| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v UK

Maminky v UK - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 49679  [Dalších 49579 >>]
Len 108740
18.2.2017 17:48:39
U nas totalni lazaret, jsme s D asi chytli jeste neco, normalne se skoro nehnu, jak me boli vsechny kosti (vcetne malych v rukou a slapkach nohou, strasny). Doufam, ze od nas to nechyti jeste deti.
Len 108740
17.2.2017 15:40:22
Jaky je to update? Ja na mobilu moc nepisu na internet, protoze je to zdlouhavy, radsi si pockam, az zapnu PC.

Nevim, co nam je, ale nemoc stale pretrvava, alespon u mne a D, deti jsou ok. Nam rekla na prednasce, ze v postgradualu se nepocita s tim, ze budes chtit extension, leda bys treba byla v nemocnici s infarktem nebo tak neco~l~ Takze smula, jinak bych si to prodlouzit nechala. Jeste jsem si blbe na posledni chvili zmenila vybrane tema, no, nic dobreho od toho necekam, hlavne, kdyz projdu. Jo a zkouska je v Cambridge, asi me klepne~a~

Tak plivaci obdobi jsme nemeli, nastesti~6~ Uplne capu, to chce velke sebeovladani. D je s hrami v pohode, ale E sili, kdyz prohraje. Vazne, ja mam problem tohle pochopit, nejsem soutezivy typ, ona je hrozne. Vzteka se nehorazne, jakmile neni prvni.

Puberta je strasak, pubertalni reci maji oba. E rostou prsa, mimochodem. Pro mne strasne zjisteni, je hubena uplne stejne jako jsem byla ja, ale evidentne driv dospiva. Budu mit najednou dva pubertaky, to bude skvele obdobi~8~ Co ma vase E za reci??

Tak dokud vas M okamzite nestehuje, tak je to dobre~t~ Zase ty prasky taky nejsou nic moc. Svetlo nahodou nemate?
babiki 4116
17.2.2017 13:50:15
mne nejde psat po IOS update vubec z mobilu ~n~

len co vam bylo a jak dlouho? teda jsi borec ze jsi psala v takovem stavu. Posli mi to!
Ja budu zadat o extension, samozrejme mi vubec nedoslo ze je half term~q~ uz pocitam minuty do pondeli..
dnes jsem je poslala k childminder tak aspon doctu uceni a zklidnim se pres vikendem..

vcera jsme s malym hrali uplne v klidu Clovece a neco ho nastvalo a normalne mi plivnul celou silou do obliceje~7~ fakt jsem se drzela at ho po cesku nezmlatim, tohle se mi jeste nestalo teda...ach jo, hned se mi vybavil popisek toho syndromu ""aggressive tendencies""

tak jsem v takove nenalade furt z toho...
do toho Emma zacina s klasickymi pubertalnimi recmi, ja nevim proc jsem ty deti mela~t~~n~~o~

u vas deti ok? oni jsou takovi klidaci, co~6~
a D? u tady se prosim opet projizdi Google Earth a ruzne zeme a svetadily, jako kazdou zimni depku, kdyby si radsi vzal leky~a~~t~
Len 108740
9.2.2017 10:11:48
My jsme s D lehli~8~ Uz kdyz jsem psala TMA v utery, tak jsem mela pocit, ze se topim, nastesti jsem to dopsala. Mam uplne plne dutiny, jde mi to do ucha, D je na tom stejne, malej taky zdravej moc neni, jedine mala je ok. Desny.
Len 108740
7.2.2017 15:59:13
Chybi mi odstavec a zaver. Bohuzel jeste pak 500 slov kecu o tom, jak jsem vyhledavala data ke sve odpovedi~8~ To bych mozna pochopila u undergraduate v druhaku, ale tady mi to prijde uplne taply~a~

Asi zitra padnu, mam plne dutiny rymy, hlavu jak balon, strasny. Dneska mi privezli Ocado o hodinu driv, tak jsem se ani nedospala.

Ale jinak je dneska krasne~t~
Len 108740
7.2.2017 9:17:41
No, tak jsem v noci trikrat vstavala k diteti a dneska je malej doma, takze jsem uplne hotova, nevyspala. Asi to nejdriv zkusim dospat a pak dopsat, jesteze jsem si toho na dnesek nenechala moc. Mame posledni dobou ty noci zase spatny~n~
Len 108740
6.2.2017 21:02:21
Ty jo, muzu dat do eseje speech od Strauss-Khan?~e~ Nebo je presprilis zdiskreditovany? Docela se o to opiram a ted az koukam, kdo to napsal, je to na strankach IMF.
Len 108740
6.2.2017 19:18:18
Tak mam 800 a pro dnesek asi koncim, musim dokoukat tu Pustinu~t~ Jinak mam same dobre tituly v knihovne, vsechno z predchozich let se mi hodi. Pouzivam knizky od Sen a od Stiglitz, hezky mi to tam zapada.
Len 108740
6.2.2017 16:48:02
No, to bylo rychly, nic takoveho netestovali~d~
Len 108740
6.2.2017 16:43:24
Jj, desny zasek. Vim, co chci rict, ale nejak mi to nejde hodit na papir. Jdu se na chvilku odreagovat hledanim ve Which~:-D
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 49679  [Dalších 49579 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.