| Len | 108740 | 
|   | 6.4.2017 22:59:25 Pada vicko  Jako tomu smajliku?  Oci si chces nechat udelat dioptrie? A krecaky fakt mas? Ja bych asi potrebovala nechat vymenit kycle  Jsem trosku na pochybach, jestli nemam hybnuto s plotynkou v zadech, protoze ty popisovane problemy tomu odpovidaji. Krecaky nemam, nastesti, tatka malem po operaci vykrvacel, z toho mam hruzu. On se "vzbudi" s nocni murou, krici, rve, breci a nejde probudit, je jako v tranzu a nekdy to trva dost dlouho 10-15 minut nez se vzbudi. Popravde je to dost hrozny, pak uz samozrejme neusnu, furt posloucham, jestli se to neopakuje, jsem dost grogy poslednich par mesicu. Malej dospava v taxiku a ve skole, vetsinou dospat nepotrebuje, kdyz ma jen jednu epizodu a pak hned usne. D foti a foti, takze jo, o neco lepe. No, taky uz mi vadi i zubar, to byl jediny doktor, ktereho jsem snesla. Velky jazyk   | 
| babiki | 4116 | 
|   | 6.4.2017 22:44:38 To je teda blbe, ze se nekryjou prazdninove terminy... Super, ze jsi prodala! No pry jen prvni tyden takovahle dietka...nevim co me to napadlo, a najednou mi vadi zubarske zakroky, nikdy jsem nemela problem, furt jsem polykala jak debil...rika mi, at dam jazyk doleva ze ho mam nejaky velky  A me to vubec neslo, furt jsem ho cpala na ty nastroje, tak zavolal sestricku a musela mi jazyk gazou drzet doleva  , jsem odchazela zpocena i na prdeli... A jak tu byla segra, tak mi rika ze mi trochu pada vicko jestli si ho nechci nechat prisit, do te doby jsem ani nevedela ze neco takoveho existuje  A to nam naplanovanou operaci oci a krecove zily, debilni starnuti  Dyson   Parada No, to se malemu teda nedivim, taky mi to dela starosti  . On se budi a vola te, nebo jak to probiha? Telefon neprezil,jsem ho teda pak hystericky fenovala, tak jsem ho asi dorazila...ale byl uplne ponoreny dost dlouho. Co D? Je mu lip s pocasim? | 
| Len | 108740 | 
|   | 6.4.2017 22:29:44 Jo a rovnatka!!   To zni strasne. Ale zase budes krasna  Ne, ze bys jinak nebyla  Smarja, to musi byt dieta   | 
| Len | 108740 | 
|   | 6.4.2017 22:27:18 Ty jo, to je skvely, uzijte si to! H je zlata, ze se nabidla  TMA uz mam, uz jen ta zkouska  25. Az se vratis z Barcelony, tak na me mysli. Nastesti posledni tutorial byl super, dozvedeli jsme se, na co se soustredit, tak ted uz se to jen naucit  A hlavne tam dojet, to me strasne stve, ze je to v Cambridge. Susku jsem prodala, sice za mene nez pulka pulka puvodni ceny, ale kazda libra dobra. No a pry jsem se nejak dostala do panelu spotrebitelu, takze ted mi nabidli novy Dyson na review  Jeste teda nevim, jestli me vyberou, ptali se v dotazniku, jestli mam rada housework   Odpovedela jsem popravde, nevim, jestli na to nechteji nejake nadsence. Maly je teda certik   Prezil telefon? Nas mladej to ma asi z hormonu a taky moc cte, je po mne, takze si ze vseho dela hlavu  Trapi ho Trump a Brexit, vyubene druhy zvirat, sklenikove plyny atd. U nas ma prazdniny zatim jen E., D je ma az od zitrka  No a samozrejme ma pak tyden navic, takze az do zkousky mam plny dum. Zjistila jsem to az minuly patek rano, docela prekvapko  | 
| babiki | 4116 | 
|   | 6.4.2017 21:57:33 Nove mam rovnatka, boli me huba a zeru polivky  , vcera jsem dokonce ze zoufalstvi udelala buchtu co vzdy dela segra, je mekka  , je fakt vyborna, asi nejlepsi co umim... Proc maly najedou spani? Hormony? Kurna clovek ma par let klid a pak to zas zacne...uz je to lepsi? Co jsi udelala se starou suskou;)? A TMA uz mas? Ani nevim nazev! Mam taky psat, ale furt mi tu nekdo cpe deti na hlidani  Nesnasim prazdniny... Ted mam dobre tema o borders, ale material nic moc... Jo, 21-4 jedeme s M. na vikend do Barcelony   , mistni kamoska kterou znas se chudak nabidla, ze prijde k detem, tesime se jak mali... Maly furt nekdy radi, nedavno mi dal telefon do measuring jug plneho vody, ze dela experiment...pritom dobre vi co smi/nesmi, jsem radila jak cerna ruka... | 
| Len | 108740 | 
|   | 29.3.2017 10:12:43 Halo halo!  Zase pisu TMA, tak musim napsat i sem  Posledni dobou jsem sama skola, ted jsem byla dvakrat za sebou na prednasce, do zkousky zbyva necely mesic, samy stres. Jak je u vas? Neco noveho?  Malej ma nespaci obdobi, nocni mury a tak, vetsinou s prichodem jara to tak je, zmenou casu se to jeste umocni. V patek mu bude 13, to je hrozny  Nova susicka je skvela, lepsi nez predchozi, doufam, ze dlouho vydrzi. Je tissi, rychlejsi, lepe se programuje treba odlozeny start, takze ho hodne vyuzivam, pradlo fakt vyzehlene  Musim psat vic reviews  D fotil svou prvni svatbu, ted ma same zakazky na foceni psu na zaklade fotek naseho psa  Tak ja jdu zase psat, mam pulku, uz bych to dneska chtela dopsat, ta zkouska me strasi  | 
| Slonisko | 65085 | 
|   | 12.3.2017 20:06:35 My (a jedni naši známí) jsme to nakonec vzdali, a auto odvezli zpět domů. Jezdili jsme s ním teda s českou SPZ rok a půl, nikdo to nekontroloval, jenže nám končila technická a my se stejně měli za půl roku vracet zpátky. Ti známí tam zůstávali dýl, tak si koupili auto v UK.  Teď bych se bála, že to budou víc hlídat. Ono předělat světla není problém, na to jsou samolepky (a měly by se nalepit rovnou, jak přijedeš) ale bylo potřeba i předělat tachometr, aby ukazoval v mílích a vůbec byl ten proces dost složitej a drahej. (teda už je to osm let, co jsme se vrátili, tak je možná vše jinak) | 
| Lenk@@@ | 9861 | 
|   | 12.3.2017 16:33:18 Vsechny informace najdes na internetu, tady mas link na oficialni stranku. https://www.gov.uk/importing-vehicles-into-the-uk/registering-an-imported-vehicle Pokud vim, tak se musi resit svetla, aby byla adaptovana, a take je treba mit vyresene pojisteni. | 
| Marki32 | 95216 | 
|   | 12.3.2017 16:21:00 Ahoj,prosím ješte ty, co žijí v Anglii, jak je to s autem. Konkrétně mě zajímá, pokud si přivezu auto z Čech, tedy s řízením na levé straně a budu ho chtít přihlásit a pojistit v UK, zda je to nějaký problém. Vím, že do půl roku je to ok, může se jezdit s českou SPZ, ale poté na přihlášení musí auto odpovídat UK předpisům a to se obávám,  aby to nebyl problém. Nedělá mi problém jezdit na levé straně, ale řídit na pravé a přeřazovat levou, to problém je   vy, co žijete dlouho v Anglii, jak jste to vyřešili?  | 
| Slonisko | 65085 | 
|   | 11.3.2017 23:09:52 S Londýnem neporadím, ale já bych se školy nebála. Reception (aspoň ta naše) je tak napůl školka a napůl škola. Mladší syn začínal ve školce a moc mluvit se tam nenaučil, měl trochu smůlu že tam byly spíš mladší děti.  Jo a škola je, narozdíl od školky, zadarmo.  | 
 Rybářský denČeské Budějovice
Rybářský denČeské Budějovice   Povídání o bylinkáchChrudim
Povídání o bylinkáchChrudim   Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou   Vítání sv. MartinaBlansko
Vítání sv. MartinaBlansko   Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  Další akce nalezte zde
 Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997
Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997 Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997
Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997 Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997
Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997 Churros/Simča, dcery *1988 a 1997
Churros/Simča, dcery *1988 a 1997 Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997
Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997 Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997
Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997 Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/ Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997
Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997 Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997
Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997 Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997
Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.