| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dění na Rodině

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 97435  [Dalších 97275 >>]
Okolík 129526
2.3.2024 20:50:50
Čumčo, ale já nepsala, že programově :-)
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
2.3.2024 19:25:20
Čumčo, ale já ti neříkám, že máš reagovat jinak, co máš psát, co máš dělat, co si máš myslet, za čím si stát ~d~ kdybys dělala věci stejně jako já, nebyla bys to ty ... o tom ty diskuze jsou, každý napíše, zareaguje po svém... K čemu by bylo, kdybychom si tu vzájemně psali "jj máš plnou pravdu, cítím to stejně"... Jo, když někdo napíše něco, co vnímám jako hnusné, napíšu mu to, že se mi to zdá hnusné... Obecně čtu vážného ráda, přesto, pokud napíše, že homosexualita je porucha, napíšu mu, že píše hnusné věci - nepředpokládám, že to vážný oplakal, je to velký chlap a nakonec mu může být fuk, co si o jeho názoru myslí nějaká rose z diskuze... A stejně tak je to i s tebou - můžeš si vzít něco z toho, co jsem napsala nebo nemusíš, nemám právo, zájem ani ambice ti něco vnucovat .. svoje názory sem předkládám, potěší mě, pokud něco z toho někoho osloví, pobaví nebo potěší, ale fakt nikdy netvrdím, že mám patent na rozum, že mám absolutní pravdu nebo že můj názor je jediný správný... Píšu výhradně názory, ne zákony...
Čumča. 160024
2.3.2024 19:24:51
Ropucho, ahoj~;)
Čumča. 160024
2.3.2024 19:23:04
Okolíku, proč bych nějak programovaně něco vytěsňovala? Co bych z toho měla?:-)

To je právě zvláštní, jak vidíme různé situace úplně jinak...

Mě zarazí, když se dočtu, že Vážný je jako Putin nebo že Mickey je tupý~d~ Někoho to nezarazí vůbec.~d~

Pro někoho je Zufi jako červený hadr. Ve mně nevzbuzuje absolutně žádnou emoci. Naprosto žádnou.

Někdo skáče metr dvacet kvůli pravopisu v příspěvcích, prý to bolí číst. Mně je tohle jedno.

Monty bylo vyčítáno, jak je jadrná, když je vytočená. Já znám jenom lidi, co jsou jadrný ve vytočeném rozpoložení, tak to pro mě není vzrušující.

Není to vytěsnění, jenom mě zarazí zcela jiné věci.

Ropucha + 2 120300
2.3.2024 19:14:49
O jé ~:-D
(Z lenosti se připojuji na konec, na poslední příspěvek.)

Mě nikdo nevypudil, to by byl laciný útěk ~;)
Na popeleční středu jsem se v rámci zahájení postní doby odpojila od zbytného řečnění a snažím se věnovat svůj čas bohulibějším aktivitám, toť celé tajemství ~;)
A je to dobré, doporučuji ~;)
Po Velikonocích zhodnotím, jak moc mi zlozvyk chyběl a jestli se mi chce ho obnovit.
Když se tu povedou duchaplné, přínosné debaty, je naděje, že se mi bude chtít ~;)

Čumčo, že mě někdo mylně pochopí, mylně interpretuje a zkouší mi něco otloukat o hlavu, to mě nemůže rozhodit, to bych málo vydržela.
Lhala bych, že je mi lhostejné, když udělám hloupou chybu, ale tak holt se dočkám následku a mám, co jsem si vykoledovala. Ponaučení.

Beat, děkuji za chápavost, je to milé ~;)
Okolík 129526
2.3.2024 19:10:08
Čumčo, fakt takhle přes obrazovku poznáš lidí s vysokým morálním kreditem, jo? Jen jestli čteš pozorně a co se ti nehodí do představy o lidech u klávesnic, nevytěsňuješ ....
Tatramelka+3 66284
2.3.2024 19:08:49
Beat,

tenhle tvůj příspěvek mohu podepsat.

Někdy mám čas a náladu a napíšu svůj názor pro zpestření a říkám si, že by byla škoda, aby si někteří mysleli, že v určitém tématu panuje obecná shoda ~;((.

Pokud se ale propůjčím dlouhým obhajobám, je mi líto času. Dříve mě bavila pestrost názorů, nastavování různých pohledů na věc bez souzení a obviňování.

Před pár lety tu, ale byly nicky, u kterých jsem prostě fakt měla potřebu a chuť se na věci podívat dalším a jiným pohledem. ...proto jsem nezdrhla manželovi z Číny po 4 měsících trápení, ale viděla jsem najednou smysl a cestu jak a proč se vybičovat a pokracovat ve společném životě. Začala jsem nad situací uvažovat jinak a manžel najednou došel sám nějaké změny, sám od sebe a dneska možná dává dětem víc času než já.
Dneska bych sem ani takové problémy nepsala, co jsem psávala dřív. O očkování dětí, o tom co jsem kde přečetla a jeví se mi to zvláštní a pod..

Ráda si tu přečtu většinou témata Anthey, sportování, hubnutí.

Jsou nicky, kterým už prostě ani neodpovidám, nereaguji na ně.
Čumča. 160024
2.3.2024 19:03:18
Rose, předně děkuju za upřímnost.

Co myslíš, mám já nějaké právo být něčeho zastáncem, obhájcem, když něco vidím jako nedorozumění? Nebo by bylo ideální, abych byla výhradně pasívním příjemcem zpětných vazeb?:-)

Píšeš, čemu nevěříš a co je dle tebe nesmysl. Proč já nemůžu napsat, čemu naopak věřím a co je klidně možné, že se stalo? Kde je respekt?

Já už jsem příliš stará na to, abych se měnila podle potřeb a přání lidí, kterých si kolikrát ani nevážím a nijak nevšímám. Jsou vlastnosti, které jsou mi prostě bytostně vlastní. Např. pronásledování Zufi nepochopím fakt nikdy~d~

Jediná diskuze, kterou jsem rozložila, byla ta loňská letní. Byla jsem tehdy v extrémní situaci (covid, chřipka dvou kmenů, atb na zánět pohrudnice). Potom si přečteš "obhajuješ sexuální násilí, to ses asi z vlastních dvou zkušeností nevyhrabala bez následků, přizdisráčko" a už to jede...to úmorné kolečko. Někdo na to za takových okolností nemá~d~ Vzal to čert, jako zkušenost to bylo podnětný.~d~

Píšeš, že občas do starých diskuzí nakoukneš. A děsí tě, co tam píšeš. Někdo reagoval, že to má taky. Překvapilo mě to.

Tak jsem tento týden vlezla do pár starých debat (např. Libikem založené téma věnované Monty ale i jiné, dva roky staré). Já bych všechno, co jsem tehdy napsala, napsala i teď.~d~ A to mi babi vyčítá mou měňavost.~:-D

Přes 6 000 jídelních židlí na jednom místě od ověřených obchodů
Beat 107867
2.3.2024 18:16:55
Beat, co by se mělo změnit, aby debaty na Rodině.cz vzkvétaly?

Nevím. Ale asi nic. Před 20 lety nebylo té zábavy na netu tolik, tak to tu žilo. A myslím ze určitý vliv ma i to , ze je všechno hyperkorektni.. nemuzes ani říct , ze se dite chová jako spratek, nemuze si člověk udělat legraci atd.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
2.3.2024 17:54:06
Čumčo, na co se mě ptáš?
Já to vidím jen z toho vnějšího úhlu, prostě na mne to působí tak, že občas po někom vyjedeš a pak do úmoru točíš kolečko, až to nebaví nikoho... A taky nejsem moc zastánce toho trendu "všechny jste se spikly proti", takže mi nesedí ani to "obhajování"... Občas se možná do obhajoby pustím, ale spíš když mám pocit, že vidím pouhé nedorozumění a mám tendence podat možné vysvětlení...
No a ty míváš ambice někoho "napravovat", tomu nerozumím, jsme tu všichni dospělí, svéprávní, nechápu, proč by někdo potřeboval něčí ochranu... Možná spíš občas je potřeba ukončit to bezvýsledné lpění na nesmyslech (například nevěřím, že ropucha by potřebovala hájit před kat, natož takovým způsobem... což je důvod, proč jsem na tebe zareagovala tentokrát - zbytečně to rozkládá diskuzi...)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 97435  [Dalších 97275 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.