| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v UK

Maminky v UK - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 49679  [Dalších 49609 >>]
Len 108740
6.4.2017 22:59:25
Pada vicko~e~ Jako tomu smajliku?~t~ Oci si chces nechat udelat dioptrie? A krecaky fakt mas? Ja bych asi potrebovala nechat vymenit kycle~t~ Jsem trosku na pochybach, jestli nemam hybnuto s plotynkou v zadech, protoze ty popisovane problemy tomu odpovidaji. Krecaky nemam, nastesti, tatka malem po operaci vykrvacel, z toho mam hruzu.

On se "vzbudi" s nocni murou, krici, rve, breci a nejde probudit, je jako v tranzu a nekdy to trva dost dlouho 10-15 minut nez se vzbudi. Popravde je to dost hrozny, pak uz samozrejme neusnu, furt posloucham, jestli se to neopakuje, jsem dost grogy poslednich par mesicu. Malej dospava v taxiku a ve skole, vetsinou dospat nepotrebuje, kdyz ma jen jednu epizodu a pak hned usne.

D foti a foti, takze jo, o neco lepe.

No, taky uz mi vadi i zubar, to byl jediny doktor, ktereho jsem snesla. Velky jazyk~t~~6~
babiki 4116
6.4.2017 22:44:38
To je teda blbe, ze se nekryjou prazdninove terminy...
Super, ze jsi prodala!

No pry jen prvni tyden takovahle dietka...nevim co me to napadlo, a najednou mi vadi zubarske zakroky, nikdy jsem nemela problem, furt jsem polykala jak debil...rika mi, at dam jazyk doleva ze ho mam nejaky velky~n~ A me to vubec neslo, furt jsem ho cpala na ty nastroje, tak zavolal sestricku a musela mi jazyk gazou drzet doleva ~t~, jsem odchazela zpocena i na prdeli...

A jak tu byla segra, tak mi rika ze mi trochu pada vicko jestli si ho nechci nechat prisit, do te doby jsem ani nevedela ze neco takoveho existuje~8~ A to nam naplanovanou operaci oci a krecove zily, debilni starnuti~t~

Dyson ~t~~t~ Parada

No, to se malemu teda nedivim, taky mi to dela starosti~:-D. On se budi a vola te, nebo jak to probiha?

Telefon neprezil,jsem ho teda pak hystericky fenovala, tak jsem ho asi dorazila...ale byl uplne ponoreny dost dlouho.

Co D? Je mu lip s pocasim?

Len 108740
6.4.2017 22:29:44
Jo a rovnatka!!~6~~6~ To zni strasne. Ale zase budes krasna~t~ Ne, ze bys jinak nebyla~:-D Smarja, to musi byt dieta~6~
Len 108740
6.4.2017 22:27:18
Ty jo, to je skvely, uzijte si to! H je zlata, ze se nabidla~s~

TMA uz mam, uz jen ta zkouska~t~ 25. Az se vratis z Barcelony, tak na me mysli. Nastesti posledni tutorial byl super, dozvedeli jsme se, na co se soustredit, tak ted uz se to jen naucit~l~ A hlavne tam dojet, to me strasne stve, ze je to v Cambridge.

Susku jsem prodala, sice za mene nez pulka pulka puvodni ceny, ale kazda libra dobra. No a pry jsem se nejak dostala do panelu spotrebitelu, takze ted mi nabidli novy Dyson na review~t~ Jeste teda nevim, jestli me vyberou, ptali se v dotazniku, jestli mam rada housework~t~~t~ Odpovedela jsem popravde, nevim, jestli na to nechteji nejake nadsence.

Maly je teda certik~t~~6~ Prezil telefon? Nas mladej to ma asi z hormonu a taky moc cte, je po mne, takze si ze vseho dela hlavu~6~ Trapi ho Trump a Brexit, vyubene druhy zvirat, sklenikove plyny atd.

U nas ma prazdniny zatim jen E., D je ma az od zitrka~8~ No a samozrejme ma pak tyden navic, takze az do zkousky mam plny dum. Zjistila jsem to az minuly patek rano, docela prekvapko~t~
babiki 4116
6.4.2017 21:57:33
Nove mam rovnatka, boli me huba a zeru polivky~n~, vcera jsem dokonce ze zoufalstvi udelala buchtu co vzdy dela segra, je mekka~t~, je fakt vyborna, asi nejlepsi co umim...

Proc maly najedou spani? Hormony? Kurna clovek ma par let klid a pak to zas zacne...uz je to lepsi?

Co jsi udelala se starou suskou;)? A TMA uz mas? Ani nevim nazev! Mam taky psat, ale furt mi tu nekdo cpe deti na hlidani~q~
Nesnasim prazdniny...

Ted mam dobre tema o borders, ale material nic moc...

Jo, 21-4 jedeme s M. na vikend do Barcelony~:-D~:-D, mistni kamoska kterou znas se chudak nabidla, ze prijde k detem, tesime se jak mali...

Maly furt nekdy radi, nedavno mi dal telefon do measuring jug plneho vody, ze dela experiment...pritom dobre vi co smi/nesmi, jsem radila jak cerna ruka...

Len 108740
29.3.2017 10:12:43
Halo halo!~:-D Zase pisu TMA, tak musim napsat i sem~k~ Posledni dobou jsem sama skola, ted jsem byla dvakrat za sebou na prednasce, do zkousky zbyva necely mesic, samy stres.

Jak je u vas? Neco noveho?~x~

Malej ma nespaci obdobi, nocni mury a tak, vetsinou s prichodem jara to tak je, zmenou casu se to jeste umocni. V patek mu bude 13, to je hrozny~l~

Nova susicka je skvela, lepsi nez predchozi, doufam, ze dlouho vydrzi. Je tissi, rychlejsi, lepe se programuje treba odlozeny start, takze ho hodne vyuzivam, pradlo fakt vyzehlene~R^ Musim psat vic reviews~t~

D fotil svou prvni svatbu, ted ma same zakazky na foceni psu na zaklade fotek naseho psa~t~

Tak ja jdu zase psat, mam pulku, uz bych to dneska chtela dopsat, ta zkouska me strasi~a~
Slonisko 65085
12.3.2017 20:06:35
My (a jedni naši známí) jsme to nakonec vzdali, a auto odvezli zpět domů. Jezdili jsme s ním teda s českou SPZ rok a půl, nikdo to nekontroloval, jenže nám končila technická a my se stejně měli za půl roku vracet zpátky. Ti známí tam zůstávali dýl, tak si koupili auto v UK.
Teď bych se bála, že to budou víc hlídat. Ono předělat světla není problém, na to jsou samolepky (a měly by se nalepit rovnou, jak přijedeš) ale bylo potřeba i předělat tachometr, aby ukazoval v mílích a vůbec byl ten proces dost složitej a drahej. (teda už je to osm let, co jsme se vrátili, tak je možná vše jinak)
Lenk@@@ 9861
12.3.2017 16:33:18
Vsechny informace najdes na internetu, tady mas link na oficialni stranku.
https://www.gov.uk/importing-vehicles-into-the-uk/registering-an-imported-vehicle

Pokud vim, tak se musi resit svetla, aby byla adaptovana, a take je treba mit vyresene pojisteni.
Marki32 95216
12.3.2017 16:21:00
Ahoj,prosím ješte ty, co žijí v Anglii, jak je to s autem. Konkrétně mě zajímá, pokud si přivezu auto z Čech, tedy s řízením na levé straně a budu ho chtít přihlásit a pojistit v UK, zda je to nějaký problém. Vím, že do půl roku je to ok, může se jezdit s českou SPZ, ale poté na přihlášení musí auto odpovídat UK předpisům a to se obávám, aby to nebyl problém. Nedělá mi problém jezdit na levé straně, ale řídit na pravé a přeřazovat levou, to problém je ~:-D vy, co žijete dlouho v Anglii, jak jste to vyřešili? ~x~
Slonisko 65085
11.3.2017 23:09:52
S Londýnem neporadím, ale já bych se školy nebála. Reception (aspoň ta naše) je tak napůl školka a napůl škola. Mladší syn začínal ve školce a moc mluvit se tam nenaučil, měl trochu smůlu že tam byly spíš mladší děti. Jo a škola je, narozdíl od školky, zadarmo.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 49679  [Dalších 49609 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.