| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaříme levně

Vaříme levně - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 4781  [Dalších 4651 >>]
Lída+4 138596
26.4.2015 19:38:30
Zbytečně drahý. Lidlovský jsou za polovic, a kvalita srovnatelná.
daba+holčička 55689
26.4.2015 19:36:39
Zorvna teď jsou v Bille za 24,-
Eržika. 36295
26.4.2015 19:27:35
Panzani jsou drahý - lidlovské jsou OK. (vaříme na ohni pro 40 lidí)
lampetra 25845
26.4.2015 19:26:52
Postupem času jsme vylepšili strategii vaření v setonově hrnci - ohe%n pálíme přímo v jámě, kameny tam naházíme zhruba po hodině topení. Takže se pak s horkými kameny nemusí manipulovat. Maso balíme do silného alobalu, pak do nějakého lupení ( lopuch, kopřivy... co je v okolí. Jámu máme cca 0,75 x 0,75 x 0,75 m. Dobré je balíčky udělat a la živáňská - několik druhů masa, anglická, cibule, klidně brambory na kostičky.
Na placatém kameni se peče výborně - nejdřív ho nahříváme, pak ho převalíme na tu stranu, která byla nad ohněm - je krásně opálená a čistá - kámen peče třeba hodinu - pro 6 osob krásně upečeme maso i bramborové placky jako přílohu. Kámen máme třeba 0,75 x 0,50 x 0,20 m - podle toho, co najdeme.
daba+holčička 55689
26.4.2015 19:11:34
na tohle doporučuju těstoviny Panzani, vaříme je jednou za rok pro 20 lidí a tak velký hrnec aby plavaly prostě nemáme, ale i tak jsou celkem jedlé, opravdu nelepí :D
jinak my na tuhle akci objednávám expressmenu.cz - zavařené hotovky (maso s omáčkou), my vaříme jen přílohu
Papillon 132028
26.4.2015 18:45:45
Vzdycky, kdyz se mluvi o vareni na ohni, tak si vzpomenu na tuhle francouzskou kucharku:

http://www.cuisine-campagne.com/index.php?post/2014/11/17/Cuisiner-avec-le-feu

Krasne fotky, obcas na ni mrknu pro potechu oka :-) (treba ty plnene porky, mnam)
Vaitea 114076
26.4.2015 18:34:28
Jj, to jsmedělali na kolejích.
A když se to dá do misek a zchladnout, druhý den jsme to měli jako puding :-)
angrešt 114837
26.4.2015 18:31:14
Spíš záleží, co budeš mít za nádobí a jaké možnosti zásobování a uskladnění.

Jinak zrovna těstoviny se nevaří moc dobře v kotlíku, potřebují dost velký objem vody a v tom malém kotlíkovém se hodně slepují. Líp se vaří rýže, brambory, jáhly apod., kterým malý objem nevadí.

7kraska
  • 
26.4.2015 18:29:00
videla jsem prodavat hotova jidla pro cundraky, v zatavenem sacku, ta by sice vysla draho, ale da se pouzit pro ochuceni uvarene ryze nebo testovin - jako omacka

no a taky polevky, ktere vylepsis zeleninou, uzeninou apod.
7kraska
  • 
26.4.2015 18:27:32
ovesna kase varena ve vode a do hotove teple kase pridat syrova nastrouhana jablka a poradne zamichat....bomba!
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 4781  [Dalších 4651 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.