| babiki | 4116 |
|
|
15.5.2017 9:51:52
Tak hlasim ze jsem v patek vylila caj do laptopu, pres vikend jsem ho susila a ted vypada ze prezil~R mam 10 dnu na EMA, ja debil
![]() vcera jsme byli 2 hodiny na kolech, boli me cely spodek tak tu sedim na polstari ![]() jeste tam mas mamku? |
| babiki | 4116 |
|
|
10.5.2017 11:49:53
Prave jsem zaplatila 600 za letenky do CR pro me a dve deti, je mi mirne nevolno
![]() pristi mesic koupim sobe na festak.. no prave,v Neoprenu, my se potapeli na Kanarech ve wetsuits a to tam bylo tak 22stupnu... no uvidime jak to dopadne.Mam zarizenou schuzku na pasy v CR, snad to vyjde. Toz to drzim palce v job hunting, mimochodem ta ma kamoska FURT nic, je asi prekvalifikovana a bez praxe...zato dalsi nasla praci behem tyden na councilu ![]() uzij si mamku ![]() |
| Len | 108740 |
|
|
9.5.2017 11:27:10
Africanum bude v Irsku zima
Turecko by bylo fajn, teplo, more. Svagrova jezdi do Irska za rodinou, koupou se taky, ale v neoprenu Jsem si poprve myslela, ze si dela legraci.Uzit si bazenu, nez o nej prijde, ty brdo, takze je to fakt zly? Zatracenej chlap![]() Ja predelala na rady pribuznych (zdejsich) CV a vrham se po delsi odmlce na job hunting, doufam, ze se nebude opakovat zima, kdy jsem musela dospavat noci, to by moc neslo. No a je mi celkem jedno kde, potrebuju se jen odpichnout. Tak mi drz palce (nebo pesti). Taky spim blbe, porad samy starosti se vsim moznym, unava nepomaha, ale casto se mi podari se ucist, tak to praktikuju, jak to jen jde. Ted usinam nad ucenim ![]() Do CR nevim, kdy se nakonec dostaneme, zalezi na vice vecech, kazdopadne zitra prijede mamka a v lete tam poslu deti na par tydnu. |
| babiki | 4116 |
|
|
9.5.2017 10:51:32
Ty brdo a kde budes hledat praxi?
mame 3 moznosti, jeste jsem se na to poradne nepodivala ani... Resime leto, prijede svagr, nevideli se 8 let , ovsem do UK mu nedaji viza, tak leti so Irska...tady prijede tchyne se sestrou..mame se seit v Irsku a ja lobuju za to jet radsi do Turecka (tam taky nepotrebuje vizum), fakt me predstava studene zeme nelakaa hlavne vim, jak budou knucet vsichni Africani, v Londyne umirali zimou, toz v Irsku nevystrci ani nos ven![]() no a komplikuje se mi to, bo chci jet na festak a vzit deti na prvni tyden prazdnin do CR (jak rikala segra uzit si bazenu nez o nej prijde ), a ted jsem zjistila ze E a M.konci pas 20.8 tak ho asi vyridim v CR, jde ten udelat rychly za 7 dnu...toz snad se kvuli prazdninam nerozvedeme ![]() jedete do CR? zacala jsem po dlouhe dobe blbe spat budu muset zacit zase fitko a fyzicky se unavit, jsem jak matoha |
| Len | 108740 |
|
|
28.4.2017 17:38:25
Nevim, jestli si nekdo bude stezovat. Tu prvni otazku ze treti casti jsem nasla (a to jsem vedela, ze tam jsou nejake presne priklady, jen jsem si na to nemohla vzpomenout, jak nemam zadnou doslovnou pamet, tak se mi to proste vyparilo), ale to, co jsem psala ja, tak to jsem nenasla, neni to tam, neprehlidla jsem to, proste si to mel asi clovek odvodit. Ja neco odvodila, ale neslo mi to zformulovat do eseje, proste nekolik odstavcu ruznych casti tam je. Nejhorsi je, ze ani zadne case studies jsem nevydolovala (mozna tam jsou, my meli kazdy tyden tak deset dokumentu po padesati strankach jako case studies, takze vse jsem fakt necetla). No nic, nemyslim na to, mozna to bude resit a to bude teprve sranda
![]() Auto, to nase je za 2000 a mame ho osm let. Jenze ted by ta oprava vysla asi na 700 a to uz fakt ani nahodou, v cervnu MOT by tam urcite taky neco nasli, takze to radsi pridame na dalsi auto, ale do leta budeme nepojizdni ![]() Degree je MSc Development management, potreba je to v podstate vsude, jeste nejakou praxi Tohle je docela limitovane, mam 120 kreditu danych a 60 dle vlastniho vyberu z predvybranych modulu. Jine degrees jsou volnejsi vetsinou.Ja jsem nejdriv cetla, ze jsi zacala malovat, jako obrazy Ja ted nehty nejak zanedbavam, ale jinak oblicej celkem maluju, protoze jinak vypadam nemocne. Co K, ma nervy? EMA zalozena na feedbacku, uff. To mi zni desne. Mas tema dane? |
| babiki | 4116 |
|
|
28.4.2017 14:47:49
|Myslis ze si nekdo bude stezovat? to je dost drsne,ze je otazka na neco kde nejdou examples,jen par teorii a ze takhle hodne zmeni format
![]() ale mas dobry pridtup,i kdybys to neudelala,tak co helathcare management zni dobre nahodou....auto, klasika, my jsme meli roky ruzne dobre auta pod tisicovku,ale i to je v jistych situacich hodne penez ![]() kdy budes mit vysledky? ja cekam na score, bo EMA je zalozena na feedbacku z posledni tma...a pak budu volna ![]() to tve degree se jmenuje postgradual? a to jsou limitovane kombinace nebo celkem ok? zacala jsem se po letech malovat, vcetne nehtu a pouzivat dobrou kosmetiku, jsem zvedava jestli me to zase prejde |
| Len | 108740 |
|
|
26.4.2017 21:09:51
Potrebuju 40. Prvni otazka mel byt vyber ze tri otazek z prvniho okruhu a vypracovat by se mely otazky dve. No a ve skutecnosti to byl vyber ze tri otazek z celeho modulu a vypracovat jen jednu a to vse za 20 bodu. Chapes, ze otazka z celeho modulu ma nejnizsi hodnoceni?
No a pak mely byt na vyber tri otazky z druhe casti a tri otazky ze treti casti, coz se nestalo, na vyber bylo jen ze dvou otazek v obou castech. Treti cast byla masakralni sama o sobe, divna teorie o policies a developmental processes. No a ty dve otazky, co byly ze treti casti, se proste nevztahovaly k nicemu, co jsme brali, jako jo, ty teorie se tam pouzit mohly, ale opravdu jsme tam nemeli nic, abych mohla odpovedet na otazku na tema, jak maji policies rozhodnout rozpor mezi social and economic issues. Na to tema tam proste nebylo NIC. Pritom v papers z minulych let byly normalni otazky, ktere se zodpovedet daly, par jsem si jich psala jako pripravu. Takze jsem psala o power, lobbying, inequalities a tak, fakt to vidim blbe.V druhe casti byla nastesti otazka inequalities a technology, Sachs psal o tom, jak v devadesatych letech vsichni indicti akademici tvrdili, ze industrialisation a nove technologie dopadnou v Indii spatne, protoze jim to rikala historicka zkusenost s British East India Company. Hodne zajimave. Tak o tom jsem napsala, pak o Senove prednasce o tom, ze technologie v Indii prohlubuji inequalities, protoze ti nejchudsi nemaji ani pristup k elektrine natoz k necemu dalsimu. No a pak nejake dobre priklady, jako vyuzivani novych technologii k reseni environmental issues a tim padem zmirneni dopadu na global South. Tak doufam, ze alespon ta otazka je ok, prvni si vubec nejsem jista, treti vim, ze blby Jak rikam, neni to povinny modul, takze kdyz neudelam, tak si misto toho dam 60ti kreditovy healthcare management, coz je pry hodne pouzitelne. Kdyz projdu, tak 30 kreditu za lidska prava. Jinak uz na vyber nemam, vsechno je povinne.Jo a jeste nam po ceste do Cambridge skoro kleklo auto. Uz fakt potrebujeme nove ![]() |
| babiki | 4116 |
|
|
26.4.2017 14:49:49
Jezis to zni hrozne
Jesteze jsi sahla po knize...jaka byla treti otazka?Nesnasim kdyz zmeni format, to me dostalo taky , a blbe jsem ji rozsifrovala...Kolik potrebujes abys prosla? Stejne si myslim ze jsi to dala, jen te prekvapili. Kdy budes vedet? |
| Len | 108740 |
|
|
25.4.2017 16:48:18
Tak to byla ta nejhorsi zkouska v historii
Treti otazku jsem netusila, co jako chteji, navic uplne jiny format nez byl v ukazkovem exam paper, proste mazec. Jestli projdu, tak si k tomu asi zatancuju. Spoluzaci meli sice podobne dojmy, ale je nam to celkem k prdu. No vuidim. Vcera jsem si precetla namatkovou kapitolu z The End of Poverty od Sachse a normalne jsem ji tam pouzila jako case study, nejak nevim, co bych tam dala, kdybych to vcera necetla Ale ta treti otazka byla fakt mimo, psala jsem vse, co mi prislo na mysl bez ladu a skladu, takze nevim nevim. Bohuzel ta je za 40% celkove znamky. Musim vic cist odborne knizky a nutne The Economist a New Statesman pravidelne, abych mela prehled o rozvojovych otazkach. Spoluzacka si case story vymyslela, tak to jsem zvedava, jestli ji to projde![]() No nic, ja jdu nekam zdechnout, v noci se mi zdalo, ze je nas soused terorista, takovy zivy sen Potrebuju normalne spat! |
| babiki | 4116 |
|
|
25.4.2017 0:53:01
Jezis, ale vis toho hodneeee, jsi dobra ve zkouskach, vsak ono to vyplave z hluboko ulozenych zavitu!!! drzim vsechno co mam
![]() ![]() |
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.