| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dění na Rodině

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 97435  [Dalších 97285 >>]
Jerry G. 159407
3.3.2024 10:00:31
Tatramelko, a neni to i trochu momentalnim osobnim rozpolozenim. Ten format Rodiny ma takovy zakonitosti jake ma a podle mne s tim moc nejde delat. Ja jsem jsem tak pred deseti lety prestala chodit kvuli Kudle. Vydrzela jsem to tak dva roky. Ja uz si to presne nepamatuji, vim ze mi skolomecky zacala radit jak se mam starat o dite. Ja jsem ji asi taky neco napsala, coz uz si nepamatuji..~t~ Vim, ze jsem si rekla, ze mi to prerusta pres hlavu, kdyz nejaky nick ve me vylova takove emoce.
Beat 107867
3.3.2024 9:57:39
Tatramelko, souhlasím s tebou. A nejen teď. Mám podobný pohled jako ty v mnoha diskuzich.
Tatramelka+3 66284
3.3.2024 9:49:08
Vnímám to přes sebe. V loni jsem se min. 2x dozvěděla, jaký jsem lidský odpad.

To se mi tu nikdy nestalo a i s Killym jsem se domluvila nakonec pro X důvodů proč více neočkovat mého syna. Skvělé mi poradil, jaká vyšetření, kterými odhalit problem a opravdu jsme jej odhalili ačkoliv cesta byla trnitá.
Tatramelka+3 66284
3.3.2024 9:44:37
Ke Konnvalince a já to mám i k jiným lidem kolem sebe, kteří jedou pořád do kola tu svou nešťastnou. Takové lidi máme i v rodině nebo v práci. Se svou situací v mých očich vlastně nechtějí nic dělat a pokud jsem jim svůj názor už pověděla, neodpovídá li mě cíleně, už se snažím jim svůj postoj nevnucovat. Prostě jim nic nenapíšu.

I když mě občas svrbí prsty nebo pusa 😉.

Jerry G. 159407
3.3.2024 9:24:24
Tatramelko, to si to kazda pamatujeme jinak.~:-D
Jerry G. 159407
3.3.2024 9:22:29
Cumco,

prirovnat Vazneho zachazeni s informacemi k Putinovi byla chyba, protoze to zbytecne odvadi od obsahu sdeleni. Spis jsem mela napsat, ze si kazda ideologie vyzobe z dejin a Bible, jen to co se ji hodi. Mozna to nekomu muze imponovat. ~d~
Je fakt, ze den pretim jsem sla spat znechucena Vazneho chovanim a nazory. Coz kvuli Rodine.cz se mi to roky nestalo. :-) Nekolikrat byl upozornen, ze ma proti sobe zive lidi a ze hodnoti jejich nejhlubsi city. On napise mozna jo mozna ne a jede dal. Ja si nemyslim, ze by to delal ciste z neobratnosti. Jedne spoludiskutujici pred lety zemrela partnerka a ona zustala na deti sama. Tady to neventilovala, takze nevim jak to mely pravne vyresene asi jednoduche to nebylo a asi neni. A k tomu ma cist ty jeho nesmysly.
Tatramelka+3 66284
3.3.2024 9:08:01
Chodím sem asi 16 - 17 roků.

Kultura vyjadřování názorů se změnila.
Ani tehdy jsme si nepřikyvovali. Přišlo mi, že bez ostychu jsem mohla napsat jak vidím situaci. Někdo oponoval a vysvětlil svůj postoj bez toho, aby mi udělil nějakou nesmyslnou nálepku, kterou chtěl mě nebo můj názor odsoudit jako nerespektuhodný. Spektrum názorů bývalo pestré a bylo zajímavé sledovat jak problém nebo danou věc kdo vnímá. Hodně jsme se tu i bavily, ve smyslu, že byla legrace.

Jerry G. 159407
3.3.2024 8:50:45
Dříve mě bavila pestrost názorů, nastavování různých pohledů na věc bez souzení a obviňování.

Tatramelko,
Kdy to idealni drive bylo? Ja jsem chodim skoro 20 a pamatuji doby, kdy to bylo daleko bourlivejsi. Ted uz je yo hodne slaby odvar. Kdyz si treba vzpomenu co se resilo okolo Konvalinky. Mozna to bylo dane dobou, protoze dnes uz by tak duverne veci o sobe nikdo nepsal.
Komody na Favi.cz - největší výběr
Beat 107867
2.3.2024 22:46:14
Přínosné by měly byt každopádně ne.. aby nám něco přinesly ~:-D. I ty plky vlky něco přinesou.

Rodinová 140078
2.3.2024 22:05:10
A fakt tu musime cekat jen prinosne a duchaplne debaty, zabko?
Ja se tu i rada nezavazne a detinsky pobavim~:-D
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 97435  [Dalších 97285 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.