| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Lékaři - oční

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 534  [Dalších 214 >>]
Marteenka 79118
2.3.2011 20:35:57
To nevadí, stejně díky. ~;((
Sqeeky a kluci 02/05 a 06/08 16688
2.3.2011 20:23:11
Jo a ještě nám pak sestra říkala, že kdybychom měli jakékoliv oční problémy budem vítáni.
Sqeeky a kluci 02/05 a 06/08 16688
2.3.2011 20:22:24
byla jsem tam s mladším synem, když mu bylo 8m, před tím jsme absolvovali 3xneúspěšnou sondáž u jiné oční lékařsky :-©:-©:-© Dr. Červenka nejdříve zjistil jak jsou cesty průchodné, nakapal transparentní látku, vše vysvětlil, proč co a jak, udělala sondáž a bylo naprosto bez problémů....např, ta původní dr nám dala mimo kapek i mast, člověk neví, tak maže v dobré víře, že dítěti pomůže, ale dr.Červenka vysvětli, že mast je na nic, protože se vůbec do kanálků nedostane......určitě se tam vyplatí jet, je to odborník na to specializovaný ~R^~R^
Gora 31983
2.3.2011 19:25:53
Moc se omlouvám, ale už si přesně nepamatuju. Bylo to před dvěma lety. Kdysi jsem to měla tady v diskusích Neprůchodnost slzných kanálků, ale už tam ty diskuse nejsou. ~d~ Nevím, jestli to jde nějak dohledat nebo ne.~d~
Marteenka 79118
2.3.2011 18:02:19
Marci, můžu se zeptat jaké homeo jste brali? Díky..
Michaelas 88634
2.3.2011 17:57:51
Jezdili jsme k němu s dcerou, sice jsme se protáhnutí kanálků nevyhnuli, dokonce ho dělal v necelých třech měsících, protože byly v takovém stavu, že by se podle něj nespravily, ale měl výborný přístup a vše podrobně vysvětlil. Byla jsem spokojená. Jinam bych nešla.
Gora 31983
2.3.2011 16:46:50
Také jsme u něj dvakrát byli s neprůchodnými kanálky. Byl skvělý, sestřička milá, byli jsme spokojeni. Doporučil a objednal nás do Ostravy na operaci, ale v minutě dvanácté nás zachránila naše dětská dr. ještě s poslední možností vyzkoušet homeopatikum, a zabralo nám. Když jsme přijeli na kontrolu do Otrokovic, tak dr. se sám divil, že se mu to jen s homeo zahojilo.
Ivuljenka 98698
2.3.2011 15:07:46
Skvělý, skvělý, skvělý, vděčíme mu za to,že naše dcera bude mít míň poškozený zrak než by měla kdyby jsme zůstali v péči paní doktorky Matouškové.

Pan doktor je milý,ochotný,příjemný,vše důkladně vysvětluje,děti ho mají rádi a nebojí se ho. Sestra je trošku ranařka,ale také příjemná. Akorát počítejte s dlouhou čekací dobou. Objednáni jsme sice třeba na 11 hodin,ale na řadu se dostaneme klidně i o hodinu později. Ale za to čekání nám to stojí a taky za to dojíždění cca 80 Km. V čekárně mu visí mapa kde má špendlíky zaznačené odkud jsou jeho pacienty a jsou z celé republiky i ze zahraničí. Je to prostě špička!
Radka, 2 kluci
  • 
2.3.2011 15:00:15
My jsme byli u pana Dr. Červenky v Otrokovicích s 2 měs. synem. Od narození měl neprůchodné kanálky, postupně jsme vystřídali asi 3 druhy antibiotik a v okresní nemocnici nám už je chtěli propichovat a když jsem protestovala, tak paní primářka s úsměvem podotkla, že se tomu stejně nevyhneme. Tak jsem od známých dostala kontakt na pana doktora Červenku a hned se objednala. Tam nás vyšetřil a opravdu konstatoval že do věku 5 měsíců nemá cenu s tím nic dělat, že myslím v 70 % případů se s růstem kanálky zprůchodní samy. Dostali jsme kapky a ukázali nám jak máme masírovat. A opravdu, do věku 4 měsíců se kanálky obou očiček krásně zprůchodnily. Až se bojím pomyslit, kolikrát by nám je asi tak propichovali jinde. Takže určitě neváhejte a jeďte tam, za tu cestu a čas to určitě stojí. Ušetříte sebe i mimčo zbytečného stresu a možná i bolesti. Držím palce.
Marteenka 79118
2.3.2011 14:35:44
Tak to je dobrý, chudák manžel ~;) Ale mě to hrozně vadí že jsem taková cíťa ~f~ bohužel s tím nic nenadělám..
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 534  [Dalších 214 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.