| Len | 108740 |
|
|
18.2.2017 17:48:39
U nas totalni lazaret, jsme s D asi chytli jeste neco, normalne se skoro nehnu, jak me boli vsechny kosti (vcetne malych v rukou a slapkach nohou, strasny). Doufam, ze od nas to nechyti jeste deti.
|
| Len | 108740 |
|
|
17.2.2017 15:40:22
Jaky je to update? Ja na mobilu moc nepisu na internet, protoze je to zdlouhavy, radsi si pockam, az zapnu PC.
Nevim, co nam je, ale nemoc stale pretrvava, alespon u mne a D, deti jsou ok. Nam rekla na prednasce, ze v postgradualu se nepocita s tim, ze budes chtit extension, leda bys treba byla v nemocnici s infarktem nebo tak neco Takze smula, jinak bych si to prodlouzit nechala. Jeste jsem si blbe na posledni chvili zmenila vybrane tema, no, nic dobreho od toho necekam, hlavne, kdyz projdu. Jo a zkouska je v Cambridge, asi me klepne![]() Tak plivaci obdobi jsme nemeli, nastesti Uplne capu, to chce velke sebeovladani. D je s hrami v pohode, ale E sili, kdyz prohraje. Vazne, ja mam problem tohle pochopit, nejsem soutezivy typ, ona je hrozne. Vzteka se nehorazne, jakmile neni prvni.Puberta je strasak, pubertalni reci maji oba. E rostou prsa, mimochodem. Pro mne strasne zjisteni, je hubena uplne stejne jako jsem byla ja, ale evidentne driv dospiva. Budu mit najednou dva pubertaky, to bude skvele obdobi Co ma vase E za reci??Tak dokud vas M okamzite nestehuje, tak je to dobre Zase ty prasky taky nejsou nic moc. Svetlo nahodou nemate? |
| babiki | 4116 |
|
|
17.2.2017 13:50:15
mne nejde psat po IOS update vubec z mobilu
![]() len co vam bylo a jak dlouho? teda jsi borec ze jsi psala v takovem stavu. Posli mi to! Ja budu zadat o extension, samozrejme mi vubec nedoslo ze je half term uz pocitam minuty do pondeli..dnes jsem je poslala k childminder tak aspon doctu uceni a zklidnim se pres vikendem.. vcera jsme s malym hrali uplne v klidu Clovece a neco ho nastvalo a normalne mi plivnul celou silou do obliceje fakt jsem se drzela at ho po cesku nezmlatim, tohle se mi jeste nestalo teda...ach jo, hned se mi vybavil popisek toho syndromu ""aggressive tendencies"" tak jsem v takove nenalade furt z toho... do toho Emma zacina s klasickymi pubertalnimi recmi, ja nevim proc jsem ty deti mela ![]() ![]() ![]() u vas deti ok? oni jsou takovi klidaci, co ![]() a D? u tady se prosim opet projizdi Google Earth a ruzne zeme a svetadily, jako kazdou zimni depku, kdyby si radsi vzal leky ![]() ![]() |
| Len | 108740 |
|
|
9.2.2017 10:11:48
My jsme s D lehli
Uz kdyz jsem psala TMA v utery, tak jsem mela pocit, ze se topim, nastesti jsem to dopsala. Mam uplne plne dutiny, jde mi to do ucha, D je na tom stejne, malej taky zdravej moc neni, jedine mala je ok. Desny. |
| Len | 108740 |
|
|
7.2.2017 15:59:13
Chybi mi odstavec a zaver. Bohuzel jeste pak 500 slov kecu o tom, jak jsem vyhledavala data ke sve odpovedi
To bych mozna pochopila u undergraduate v druhaku, ale tady mi to prijde uplne taply![]() Asi zitra padnu, mam plne dutiny rymy, hlavu jak balon, strasny. Dneska mi privezli Ocado o hodinu driv, tak jsem se ani nedospala. Ale jinak je dneska krasne ![]() |
| Len | 108740 |
|
|
7.2.2017 9:17:41
No, tak jsem v noci trikrat vstavala k diteti a dneska je malej doma, takze jsem uplne hotova, nevyspala. Asi to nejdriv zkusim dospat a pak dopsat, jesteze jsem si toho na dnesek nenechala moc. Mame posledni dobou ty noci zase spatny
![]() |
| Len | 108740 |
|
|
6.2.2017 21:02:21
Ty jo, muzu dat do eseje speech od Strauss-Khan?
Nebo je presprilis zdiskreditovany? Docela se o to opiram a ted az koukam, kdo to napsal, je to na strankach IMF. |
| Len | 108740 |
|
|
6.2.2017 19:18:18
Tak mam 800 a pro dnesek asi koncim, musim dokoukat tu Pustinu
Jinak mam same dobre tituly v knihovne, vsechno z predchozich let se mi hodi. Pouzivam knizky od Sen a od Stiglitz, hezky mi to tam zapada. |
| Len | 108740 |
|
|
6.2.2017 16:48:02
No, to bylo rychly, nic takoveho netestovali
![]() |
| Len | 108740 |
|
|
6.2.2017 16:43:24
Jj, desny zasek. Vim, co chci rict, ale nejak mi to nejde hodit na papir. Jdu se na chvilku odreagovat hledanim ve Which
![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.