| Len | 108740 | 
|   | 18.4.2017 12:54:09 Ty brdo! Chudak. Doufam, ze to nebude mit dalsi neprijemne dopady na ni. Zrovna si tu opakuju conflicts and security, economic security jako jedna ze zasadnich veci pro human well-being, to je naprosto zasadni, tak hlavne at ji ta security zustane  No, ja to mam taky z toho, ze se proste citim nezabezpecena s tim vsim tady, se specialnim ditetem a ta budoucnost ted fakt mi nahani jen strach, nejak nevim, jestli se z toho vyhrabu. K tomu vcera vecer neco D rekl o jobs a tak, no a proste mi to v hlave srotovalo, infarktovy stavy az do ctyr do rana, jsem grogy. Takze tak. Presne za tyden je zkouska, novy modul zacina hned 1., takze ani zadny cas na oddech, do toho jeste election... Corbyna zboznuju, ale bohuzel je hodne slaba opozice te kravce a jinym bezmozkum. Proste chlap, ktery vari dzemy a foti poklopy kanalu je na doma poklad, ale ostre lokty nema. | 
| babiki | 4116 | 
|   | 18.4.2017 12:38:37 no, ne ji, ale jejimu manzelovi, ona mela jen ""zatah""doma v 5.30 rano  chudinko    panic attack, te to probudilo  ? kurna jsem si nedavno rikala ze zit s lidma s MH issues vyrabi MH issues u partneru, vidim to na sobe... Kdy ti zacina novy module? No,election je v prdeli, jakkoliv ideaologicky souznim s Corbynem, bohuzel je v real politik nepouzitelny, zbavi se vsech MP""s pro remain, to bude mazec, ach jo. malinka sance ze by Remainers co volili Conservatives ted volili Libdem...ale spis ne. me celkove co se deje globalne pripada jako hromadna smrt liberalismu  | 
| Len | 108740 | 
|   | 18.4.2017 12:33:51 Hm, no, to nevidim vubec dobre s election, labour je asi nejslabsi za dobu sve existence, vidim to leda na posileni moci debilu. Ucim se, ucim se, ucim se. V noci jsem mela panic attack jak blazen, strasny, nejak na me vsechno dolehlo. Jsem desne unavena. Zkousky presne za tyden, doufam v dobre otazky a mirne hodnotitele. Ty jo, ty mas ale novinek! S tou sestrou, tatinek Verdika si vzpominam, ale nejak moc nechapu, jak se to muze stat tvoji sestre. Dobre, ze je na tom psychicky lepe  No a kamaradka, co znam, ty brdo, to jsou novinky!  Takze puvodni partner je uz pase? K chapu, nervy az na posledni chvili jsou take moji specialitou  Hlavne, at mu to vyjde, vzdyt je to tak chytrej kluk. Akne je blby  Tak pis, ja jdu prelouskat devaty tyden, jeste pak 3 hnusne tydny, zbytek mam nastesti udelany. Pristi modul musim zmenit postup, hlavne mam silene TMAs vcetne polovicky leta, coz navic asi nepujde udelat v predstihu, protoze je k tomu nutna spolecna activity  Jo a pak posledni TMA 25 zari a zkouska 2.-3. rijna  | 
| babiki | 4116 | 
|   | 18.4.2017 12:14:51 ha! Pry general election, k*nda jedna, to ji to trvalo    jaky byl zbytek prazdnin? ja zoufale dopisuju tma, 600 slov zatim, nejhorsi je ignorovat bordel doma...deadline je dneska a jeste tam je precis  K.uz zacina byt nervozni konecne, nechce se mu na nasi nevalnou college, ale vubec neni jiste ze se dostane do 6th form, tak se snazi. A ma chudak silene hrozne akne, ma antibiotika a masticky, trosku se mu to zlepsilo,ale asi je to beh na dlouhu trat. Jinak kamoska, co znas mi predstavila noveho typka, poprve nekdo kdo se k ni fakt hodi, jsou taaaak happy  se segrou se deji veci co tady ani nemuzu psat, jen jesti si vzpomenes co se stalo tatkovi od Verdia, akorat horsi verze, vsechno se riti jak domecek z karet. Psychicky je na tom uz ale o dost lip. Ucis se? A D.spi porad lip? ja jdu teda psat  | 
| Len | 108740 | 
|   | 10.4.2017 17:32:24 Pro dnesek koncim, pekne jsem si natrenovala ruku na zkousku  Je toho strasne moc  Ted si musim dojit pro mleko, abych mela co do kafe. Nevadi, hezka prochazka, dneska je tam jarne, ne jako vcera  D vyuzil meho uceni k uklidu kuchyne, vsechny skrinky jsou srovnane, krasa  | 
| Len | 108740 | 
|   | 10.4.2017 13:00:10  tak to napis, minimalne do zaveru  Ve zkousce bude vsechno, nic neni vyloucene. Takze se snazim naucit co nejvic a snad tam budou nejake dobre otazky na vyber. Miniaturist mam ve ctecce, ale jeste jsem se k tomu nedostala. Po nemoci to asi neni, spis ty hormony se bouri. Boli me hlava jak strep, asi zacina alergie. Co K, jak se citi pred zkouskama? Kdy vlastne jsou? | 
| babiki | 4116 | 
|   | 10.4.2017 12:33:25 jinak vrele doporucuju ne-kriminaku Minituarist, sla jsem spat kvuli ni v 1.30am  | 
| babiki | 4116 | 
|   | 10.4.2017 12:10:23 Co vsechno budes mit na zkousce?  no, nevadi furt ale nekdy jo,a bylo by fajn videt v noci  taky jsme niam nesli ze vsude bude narvane, delali jsme bbq a deti blbly s vodou, z revu se vzpamatovavam doted. jeee, tak at to vydrzi  my tohle mivame po nemoci... preposledni  ""Is it just for states to control their borders"" evaluation, akorat ze pro tam nejsou zadne priklady...mam chut napsat ze just to neni, ale jine to nebude, bo politika a power  | 
| Len | 108740 | 
|   | 10.4.2017 12:03:59 Jsem tu s tebou, ucim se na zkousku. TMA uz mam tyden odevzdane, ted az do cervna nic. Musim si konecne vybrat dalsi modul, mam cas do patku. Vcera jsme byli chvili venku s pejskama, jinak doma a na zahrade, D fotil v nejakem studiu, takze jsme ani nikam nevyjeli, ale urcite bylo vsude stejne hrozne moc lidi. Co jste delali vy? Pada vicko tomuhle   Ty jo, cocky zacaly vadit, jo? To je mazec  Jo, vystoupla je krecovka, kupodivu je nemam, ale zilni system mam spatny, na krece beru preventivne vitaminy, to nastesti hodne pomaha, krome kreci do slapek nohou, tam nepomaha nic, musim mit pevne boty a pokud mozno neslapat na kameny, pres ktere by se mi noha ohla. Vcerejsi noc jsme prospali, huraaa. Tak snad to tak pujde dal. To je vzdycky takove obdobi. Zase jsem precetla hodne knizek  Okna mam take umyta  Kdy mas d/l? Tohle je posledni TMA? | 
| babiki | 4116 | 
|   | 10.4.2017 11:46:24 smajlik nevim, kteremu pada vicko   jo, dipotrie, nekdy mi vadi cocky a bryle nedam...krecak nevim jestli se tomu ta rika, kdyz je zdravotne nezavany, ale proste vystoupla zila a furt se zvetsuje na jedne noze zezadu...to je seznam  kycle a plotynky resi snad 50% znamych  to je fakt positivni tema  uz mas tma? ja jdu teprv zacit  nevim  proc musi na deadline vzdy vyjit prazdniny hm, to bych byla taky nevyspana, od kamosky dcera se taky takhle budi (je ji 10) uz nekolik mesicu...snad to brzy prejde, nejhorsi jak ma clovek posrane spani tak pak uz to ceka kazdou noc a neusne v klidu  uz jim vic veci a zvykla jsem si na rovnatka... jdu zkusit psat, ach jo, uz mam umyte i okna  E. je u kamosky a M.u chidmnidera, zbytk tydne tu budu mit furt deti, tak se musim dokopat, nejradsi bych ovsem spala  co jaste delali vcera v tech vedrech? | 
 Rybářský denČeské Budějovice
Rybářský denČeské Budějovice   Povídání o bylinkáchChrudim
Povídání o bylinkáchChrudim   Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou   Vítání sv. MartinaBlansko
Vítání sv. MartinaBlansko   Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  Další akce nalezte zde
 Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997
Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997 Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997
Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997 Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997
Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997 Churros/Simča, dcery *1988 a 1997
Churros/Simča, dcery *1988 a 1997 Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997
Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997 Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997
Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997 Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/ Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997
Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997 Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997
Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997 Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997
Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.