| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Bezplenková komunikační metoda

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 1471  [Dalších 1271 >>]
withep 93862
3.2.2012 8:39:01
Dva a půl řádku, a 5x "ještě"... ~f~~t~
withep 93862
3.2.2012 8:38:02
Holko, díky. Ale ještě bych neříkala hop. Dnes jsem šla spát o půl druhé a ještě jsem nemohla usnout. Ve 4:41 byla vzhůru, že chce mlíčko, a když jsem ji ujistila, že ještě není ráno a ještě se spí, chtěla samozřejmě aspoň čurat ~k~ No a pak mi dopřála ještě asi hodinu spánku - do 6:11 ~:-D
zlobivá holka 118130
2.2.2012 18:29:40
Uch, v těch mrazech to musel být nářez. Mno možná to pro ni bude zkušenost, že je lepší se v takové kose nepočůrávat. Každopádně přeju, ať jste zdraví. A gratuluju k tomu úspěšnému odstavování ~R^
withep 93862
2.2.2012 17:21:19
Zlobivá holko, díky za optání, noční odstavování probíhá celkem dobře. Cácora prudí až k ránu a většinou se mi podaří ji ještě ukecat. Pochopila, že hranice noc/ráno je v 6:00, a vyhání mě z postele těsně po šesté ~k~.

Ale zase se dneska zcela nevhodně počurala venku v lese v tom mraze... fofrem jsem ji převlékla, ale pochopitelně se klepala a spustila se jí rýma, tak uvidíme, co se z toho vyklube.
zlobivá holka 118130
2.2.2012 11:26:44
Tak jsem přišla na to, že vybrat správný nočník je taky dost důležité. Koupila jsem už dva a nakonec zvítěžil ten, co jsme dostali od známých a o němž jsem si myslela, že je moc vysoký a bude na něj muset ještě počkat. Jenže přišla kamarádka (bezplenkářka) a moc se jí líbil, tak tam hned posadila svoji holčičku, která je menší než náš lumpík... Mno zkusila jsem to, sice má nohy ve vzduchu, protože tam vždycky zapadne (je hrozný hubeňour), ale má to opěradlo a 4 nohy, tak je to takový malý trůneček. Mno od té doby chodí jen tam. Občas tam sice vleze oběma nohama a počůrá si boty... Každopádně to, že nechtěl na nočník bylo vadným nočníkem...
Withep, jak jde vaše odstavování?
Archciba 61187
24.1.2012 16:44:27
Kopřivo, ona si to takle nastavila sama ~:-D Jen jsem nejdřív zkusila nabídnout dudlík, vodu a až nakonec prso ~;)
Zlobivá, u nás četnost čůrání dost záleží na pitném režimu. Obě děti se umí nalemtat a pak chodí co 10 minut. Když jsou omezený, tak Vojta nemusí jít třeba i 3-4 hodiny. Any chodí stejně tak po 1,5 - 2 hodinách.
zlobivá holka 118130
24.1.2012 12:44:14
Archcibo, ve čtyřech letech? ~e~ Tak to je v nedohlednu. Tak to si radši nebudu nic namlouvat, abych pak nebyla zklamaná...
Jo a s nočním kojením jsem se taky ve 3/4 roce utěšovala, že už už se to musí zlomit a stejně v roce pořád jede dvouhodinovky...když je hůř, tak i hodinovky...A jak začal s půlhodinovkami, tak jsem zkoušela nedat, držet za ručičku, hladit, tulit...mno řval jak tur asi 2 hodiny, pak jsem vyměkla a od té doby to neřeším...Navíc on opravdu pije a hltavě (přes den sní taky hodně). Naštěstí mám jen jeho jednoho a když on se kojí, to je takové miminečko krásné, že si to ještě šetřím ~:-D

Kopřivo, když my máme strašně malý byt a zjistila jsem, že se mi na sušák vejde líp 40 spodků než 40 plín ~t~. Ne fakt, mě to přijde jedno, co peru, ale spodky zaberou míň místa...
Kopřiva Dvoudomá 34182
24.1.2012 11:53:11
Archcibo, čím jsi ji přesvědčila? ~:-D~:-D~:-D
Archciba 61187
24.1.2012 11:34:44
Zlobivá, jak často a kolik záleží na dítěti.
Dcera čůrá co chvili i teď ve 4 letech. Starší syn přes den vydrží v pohodě i 3 hodiny, pokud se nenachlemtá. A vydrží i celou noc. A máš novoušek čůrá, taky jak průtokáč.
Archciba 61187
24.1.2012 11:30:56
Kopřivo, dcerka okolo 8-mi měsíců pila v noci co 1,5 - 2 hodinách. Od 10-ti měsíců spí celou noc.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 1471  [Dalších 1271 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.