| Len | 108740 |
|
|
24.4.2017 16:21:05
Vim, ze nic nevim. Fakt, uplne vymazano vsechno, co jsem vedela. Tak mi drz zitra palce. Nastesti tohle neni povinny modul, kdyz neprojdu, tak holt neprojdu. Nicim jinym uz se uklidnit nezvladam
![]() |
| Len | 108740 |
|
|
20.4.2017 12:57:15
Zase blba noc, ale vyhnala jsem D a D ven a ucim se, uz mi toho moc nezbyva, pak opakovat a opakovat az do utery.
|
| Len | 108740 |
|
|
19.4.2017 13:21:06
Nooo, to je blby napad davat nekoho za vzor
To je jedna z lekci, ktere jsem si prinesla z domova, nikdy to nedelat! Jinak teda fakt blbka, to si jako mysli, ze to bude pohodicka nekde v Brazilii nebo kam chce? Ufff.Dnes mi najela stranka noveho modulu, uplne zmenili design Opet zadne knizky, vse online (vsichni spoluzaci to kritizovali, takze nejsem jediny staromod ). A budu mit pekne nadupane leto ucenim, pristi leto si dam asi prestavku, stejne mi to bez prestavky nebude navazovat. Nejhorsi je, ze se musi fakt hodne studovat a vsechno si psat, protoze je to treba pro ten zaverecny modul, coz je vlastne psani diplomky. Z toho se nevidim uz vubec![]() |
| babiki | 4116 |
|
|
19.4.2017 10:26:40
Kurna tak Brexit me nenapadl
, to je vyborne!I sen dobry, me se zdalo ze jsem chlastala s lidma z Rodiny... Segra mu to vymlouva, praveze ta sfina jeho mala to prosazuje, asi ma pocit ze zije ve filmu od Tarantina...ja si furt rikam ze se jednou musi probrat prece...ze bychom ho vsichni tak blbe odhadli...a to jsem ho predhazovala jako vzor M. ![]() Tak at ti jde uceni ![]() |
| Len | 108740 |
|
|
19.4.2017 10:04:27
A and the
![]() Jo, ja takhle minule napsala, ze struggle s brexitem a dokonce jsem za to dostala nejake body![]() No jo, me nic jinyho nezbyva, ale za tyden asi odpadnu. Dnes jsem se teda vyspala, i kdyz ve trictvrte na sest jsem byla vzhuru, zdalo se mi, ze jsem na zkousku jela doubledeckerem a ten spadl z vysky do zkouskove mistnosti i se mnou na prednim skle ![]() Tyyy jo, tak to je opravdu dobra historka Opravdu nechapu, co k tomu ty lidi vede se dat na takove povolani, kdyz to evidentne neni pro ne Ale zase musis uznat, ze k lektorovi to ma celkem blizko![]() Svagr je blazen. A ta jeho milenka utece s nim? Nebo uz se ho zbavila, kdyz neni tak vynosny, jak predpokladala? Ufff, to jsou zvraty.Jdu pokracovat v uceni. |
| babiki | 4116 |
|
|
18.4.2017 22:07:41
jo, a ji tvrdil ze je lektor
![]() |
| babiki | 4116 |
|
|
18.4.2017 22:07:10
jo, zdrhnout,debil
jezis, jak muzes takhle unavena studovat, jsi dobra ! uplne jsem ti zapomnela napsat uzasnou historku: kamoska od segry mela dlouholety pomer s Polakem, ale zalozeny na sexu, nikam se neposouval. Tak se na nej vykaslala, vdala se, ma dite. Manzel najedno vyjevil ze je vlastne asexual, tak premysli ze se opet spoji s Polakem, bo tam nehrozi riziko manzelstvi. A pak uplne nahodou zjisti ze mily Polak je biskup ![]() ![]() parada,co ![]() Ted jsem to dopsala. V self reflection jsem ze zoufalstvi napsala ze ""still struggle with ""a"" and ""the"" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Len | 108740 |
|
|
18.4.2017 20:30:14
Coze?
Jak umrit? Jako zdejchnout se? Ty brdo, to budou jeste nervy. Doufam, ze ji neco zustane![]() Ale, pry si ze me delal legraci, ale ja proste nemam vubec chut na tohle tema zertovat, vzala jsem to vazne. Fakt je, ze ted beru vazne vsechno, nadhled me nejak opustil ![]() Urcite to neni tak strasne, jak tvrdis ![]() Ty strasne psat neumis!No, chvilku jsem si zdrimla, ani ne hodinku. Nemuzu spat, asi jsem rozhozena z mladeho rozhozeneho spanku, uz to trva dyl. Ale alespon toho vic udelam, dneska jsem zvladla fakt hodne uceni. |
| babiki | 4116 |
|
|
18.4.2017 16:06:19
skoro hotovo, vecer reference a uvod a debilni precis..
myslim ze neco tak strasneho jsem jeste nepsala ![]() doufam ze odpocivas ![]() |
| babiki | 4116 |
|
|
18.4.2017 15:32:44
jezis
a co rikal o jobs? musis byt hotova, chuderko...no, prave premysli jak se uzivi taky, bo blazen ma uzasny napad ""umrit"" v cizine ![]() jak blby film uz toto, fakt ja to furt nedam, mam chut neco rozmlatit krava blba me uplne narusila s tema volbama |
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.