| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
28.2.2012 7:59:56
Kdybyste někdo potřeboval prádlo pro bezplenkáče, tak u nás v galanterii mají kalhotky a slipy už cca od velikosti 74 (i pár kousků 68)!
|
| Marci |
| • |
20.2.2012 19:10:27
Aha Zlobivečko, to mi trošku trvalo, než jsem pochopila, že to není nikdo nový
![]() Děkuji za povzbuzení, tak snad nám to také tak půjde. Už se na to těším. |
| zlobivá holka | 118130 |
|
|
18.2.2012 19:20:21
asi jednu přezdívku zruším... mám jednu na naši domovskou diskusi a jednu na zbytek rodiny a stejně se každou chvíli zapomenu přehlásit |
| Semínko + Tygřík | 108315 |
|
|
18.2.2012 19:13:56
Marci, to nebylo ani moc těžké, on prostě hodně spal, jak se probudil, tak se vyčůral i vykakal, nakojil se a zase usnul. Občas byl vzhůru a to bylo hned poznat, jak se z naprosto spokojeného děťátka stalo děťátko nespokojené, kroutící se, tak jsme ho dali vyčůrat a vykakat a bylo zase spokojené. To byly zlaté časy
. To tehdy náš malý pro bezplenkovku získal i tatínka, ten byl nadšený, že to jednoduše poznal ![]() No o stavu našeho zdravotnictví by se dalo psát dlouho. Taky jsem zdravotní sestra a dost mě to mrzí...už na střední mě to mrzelo . A pak mě vždycky naprudí, když se mě snaží někam zdravotníci vmanipulovat a já přitom vím, jak je to doopravdy . Ale není to jen špatné. Ségra žije v zahraničí a v něčem je to tady mnohem lepší... |
| Marci |
| • |
18.2.2012 16:38:37
Aha,tak to jsi byla Ty Zlobivečko, nechtělo se mi to hledat zpětně, jen jsem věděla,že někdo to tady psal. No tak to jsi opravdu úžasná, že jsi to takhle zvládla hned po porodu. Toš já budu zkoušet taky co se dá
![]() Tak to je super takový personál, mělo by to tak být všude. Já se na některé věci dívám jinak jako zdravotní sestra a štve mne, jak to ve zdravotnictví funguje,protože vím, jak bych se chovala k pacientům já. |
| zlobivá holka | 118130 |
|
|
18.2.2012 14:06:33
Marci, s těmi 4 plínami jsem to psala já. My jsme rodili ve Vrchlabí a tam by se snad nad bezplenkovkou ani nikdo nepozastavil. Měli jsme nadstandart a umyvadlo na pokoji, takže to bylo v pohodě. Vlastně mě ani nenapadlo to před někým tam tajit, byli opravdu velmi vstřícní.
Archcibo, držím palce, aby se vám to naladění brzy povedlo. Mám kamarádku, ta má bezplenkovou holčičku. Původně se jí to jen líbilo, ale investovali hodně do látkovek, tak že bezplenkovku nee. Ale nakonec si taky pořídila nočníček. Začali v 8 měsících a ta holčička je naprosto bezproblémový bezplenkáček vydrží i 3 hodiny (v roce), zatímco náš lumpík, se kterým jsme začali v porodnici, ten se stále zmítá na vlnách sucha a totálního bojkotu a vydrží tak průměrně půlhodinu ![]() |
| Marci |
| • |
16.2.2012 11:57:33
Holky díky za informace, typy a názory. Je fakt, že nočník se mi moc tahat nechce. Mne napadlo, že bych miminko rozbalila a podržela ho nad plínkou. Ale nad tím umyvadlem to bude rozumnější.No asi před personálem taky budu dělat že myju zadek
Se spolubydlícíma třeba půjde o BKM pokecat ![]() Jak vidíte, chystám se také na variantu porodu v porodnici.Ten porod doma je v jednání a zvažování ![]() Archcibo nic si z toho nedělej, to určitě půjde. Každé miminko je jiné. My začali až ve 4 měsících, když jsem se o BKM dověděla a šlo to hned. Držím palečky. |
| Archciba | 61187 |
|
|
15.2.2012 11:53:05
V porodnici jsem to neřešila. Jen často kontrolovala pleny.
Když si vzpomenu jak na mě spustila dětská sestra, když jsem chtěla používat vlastní látkovky u Vojty, tak o BKM jsem se tadši ani nezmínila. A Tom byl taky 2 dny pod světlem kvůli žloutence, takže vlastně bez plen ![]() Jinak nám bezplenkování moc nejde. Sem tam jde něco mimo plenu. Myslím, že pochopil i signál, ale stále jsme se "nenaladily" na stejnou vlnu. Taky čůrá a kadí, co chvíli. Snažím se aby byl pořád v suchu a čistu. Snad se doladíme. A když ne, tak jsme to aspoň zkusily. Rozhodně to nebudu rychle vzdávat. |
| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
14.2.2012 20:02:18
Zdravotníci tam lezli jinudy, ti na nás neviděli. Já spíš kvůli spolubydlícím, nějak jsem neměla náladu se vybavovat
![]() |
| withep | 93862 |
|
|
14.2.2012 19:43:11
Taky bych si ho vzala
. Začít hned od samého začátku je nejlepší, takže když je ten začátek v porodnici, rovnou tam Co si o mně pomyslí tamní zdravotníci, by mi bylo upřímně jedno. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.