| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v UK

Maminky v UK - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 49679  [Dalších 49449 >>]
Len 108740
21.9.2016 18:15:51
Jo a na doporuceni Monty ve zdejsi ctenarske diskuzi jsem si pred par dny koupila knizku od Orlando Figes "The Whisperers" - private life in Stalin""s Russia. Dneska dosla a uz mam prectenou stovku stranek, je to hrozne zajimavy. Po tom Child 44 me tahle tematika jeste vic zajima. Treba tech snatku ze strachu, jak je to popsano v Child 44, bylo hrozne moc. Vubec ty soukrome zivoty v diktature jsou fascinujici. Takze doporucuju~R^
Len 108740
21.9.2016 17:30:34
Interview jeste nevim, daji vedet v pondeli.

Jo, kerb je u nas treba shodit, to musi ucelat council. Sterk byt muze, maji ho v ulici dvoje sousedi, vlastne troje.

papoucha jsem prave proto zavrhla, malej pes bude lepsi. Mame ve vyberu tri rasy - bostonskeho teriera, minijezevcika a mopse. Uvidime, kde bude stene, mame takove specialni pozadavky, trebe jezevci dlouhosrsta cokoladova holcicka neni momentalne ani jedna. Mopsi holcicku chceme zase jen cernou a nesmi mit vypoulene oci~:-D No a bostonku bych nejradsi hnedou a musi byt spravne vybarvena, abysme mohli vystavovat.

Z toho K vyroste, ale nekdy po tricitce~t~~6~ A taky ne uplne, vetsine lidi by treba Walmart vubec nevadil, ze jo? Nejake principy mit musi, ale ty zaseky se budou zmensovat. Akorat je blby, ze to nejvic zasekavaci obdobi je zrovna i obdobi, kdy se rozhoduje o budoucnosti. Ale on na RE znamce zaviset nebude, neboj~6~ Malej a pasy~6~ Hlavne, ze ve skole je hodnej~:-D

Studium zacina v listopadu. Uz se tesim, i kdyz to bude asi maso, uplne jsem odvykla, ucim se jen jazyky, kdyz se mi chce~l~ To budes mit tenhle rok peknou oddychovku~R^

babiki 4116
21.9.2016 16:54:03
Jak dopadlo interview? Hele ta moje kamoska ani tuk~:(. Kdy zacinas jizdy?
Driveway nesel sterk neco kvuli kerb, tak si to zjisti na councilu, i kdyz M. tvrdil ze v Londyne jsou jine pravidla
Jsem si updatovala IOS a zas spousta veci blbne, ted treba musim manualne posouvat ""policko"",
abych videla co pisu~l~

Papoucha mel otec K. , ma astma a behem mesice byl v nemocnici, to asi fakt radsi ne k alergikum.
A mate vybranou rasu pejska?

No jo, ja zkusenostmi se zaseky nemam, tak budu doufat ze z toho vyroste, blboun jeden~o~
Uz 2x mi volali ze transportu ze si maly sundava pas, dnes ho prerazim asi. Vypadli mu dva zuby a je zas dohola (vsi),
vypada jak inmate ~t~

Ale ve skole andilek nejvetsi...

Mam PMS a naladu pod psa....kdy ti zacina studium? Me 1.10, ovsem pulka FB skypiny uz v tom klasicky jede...
Divala jsem se na tma, podobne jako prvni module, to bude prca ~:-D

Len 108740
16.9.2016 16:50:11
Jezis~8~~t~ To byl teda hodne dobry housesitter~t~ Boze, to by me kleplo! Z ty kuchyne teda obvzlast, vzdyt jste to meli nove vymalovany, ne? Fakt dobracek.

Driveway, ani mi nemluv, asi si pozvu na brigadu nejake Rumuny, zjistila jsem, ze asi budu muset fakt do prace jezdit autem a k nam do ulice uz se dalsi auto fakt nevejde, takze si budeme muset udelat driveway. Ale zjistila jsem, ze nastesti budu mit dost levne pojisteni, tak uz se tak nebojim. Uz jsem si booknula refresh jizdy s instruktorem, to bude sranda~t~ Nastesti sousedi maji sterk, tak nam to ho snad povoli. Proc to u vas neni povolene??

Kocouri, no, ti dva nasi bratri jsou obcas trosku sabli. Vrni, vrni, oliznou a pak kousnou. Jednomu je to poznat na ocich, druhy je naprosto nepredvidatelny. Fakt s kockama koncim, teda, ne ze bych se tehle zbavila, ale dalsi nebudou. Po Vanocich bude stene nejake male rasy, pro maleho, uz rok to ma doporucene od psychologa a porad to odkladame. Preorientujeme se na male psy, D ho bude tahat sebou pri foceni a taky o budeme brat do CR autem. Na to dite proste nejvic plati zvirata a kocky jsou nespolehlive. Jeste jsme premysleli o papouchovi, ale toho je tezsi presouvat a navic museli bysme mit vetsi dum, protoze se bojim, ze E bude mit s perim problem. Ted se ji zase rozjel ekzem z bazenu, to bude mit cely rok, kdyz cely rok plavou~a~

Hele, K je jako ja. To je presne jako moje zaseky, s tim testem. Ja ho chapu, no, taky mi to prijde posahany. Akorat s vekem nejak me tyhle zaseky prechazeji, ale v puberte jsem si tim pekne zamotala skolni vysledky a tim padem budoucnost. Snad to nebude tak dulezite, zbytek bude mit A~x~

V pondeli mam jedno interview, tak drz palce~x~
babiki 4116
16.9.2016 16:08:52
Child 44 se mi libilo, i kdyz depka to je.

Maly s tvym malym by si o jidle mohli vypravet ~l~

Cetla jsem noveho Adambserga za hrisne penize, ted ze zoufalstvi projizdim viteze gold dagger nebo jak se jmenujou ty ceny za krimi.
babiki 4116
16.9.2016 16:06:52
Tady taky bourilo, a cely den prsi, i kdyz po tech vedrech mi to ani nevadi....

No, procentum zamestnanci nerozumi - klasika. Pak napis co se deje dal ohledne interviews etc.

Vidis, tak D. zvladl vykyvy ~6~, nemate to lehke taky. Jsem byla v lete s kamaradem, u ktereho propukla tezka epizoda OCD, jak ho miluju, tak chudak jeho zena teda, bojujou oba dva, ale dve male deti zvlada spise ona, on ma prace sam se sebou~7~

No, K. praveze furt vypravi jak mu vsechno jde, ale vysledky tomu zas tak nenasvedcuji...ted nove musi byt RE na GSCE, a ten vul jako protest vlade, ze tohle prosadila, naschval napsal last term paper na hur nez umi, aby mu tenhle rok dali lehci paper na GSCE, takze muze mit maximalne C ~o~, fakt genius.

Jinak jsem zapomnela na vtipnou historku, kdyz jsme byli v Indii, bydlel tady jeden zamestnanec od M., ze se postara o kocky a dodela sooustu veci. Vypadal ok, sympatak. Komunikoval kdyz jsme byli pryc co vsechno dela atd...no a jak jsme prijeli tak nebylo udelane vubec nic. A typek jeste po telefonu rval jak makal. M. vubec nechapal a kdyz se s nim nakonec potkal na stavbe, tak zjistil ze typek 12 dnu lezel na gauci, ze mel depky (rozvadi se). Posledni dva dny napsal Rumunum ze stavby ze nic neudelal, ze bude pruser. Tak 3 Rumuni prijeli a narychlo vymalovali kuchyn (hrozne) a udelali driveway - nasypali tam sterk, bez jskychkoliv nutnych uprav. A nikomu nikdo nic nerekl ~t~, fakt jak skolka.

Toz my dojedeme, v kuchyni nabytek odtahly, sundane policky, zavesy, bo furt mokre zdi...a jeste nas cekal dopis z council ze v nasi ulici neni povolene mit jako driveway sterk a ze to musime do tydne zpravit ~t~~t~.

Jo, proc kouse kocour?? To vubec neznam, nastesti teda

Len 108740
16.9.2016 9:15:10
Taky u vas tak bouri?? Tady byly bourky celou noc a jsou i ted, kdyz sel mladej k taxiku, tak zrovna strasne zahrmelo, malem skoncil ve fiku~t~~6~
Len 108740
16.9.2016 9:13:10
Jo, strasnou povest. O jejich primo jsem teda nevedela, ale vim samozrejme dost o materske spolecnosti:-© A proste plati uplne nejmin ze vsech podobnych obchodu, v hale meli vystavene takove letaky, ktere jako meli motivovat zamestnance, kde byla procenta prodeje, vydelek obchodu a pak, kolik USETRILI na zamestnancich~8~ Jsem rikala managerovi, ktery mel se mnou to interview, jestli si tim delaji legraci nebo co a on mi naprosto vazne rekl, ze tem procentum stejne vetsina zamestnancu nerozumi~a~

Ja myslim, ze credit rating pri te pujcce moc nezkoumaji, jen totoznost. Neptaji se ani na praci, na nic. Ono se to pak strhava automaticky, kdyz vydelavas.

Hele, nepodcenujes nahodou K? Mozna (nejspis) si veri opravnene, pekne anglicky~:-D Je blby, ze se vykaslal na konicky. Treba se bude misto nich o to vic ucit~R^

32kg ma Damian. Obe deti jsou hrozne hubeny. Jsem se ale uz v detstvi zarekla, ze to nebudu resit, protoze mne to bylo hrozne neprijemne, tak to nijak nekomentuju. Oni z toho vyrostou jako ja~t~ Malej M je stejne po velkym M, ne? Proste to bude velkej chlap~x~

Ctu Child 44, jsem v pulce, je to desne gloomy. Co ctes ty? Nejake nove tipy?

D mel par vykyvu v lete, nic dramatickeho, ale byl chvilku rozhozenej. Fotek ma spoustu, neco poslu, az mi je posle. Maly v CR jedl jako obvykle, ale tentokrat jsme si stoprocentne overili, ze Lipanek v akci ma jine slozeni, nez Lipanek za plnou cenu. To dite to pozna! Chutna mu jen ten v akci, podle meho je malinko sladsi, je tam asi vic smetany a min tvarohu. Mel by delat degustatora, jenze on vetsinu jidla do pusy nevezme~l~
babiki 4116
15.9.2016 22:02:04
Len promin, meli jsme navstevu, o ktere jsem zapomnela za prijizdi...

jo taaak, kdybych vedela nazev firmy, ktera dala nabidku, taky bych ti rekla neber tp, maji fakt strasnou povest. To si vubec nevycitej ~x~ naopak,v S.dela znama a je spokojena, urcite lepsi napad zkusit to tam.

Jinak kurz se jmenuje Investigating social world, bezi teprv druhy rok, nejak se mi nedari najit skupinu na FB.

Super, ze jsi tu pujcku dostala, s mym credit rating bych dostala tak velke houno...

K.dela letos GSCE, strasne me nastval nedavno,prestal hrat pong pong a vykaslal se i na Duke of Edinburough Award, co delal pres skolu, tolik me to stalo penez~:(, vzdy byl zodpovedny a ted mi hrdinne oznami podobne zalezitosti pres telefon z CR ~q~

to me zajima, co pujde delat pokud GSCE moc dobre neda, bo pak ho nevezmou do 6Th Form...mam bohuzel pocit, ze se precenuje ~8~, colleges jsou tady nic moc, no uvidime.

Jo a E.musim pristi rok vybrat high school~8~

vazila jsem maleho a to dite ma 32kg~7~ silenost.

co ted ctes zajimaveho? jsem prave sezrala krabicku Kinder cokolad fuj~t~

posli nejake fotky od D., uz jsem dlouho nic nevidela. Jak je na tom zdravotne? A co maly, zapomnela jsem se zeptat jak v CR jedl? Stejne je to parada, ze to zvladl tam ~s~

Len 108740
12.9.2016 13:20:02
Jsem nestihla ten mail, trosku busy vikend. Ale napisu~;)

Dite dnes rano pred odchodem do skoly kousnul kocour~q~ Strasne rvala, pochybuju, ze se pred skolou uklidnila. Uz mam tech kocek fakt plny zuby, dalsi uz si neporidime, zustaneme jen u psu, ti jsou bezpecnejsi.

Jak jste zvladli prvni tyden skoly?~x~ K dela letos GCSEs? Desne to leti~8~
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 49679  [Dalších 49449 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.