| myšulka | 27970 |
|
|
28.5.2013 21:02:16
Za nás Fortemedica Modřany, Dr. Fořt. Dělají laserové odstranění nosní mandle. Velmi profesionální přístup.
|
| Červánek | 13661 |
|
|
28.5.2013 20:43:30
Mám opakovanou (s různými dětmi:o) pozitivní zkušenost s ORL Bulovka - je tam dětská ambulance. Jednomu dítěti jsme mandle rvali (po jediném zdlouhavém zánětu středouší)a bylo tam prostě více důvodů (závažných) - a druhému, který s ušima lítá v podstatě druhou sezónu a naše místní ORL doporučila "naléhavě" vyrvat, tak dr odmítla, že mandle je zdravá a příčina je v tom, že neumí smrkat, tak ji rvát nebude...
|
| Dani.K, K 05, P 09 | 47447 |
|
|
28.5.2013 15:14:26
Chodíme k Mudr Chvojkovi (poliklinika Stamicova 21, Praha 6). Kluk má zvětšenou mandli, ale protože není často nemocný (jen sem tam nějaká virozka), tak zatím na trhání nepůjde. Vyšetřuje sondičkou a s dětmi to umí on i sestřička
. |
| rachomejtle | 133850 |
|
|
28.5.2013 11:23:10
ono to tuhnutí není zase tak rychlé, takže je čas na konzultaci s někým jiným, na vyzkoušení homeo, na vyzkoušení takového toho nafukovacího míčku
syn s podobným problémem běhal docela dlouho - nejdřív jsme nevěděli, pak věděli, ale zkoušeli výše uvedené, pak objednací lhůta na mandli - nakonec k operaci došlo, vyřešilo se to odebráním nosní mandle Každopádně nemocnost se nesnížila, zánět stř.ucha vyvstal 10 měsíců po operaci tak jako tak. |
| Veveru |
| • |
28.5.2013 10:47:09
Také mě to zaskočilo. Asi týden jsem si myslela, že volám nevhod...mimo pracovní dobu, že mají zrovna pacienta...pak jsem zagooglila. Petřiny mám blíž než Palackého, takže pro nás zlepšení.
|
| kattynka a 2 čertici | 99034 |
|
|
28.5.2013 10:33:01
děkuji, budu muset to promyslet :-( už jem si zvykla a ta poloha v centru mi vyhovovala. ještěže jsem sem nakoukla ve čtvrtek bych tam šla zbytečně.
|
| Veveru |
| • |
28.5.2013 10:22:04
Dr. Janoušek je snad původem z Motola, takže předpokládám, že je tam pořád k zastižení. Také se snad objevuje v Dolních Břežanech.
Dr. Chvojka ordinuje na poliklinice na Petřinách. Fronty má ovšem stejné jako v Palackého ![]() |
| kreditka | 85904 |
|
|
28.5.2013 10:20:18
Upřímně nevím na co čekáš...až bude mít syn poškozený sluch? Podle mě co říká lékař je poměrně logické...u mé dcery právě každý váhal, vždyť to odezní a ve výsledku 3. stupeň hluchoty a 3 měsíční čekací doba než šla na mandle, týden po operaci slyšela i trávu růst
|
| VERI + V6/08 + bříško | 70964 |
|
|
28.5.2013 9:28:29
Tvoje reakce je podle mě rozumná, také jsme při prvním doporučení nechat synovi mandli trhat vyhledali jiného odborníka, abychom měli i další názor. Ten vyšetřil kamerkou a potvrdil.
Byl to MUDr. Chvojka, který také dělal v Alfa Medica - na Poliklinine v Palackého ul. - teď je jinde. |
| kattynka a 2 čertici | 99034 |
|
|
28.5.2013 8:55:10
Veveru,
a nevíš kam? chystala sjem se tam ve čt na půl roční kontrolu s mladším, to že neordinují mě dostalo . Chodila sjem tam od mala s klukama, hodně mi Janouška doporučoval náš pediatr. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.