| Lída+4 | 138596 |
|
26.4.2015 19:38:30
Zbytečně drahý. Lidlovský jsou za polovic, a kvalita srovnatelná.
|
| daba+holčička | 55689 |
|
|
26.4.2015 19:36:39
Zorvna teď jsou v Bille za 24,-
|
| Eržika. | 36295 |
|
|
26.4.2015 19:27:35
Panzani jsou drahý - lidlovské jsou OK. (vaříme na ohni pro 40 lidí)
|
| lampetra | 25845 |
|
|
26.4.2015 19:26:52
Postupem času jsme vylepšili strategii vaření v setonově hrnci - ohe%n pálíme přímo v jámě, kameny tam naházíme zhruba po hodině topení. Takže se pak s horkými kameny nemusí manipulovat. Maso balíme do silného alobalu, pak do nějakého lupení ( lopuch, kopřivy... co je v okolí. Jámu máme cca 0,75 x 0,75 x 0,75 m. Dobré je balíčky udělat a la živáňská - několik druhů masa, anglická, cibule, klidně brambory na kostičky.
Na placatém kameni se peče výborně - nejdřív ho nahříváme, pak ho převalíme na tu stranu, která byla nad ohněm - je krásně opálená a čistá - kámen peče třeba hodinu - pro 6 osob krásně upečeme maso i bramborové placky jako přílohu. Kámen máme třeba 0,75 x 0,50 x 0,20 m - podle toho, co najdeme. |
| daba+holčička | 55689 |
|
|
26.4.2015 19:11:34
na tohle doporučuju těstoviny Panzani, vaříme je jednou za rok pro 20 lidí a tak velký hrnec aby plavaly prostě nemáme, ale i tak jsou celkem jedlé, opravdu nelepí :D
jinak my na tuhle akci objednávám expressmenu.cz - zavařené hotovky (maso s omáčkou), my vaříme jen přílohu |
| Papillon | 132028 |
|
|
26.4.2015 18:45:45
Vzdycky, kdyz se mluvi o vareni na ohni, tak si vzpomenu na tuhle francouzskou kucharku:
http://www.cuisine-campagne.com/index.php?post/2014/11/17/Cuisiner-avec-le-feu Krasne fotky, obcas na ni mrknu pro potechu oka (treba ty plnene porky, mnam) |
| Vaitea | 114076 |
|
|
26.4.2015 18:34:28
Jj, to jsmedělali na kolejích.
A když se to dá do misek a zchladnout, druhý den jsme to měli jako puding ![]() |
| angrešt | 114837 |
|
26.4.2015 18:31:14
Spíš záleží, co budeš mít za nádobí a jaké možnosti zásobování a uskladnění.
Jinak zrovna těstoviny se nevaří moc dobře v kotlíku, potřebují dost velký objem vody a v tom malém kotlíkovém se hodně slepují. Líp se vaří rýže, brambory, jáhly apod., kterým malý objem nevadí. |
| 7kraska |
| • |
26.4.2015 18:29:00
videla jsem prodavat hotova jidla pro cundraky, v zatavenem sacku, ta by sice vysla draho, ale da se pouzit pro ochuceni uvarene ryze nebo testovin - jako omacka
no a taky polevky, ktere vylepsis zeleninou, uzeninou apod. |
| 7kraska |
| • |
26.4.2015 18:27:32
ovesna kase varena ve vode a do hotove teple kase pridat syrova nastrouhana jablka a poradne zamichat....bomba!
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.