| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Bezplenková komunikační metoda

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 1471  [Dalších 1291 >>]
Šešule 94264
14.2.2012 17:56:54
~t~~t~~t~ Dělala jsem, že myju dceři zadek~t~
Vím, že jsou ženský, co táhnou čínskej nočník s sebou do porodnice spolu s pantoflema, pyžamem a spol.:-)
Kopřiva Dvoudomá 34182
14.2.2012 17:22:39
My v porodnici nad umyvadlem, a když tam někdo vlez, dělala jsem, že myju dceři zadek :-)
Marci
  • 
14.2.2012 13:32:06
Holky napište jak jste zvládali BKM hned po porodu ještě v porodnici. Archcibo, to Ty jsi psala, že za celé čtyři dny padlo jen 5 plínek? No to je úžasné. Co na to okolí? Jak reagovali, že čúráte a kakáte mimo plínu? A brali jste si někdo do porodnice nočníček? Nebo jste to prováděli nad umyvadlem?
Marci
  • 
13.2.2012 12:58:42
S tím porodem doma nejsem ještě plně rozhodnuta. Člověk si vždycky říká CO KDYBY NĚCO....Tak uvidíme.Ale určitě by to bylo krásné, KDYBY všechno klaplo jak má.
zlobivá holka 118130
12.2.2012 9:22:24
~8~ Kopřivo, tak to mě nepotěšilo ~t~. Ale řekla bych, že to bude jeden z těch důvodů, proč mají ženy po mateřské zmnoženou šedou kůru mozkovou ~:-D
Kopřiva Dvoudomá 34182
12.2.2012 8:26:55
Zlobivá, mám pocit, že je to úplně jedno, první nebo druhý ~:-D
Stejně musíš s tím miminem najít znova nějakou společnou řeč.
zlobivá holka 118130
11.2.2012 23:32:51
Marci, přeji dobrý porod. A budeš rodit doma s porodní asistentkou? Přemýšlím, jaká je teď reálná situace, jestli není složité sehnat porodní asistentku, když je kolem toho teď tolik humbuku. Nebo chceš rodit sama? Tři měsíce nekojení je dobré intermezzo :-)

Withep, ta příhoda z mateřského centra, ta je dobrá. Mám pocit, že to tak je skoro vždycky. Doma je prcek taky většinou vzorňák. A pak přijdeme někam na návštěvu, oni se diví, že je bez plíny...a pak už se jen shovívavě usmívají, když jdou jedny tepláčky za druhými ~:-D. Ale o vánocích a na svoje narozeniny mi udělalo radost, když zůstal suchý a příbuzní si nemuseli klepat na hlavu, že jedeme bezplenkovku od narození a stejně to k ničemu nevede ~t~

Kopřivo, máš pocit, že jsi s druhým dítětem ohledně bezplenkovky zkušenější? Já se obávám, že až budu mít další, tak budu na tom stejně blbě :-/

Jo s vystrčením pindíka to je dobrý, to je pravda. Ale prcek zatím nechce venku čůrat jinak, než v klubíčku (čekám, že se to brzo změní). Ale už mám objednaný softshell a promýšlím střih, díky kterému bych nemusela svlíkat a přesto by mohl čůrat v klubíčku...
Kopřiva Dvoudomá 34182
10.2.2012 19:36:08
~:-D~:-D~:-D

Obludky krňavý přechytralý ~s~
withep 93862
10.2.2012 19:35:04
U nás to bylo dost podobné, co jsem utla kojení v noci (a že většinu mléka vypila v noci), nasadila cácora asi protestní hladovku, skoro nejedla a nepila, a to pak rapidně ubylo nehod :-) Už se to naštěstí spravilo a zase alespoň trochu jí.

Užij si nekojení a celonoční spaní, a porod ať se povede podle přání všech zúčastněných ~;((
withep 93862
10.2.2012 19:30:07
Marci, já si občas postěžuju, že mě to bolelo, když mě trochu zatahá nebo cudlá naprázdno. A ona se na mě potutelně usměje, bradavku mi pofouká a oznámí "ještě je na druhé straně" ~k~
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 1471  [Dalších 1291 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.