ale bez te zvlastni napjate atmosfery, bo je tam bezpecno. Nejlepsi byly vsude katolicke sochy a pamatnicky a vedle toho komunisticke billboardy, vlajky, graffiti, zatata pest atd atd..M.to vubec nezna, tak nechapal moji fascinaci ~t~

po navratu jsem chtela do CR, bo maly zvladal litani nejlip ze vsech (fakt zadny problem~e~), ale leteny by vysly na 2000~a~ tak jsem se na to vykaslala...

ty jsi byla v CR cele leto?byly deti nakonec samy u vasich?

co noveho s praci, skolou?

ja lempl jsem to nechala na posledn chvili, dnes musim zaplatit kurz, vzala jsem si fakt ten level 1~f~

Len 108740
3.9.2016 15:50:30
Ty brdo, dva mesice nic~8~~:-D Jsme mely asi obe busy prazdniny. Doufam, ze sem jeste zavitas:-)

Prazdniny super, vubec se netesim na pondeli. Vratili jsme se pred tydnem z CR, porad jsem v jakemsi soku z navratu. Dneska jsem se teda trochu zberchala, prilasila jsem se ke studiu, poslala CV na par jobu a jdu si neco upect.

Co ty, uz mas vybrany modul na tenhle rok?? Konecny a posledni!~g~ Co deti? Byli jste v CR?

Musim se nejak dostat do normalu, jsem desne homesick.
Monika 151571
22.8.2016 7:32:44
Moc Vám děkuji.Tady má před sebou ještě dva roky studia.Na vysokou to s ní asi nevypadá. Spíš mi jde o to aby mněla ukončené studium maturitou.Moc vám děkuji že jste si na mě udělali čas.Monika
LiValley 120048
21.8.2016 21:16:30
Musim rict, ze bych do toho taky nesla. tesne pred maturitou menit skolu bude pro dite hodne narocne. Hodne zalezi na tom jaka je jeji uroven jazyka.
*Aida* 5732
21.8.2016 19:14:43
V UK jdou deti do skoly podle veku, takze by proste pripadla do rocniku, kam vekove spada. A to je posledni rok pred VS, rok, kdy se delaji A levels. Byla by v Year 13. Kursy A levels se studuji na Sixth Form College, je to Y12 a Y13. Takze by prisla v polovine. I s hodne dobrou anglicrinou je dosazeni vysledku, dostacujicich k prijeti na VS, hodne hodne narocne, ne-li nerealne pri prechodu z ceske stredni skoly. Pokud ty A levels neudela, na VS ji tady nevezmou.
A potom se tady VS plati, tuition fees zacinaji na £9 000/rok.
Osobne bych do toho nesla, pripadne dotazy samozrejme rada zodpovim.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 49679  [Dalších 49439 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.