| Len | 108740 |
|
|
24.2.2017 15:24:39
Neucim se. Uklizim. Asi tim slunickem me to popadlo. Nahore jsem udelala generalni uklid, detem vytahala matrace, vsude vysala, vymetla, vytrela, peru veskere povleceni. Prokrastinace
Vzala jsem psi holky na prochazku, dosla nakoupit.GP jsem neprekecavala, ona me videla v prubehu te jarni reakce, navic zimni opakovane zapaly plic a problemy s hornimi cestami dychacimi, poslala me sama, ja se o tom ani nezminila. Rovnatka u nas hlavne asi cekaji E, ma malou pusu a zuby dost na sobe. Malej ma velkou pusu a krasne rovny zuby od prirody, alespon neco. Americky zuby Tana Frenc me hodne bavi. Pred par tydny jsem cetla novou Jodi Picoult, to je fakt dobry, doporucuju A jinak prevazne zustavam u detektivek, krome teda ceskych knizek. Nejak se nemuzu dokopat cist neco "hodnotnejsiho".At to pise, tfuj tfuj, do kdy to mas odevzdat? Ja se musim do dvou tydnu naucit co se da, pak je tutorial, at tam nejsem jak blb. Do TMA jeste skoro sest tydnu, tak mam casu dost, muzu uklizet ![]() |
| babiki | 4116 |
|
|
24.2.2017 11:41:46
300 slov a leze to jak z chlupate deky zase
![]() |
| babiki | 4116 |
|
|
24.2.2017 10:30:52
neslo nic pridat ani pres laptop, jeste ze jsem si preventivne prispevek okopirovala
![]() |
| babiki | 4116 |
|
|
24.2.2017 10:30:19
No a jak si prekecala GP na test? ze ti nezabiraji leky? To delal GP, nebo nejaka allergy clinic?
Tanu French mam moc rada, ale mam pocit ze posledni knizka byla slabsi..no nemuzou byt furt ve forme ![]() dnes uz mam aspon napady a vim zhruba co psat, tak sand mi optimismus vydrzi... Ad rovnatka: no zacaly se mi min.rok krivit spodni zuby, jen asi 4-5, mirne, a pry je to vekem ..a nedavno jsem zjistila ze existuje Quick straight teeth system, to je prave dyz je to do 8 zubu, a mely by zabrat za 6 mesicu...a nejsou tak drahe jak Invisalign atd..tak jsem si to nalozila na narozky..jde to po splatkach. Skoro jsem zhebla jak mi brali otisky, me furt natahuje ted u zubare, to mam taky s vekem krasny sympaticky doktor (po dlouhe dobe mi pripadal chlap atraktivni) ovsem opravdu sexy situace![]() ![]() Na konci si dam beleni, a budu jak z Emeriky ![]() ucis se ja se musim taky silene nutit, totalni letargie ucici |
| Len | 108740 |
|
|
23.2.2017 13:36:15
Rovnatka? Fakt? Ja bych potrebovala srovnat horni trojky, ale nechce se mi do toho (az na to tedy jednou bude
).Injekce asi kvuli vysledku testu, ktere podle GP jsou naprosto strasne. Mam kombinaci pyl prakticky ze vseho a plisne, na plisne to ale pry moc fungovat nebude a bylo by nejlepsi se odstehovat do nejake mene plesnive zeme To bych rada![]() Tchyne netusim, jak uspela, v parlamentu jeste nebyla, jen na BBC A dneska se plavi po mori, hezky den na to ma Vase ulitla strecha![]() Jesteze ne z domu. Tady lita vsechno, mam pocit, ze spadnou ploty po obou stranach.Uz je mi dneska lip, zitra musim vlitnout na uceni. Vubec s emi do toho nechce, nebavi me to, nevim proc. Deti teda jeste nerozdavam , ale nemam k tomu daleko. Ty uz alespon koncis, uvidis, to bude super pocit nakonec![]() Ma knihovnicka v Kindlu uz obsahuje pres tisic titulu Mam co cist alespon na 10 let dopredu. Tu Kate Atkinson uz mam prectenou, hezke, musim ale rict, ze Life after Life s emi libilo vic. Ted pokracuju s Tanou French. |
| babiki | 4116 |
|
|
23.2.2017 12:24:49
ty vole nam uletela pulka strechy z terasy
![]() |
| babiki | 4116 |
|
|
23.2.2017 11:54:22
uz je dobre
?kurna jak ses dostala k vakcinam, nasi GP se na me koukali jak z jara, mas pravdu, tyhle jsou vymakanejsi nez co jsem kdysi mela ja, kazdopadne ale GP kdysi vubec nevedeli o cem mluvim. Skoda ze jsem nevedela driv, ze to jde, zkusila bych tam protlacit K.. co tchyne v parlamentu ?jako ja mam ted prvnich par vet, nemuzu se rozhodnout jake pouzit examples etc..me se paradoxne blbe pise kdyz musim vsechno moc simplifikovat, jsem debil a druha cast jsou slides![]() pristi vikend prijede segra na tyden, to bude nakupovani ![]() narozky neres, nejradsi bych je uplne vymazala , dodatecne preju k svatku , jsme fakt obe socialne zdatne![]() vcera jsem byla na rovnatkach, za tydny budou , jen spodni a pry jen mesicu, to bude mazec...ale pak mi daji retainer obcas na noc, tak by to melo vydrzet uz na furt.Jde v tom i beleni, tam budu mit sna za pul roku krasne zuby . Maly mi rozbil bryle, tak jsem v oci slepa , vcera jsem byla i u optika, 10 dnu cekacka na bryle...no ale aspon vim ze mam zdrave oci a nic se nehorsi.Ty vole ja bych pul kralovstvi a vsechny deti tomu, kdo by mi napsal tma ![]() |
| Len | 108740 |
|
|
21.2.2017 15:59:54
Bab, zase ostudne opozdene, vse nejlepsi k narozeninam!
![]() Ja mam dneska svatek, coz mi v nedeli pripomnela mamka, jinak bych na to uplne zapomela Dnes rano mi to pripomnelo jeste ceske knihkupectvi, poslalo mi slevu na eknihy k svatku, tak mam i darek![]() |
| Len | 108740 |
|
|
20.2.2017 19:38:33
Chripku ne, nejakou jinou potvoru. Drzi s enas to porad, dnes jsme teda sli ven, protoze 17 stupnu si ujit nenecham a horecku nemam. rekla bych, ze mi to udelalo docela dobre. Deti to nechytly, ony jsou docela samostatne, akorat to jidlo, snacks si vezmou samy, vecer jsem se vzdycky nejak zmatorila. D vcera nadopovany jel fotit modni prehlidku
![]() Ta study nebyla o tech injekcich na miru? Ty mam ted nove ja, protoze mi vysly silene testy. Vakciny se delaji na miru ve Francii, v patek mam posledni, pak jeste dalsi dva roky po ctyrech injekcich. Letos uz by to pry melo ucinkovat, tak jsem zvedava. Ty normalni jsem mela taky, ale to je potreba delat hodne let, spis desetileti, mamka se tak senne rymy zbavila (ale zato ji naskocily jine alergie). Prsa rostou evidentne zlazy, nejdriv jen jedno, ted uz obe. Tuk jaksi zadny nema, aby se ji tam mohl usazovat Me tohle zacalo nekdy ve dvanacti, mam dojem, ze E bude po sve babicce a skonci nekde na petkach Taky je vyssi nez ja v jejim veku, asi o sedm centimetru. Zase ale asi prestane driv rust, jestli puberta prijde driv nez u me.Mas extension? No, u nas fakt nechteji davat, tak jsem se ani nepokousela. S tim spankem ![]() Chudak M, bronchitida je des a ty zada, soucitim, taky jsem mela minuly tyden zase zachvat, normalne jsem se nehla, staci jeden blby pohyb nebo napeti z nervu a je to v prcicich![]() Lambing season? Uz? Malej rikal, ze ve skole jeste ovce nerodi, asi jsou pozadu. A umrel jim skolni pes, tak byly dnes slzicky My mame zrovna dneska lamb, vari D, ja ani nemam chut, vubec na nic nemam chut. Alespon bych mohla trochu zhubnout![]() Jo, tchyn je dnes v televizi ohledne social care funding a je pozvana do parlamentu k pohovoru s MPs. Ona umi vsechno hezky zvelicit, tak by mohla mit alespon nejaky uspech ![]() |
| babiki | 4116 |
|
|
20.2.2017 10:08:21
jezisi co jste to meli? chripku? uz je lip? a deti to nechytly?
ja si neumim predstavit ze onemocnime oba, nevim co bych delala s malym...jak to zvladaji vase deti? a E.rostou prsa , vzdyt je to hubenour jako moje E. ty brdo...no reci ma kdyz ji reknu strasnou ve jako treba at si uklidi boty, ze neni muj otrok, ""I don""t care"" atd atd; jako kdyby mela me deniky z mlada a kopirovala mne ![]() ![]() aha, to jsem nevedela ze nemuzes extension, to jsi dobra v takovem stavu psat..ja jsem zjistila ze mi furt chybi kus online na tma, do prcic a jsem uplne hotova,protoze nam v noci hulakal nekolikrat heat alarm , deti rvaly a uz nemohly usnout, jsem vzhuru od 4..uz se vidim jak pisu. Jdu ji napsat o extension, ach joJo a maly mi vcera rozbil bryle , zalomil neco v Ipadu takze nema zvuk, uzasne produktivni vikend. Akorat jsme byli na farme, bylo hezky a je lambing season, tak tam meli novorozene lambs, myslim ze si hodne dlouho lamb nedam, byly nadherne. M.ma asi bronchitidu a furt se mu vraci ty zada, ja nastesti jen furt smrkam. Jo, v patek byly vsude zpravy, o groundbreaking study ze se daji lidi s alergiemi imunizovat auto injekcemi a leky, wow, na to jsem vCR chodila v 10ti letech nemuzu nikde najit jestli je to uz schvalene v nasi oblasti, to by mi teda usnadnilo zivot, pry je to jako vzdy dost postcode lottery.toz ja jdu klimbat nad online praci, potrebovala bych uklidit, ale kaslu na to |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.