| Eecta | 37365 |
|
|
27.4.2015 14:39:10
Jo a bramboračka, na tu bych zapomněla
|
| Eecta | 37365 |
|
|
27.4.2015 14:38:13
My jezdíme na 3 týdny a vaříme pro 17 až 25 lidí, jak se to sejde. V základu je nás 7 dospělých a 10 dětí. Máme 2 hodně velké kotlíky, 2 střední, 4 ešusy, konev na vodu a 2 pánve. Pak různé rožně a samodomo rošty a různá udělátka. Důležitá je vybavená kuchyň, myslím vařečky, obracečky, prkýnko, struhadlo, nože... Taky je dobré mít pevně uzavíratelné plastové nádoby na jídlo, pokud ho jako my budete uchovávat v zemi ve vykopaném sklípku, myši jsou šikovný a načnou kde co.
Vaříme bramborový guláš Hovězí guláš s knedliky Maso pečené na roštu - kuřecí pro ženský, krkovice pro mužský Špízy Kuře K masu vždy brambor Výpečky v kotlíku s bramborovým knedlíkem a zelím Hovězí vývar Hrachovka s opečenou houskou Lívance Palačinky Těstoviny se sýrem a kečupem Většinou toho po pár dnech zopakujeme. |
| Girili | 117849 |
|
|
27.4.2015 9:49:20
To zni o maly chlup lepe.
Tak at vam do kotliku moc neprsi. ![]() |
| white | 24391 |
|
|
27.4.2015 6:29:55
Dobrovolně, a budeme dvě
![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
26.4.2015 23:14:45
Ja ti tedy neporadim, byly tu velmi dobre tipy. Jen te polituji - co jsi komu provedla, ze jsi byla odsouzena k tomuto?!?! Tedy nechapej me spatne - ja tabornicim moc rada, obcas pro zprestreni i rada pripravuji jidlo na ohni, ale tyden pro 20 lidi a sama? Co je to za akci, ze se neprostridate? Jsi smirena s tim, ze budes mit z ostatniho programu naproste prd? Pro me nocni mura.
![]() |
| Kalamity YANKA | 95278 |
|
|
26.4.2015 21:41:28
Špízy v alobalu strčené do ohně...aaaaahhhh... a k tomu brambory z popela... Kam mám přijet?
![]() ![]() ![]() ![]() |
| Eržika. | 36295 |
|
|
26.4.2015 19:50:41
Pojeď - máme místa ve vaší dětské kategorii.
Písni mi na mail. |
| Eržika. | 36295 |
|
|
26.4.2015 19:49:10
La Pepa, záleží jestli budou na místě a někdo bude určen na vaření - my mimo civilizaci na stálém místě NEvaříme polotovarů ani instantních sajrajtů. Žádnej lančmeat ani polívka z pytlíku, ani glutamát a lze to docela dobře. Za dopoledne se dá navařit při dvou místech na roštu na celý den. (polévka, majda, příloha, pomazka...)
|
| La Pepa | 5341 |
|
|
26.4.2015 19:43:08
ale ty panzani expres bych na jednou koupila, v případě, že bude nějaké extra hnusné počasí, nevyžadují dlouhý var, v krizi stačí je trochu potrejrat ve skoro vroucí vodě.
|
| La Pepa | 5341 |
|
|
26.4.2015 19:41:15
Hodně záleží na tom, jaké bude zásobování, chlazení, doprava a tak.
Rošt je nutností, ono taky počítej s tím, že bude potřeba skoro pořád vařit vodu na čaj/nádobí. namátkou mě napadá: bramborové knedlíky (z pytlíku) s uzeným (lanšmítem) a cibulkou super se vaří pohanka - nepřipaluje se, smíchat pak s nějakou zeleninou a třeba masem (nebo jen špekem) čočka nebo fazole (namáčeli jsme je v plátěném pytlíku v řece za lodí - ale v oblasti křišťálově čistých řek) k večeři bych se uchýlila k pomazánkám, polívkám (i z pytlíku, podle toho, kolik času tomu chceš věnovat) Podle zásobování bych snídaně střídala - třeba nějaké musli, ovesná kaše, krupice, vločková kaše. Bavilo by mě to Skoro závidím.I když já vařila letos v normální kuchyni asi pro 40 (1 den) a byl to docela zápřah. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.