| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Lékaři - oční

(?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 534  [Dalších 204 >>]
12157
2.3.2011 14:25:47
Je to neuvěřitelně milý lékař. Má milou sestřičku a on sám to s dětmi umí. Je velmi příjemný, chodí k němu obě mé děti, na slzné kanálky je to špička ve svém oboru. Vůbc se nebojte, buďte rádi, že jdete zrovna k němu.
Xantipa. 34439
2.3.2011 14:25:26
Marteenko - nic si nevyčítej, člověk se učí pořád.
Mně je teda dost často blbě a už se mi mockrát stalo, že jsem po zákroku na dětech /i když je to nebolelo/ ze stresu omdlela. Takhle jsem omdlela, i když manželovi trhali zub a já byla v čekárně, abych ho pak odvezla domů. Nejenže mě vezl domů on, ještě navíc mě musel do auta odnýst.~t~
Marteenka 79118
2.3.2011 14:18:59
No právě... když jsem to viděla...když jsem řekla doktorce že kapičky nezabírají, tak mi řekla že kapky jsou na nic, že musejí udělat zákrok. Začalo se mi dělat zle, když jsem viděla že ho dvě sestry drží, aby se nehýbal.. tak mě poslali ven, přítel tam zůstal. Ten srdcervoucí řev, to bylo fakt hrozný, a pak když mě tam vpustili, tak prý jen - příteli jsme všechno řekli, nashle. A když jsem se ptala teda co mu dělali, tak řekla jen že tam měl tu mechanickou překážku, a ať přijdeme za 14 dní. Zavřeli dveře a šli na oběd. Fakt super, dost si vyčítám že jsem ho tomu trápení vystavila a neobjednala jsem nás rovnou do těch Otrokovic. taky myslím, že to asi není bezbolestný. ~o~
Katka
  • 
2.3.2011 14:17:51
My manme podobnou zkusenost s dcerou, z Brna na ocnim - nic nerekli, chteli hned proplachovat. K dr. Cervenkovi jsme se objednali, udelal test nepruchodnosti tak, ze do ocicek nakapal transparentni latku, bez kriku, zadne proplachovani, oba kanalky mela nepruchodne, takze jsme kapali a masirovali kanalky. Sam rikal, ze je do pul roku zbytecny zakrok, ze se to vetsinou samo spravi. u nas to tak bylo, masazema jsme tomu pomohli. Fakt je ten, ze pokud fouka vitr, je nachlazena, ocicko ji slzi, pripadne pri viroze je i zalepene, ale kapeme omisan baby a dobre, mala ma ted rok a pul. Sestricka i pan doktor velmi mili, ale bylo opravdu porad plno, takze i kdyz jsme byli objednani, cekali jsme, ale vubec mi to nevadilo.
Boriska- 76544
2.3.2011 14:15:02
je to špička~R^~R^
prostřednímu synovi v okresní nemocnici tak zmršili kanálky neodbornou kanylací (byli jsme tam 8x), že jsem si ho sama našla na netu. Sám se zděsil co mu tam dělali a že se nedá už nic jiného dělat než operovat. Kanálky měl úplně zjizvené. Bobka odoperoval v půl roce. Dostal silikonové hadičky a za tři měsíce jsme je byli vytáhnout. ~z~
S třetím synem jsme jeli rovnou do jeho ordinace v pár týdnech. Napoprvé to vyšlo, dostali jsme kapky a je to v pořádku. Fakt doporučuju~R^
Xantipa. 34439
2.3.2011 14:13:03
Chlapa s dítětem k doktorovi raději neposílat. Jim se řekne, že to je normální, že dítě řve, protože je to dítě a že to nebolí - a oni tomu snad věří.~d~
Marteenka 79118
2.3.2011 14:11:28
Ne,nenechala, byl tam přítel, já brečela na chodbě ~n~ .
Xantipa. 34439
2.3.2011 14:08:28
Jen mě zarazilo - tys nechala malý dítě samotný s cizími v ordinaci?~e~
Klem 4973
2.3.2011 14:07:58
Osobní zkušenost nemám, ale před 9 lety jsem byla v porodnici s paní a ta říkala, že tento lékař je vyhlášený a hodně dobrý pro děti, chodila k němu s dcerou. Další podrobnosti ale nevím, každopádně přeju, ať to vyšetření probíhá líp než v nemocnici.
popice+2kluci (08,10) 80415
2.3.2011 14:07:24
My jsme tam byli se synem. Tehdy měl cca 2 měsíce. Sestra i doktor velice milí. Sice nás vzali později než jsme byli objednáni, bylo tam hodně lidí, ale opravdu jsem byla s přístupem dr i sestry spokojená. Všechno vysvětlil, co bude dělat, proč to dělá.
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 534  [Dalších 204 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.