| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Lékaři - gynekologie

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 1607  [Dalších 1337 >>]
Fren 117315
14.4.2015 9:26:49
tisícovka ročně? A za co vlastně? Já doposud u gyn i jinde nikdy nic neplatila a vyšetření,stěry,atd taky udělali,výsledek oznámili,tak by mě zajímalo proč je to bez placení bída?~e~
Epepe 89236
14.4.2015 9:11:10
Já chodím k MUDr. Šimek, Dlouhý lán.

Je dobrý, ale platí se tisícovka. ~d~

Ale já si radši připlatím, protože ti bez placení jsou fakt bída.
Violetina 107733
14.4.2015 8:31:29
Jojo, taky ji mohu dopuručit. Je moc milá, poplatek roční se platit nemusí (s ním máš nějaké výhody, ale bez něj to jde taky, zatím ho neplatím).

Alena
  • 
13.4.2015 23:23:21
Mudr Kavanova Poliklinika Spalena
morčátko 119106
13.4.2015 22:48:25
Dobrý den, hledám nějakého dobrého gynekologa v Praze, jsem ochotná dojet po Praze, ale když by byl v centru budu ráda, mohu dojet i do Mladé Boleslavi. Už nějakou dobu hledám na netu kde se dá, čtu recenze a když už něco najdu, tak je to buď nad mé finanční možnosti nebo má stopstav. Neznáte náhodou někoho kdo bere nové pacienty a má roční poplatek tak do 1000? Už jsem se dostala do věkové skupiny, kdy potřebuji místo dobrého porodníka spíše pohlídat výsledky cyt. vyšetření a mít jistotu, že se nic nezanedbalo. Děkuji
Michaela
  • 
1.4.2015 16:37:03
U MUDr. Kulovaneho jsme byli s partnerem poprve před 6 lety, odcházeli jsme celkem rozladeni z jeho přístupu. Nyní čekáme druhého mimco a byli jsme u něho na odběru plodove vody a jako bychom ani nebyli u toho samého doktora, byl milý, laskavý a vše nám skvěle vysvětlil. Jdeme k němu ještě na ultrazvuk v 20 týdnů tak verime ze mu ta jeho milost a vstřícnost vydrží. Jako odborníka ho doporučuji, je vidět, že ví co dela a veškerého obavy při odběru z nás spadli díky němu.
Zelenoocka78
  • 
17.3.2015 18:13:26
Přidávám se také k bohužel negativní zkušenosti z UZ návštěv u Dr. Kulovaného.
Při prvním i nyní druhém těhotenství (ano zkusila jsem to podruhé opět u něj, znovu mi ho přidělili a říkala jsem si, třeba to bude lepší než poprvé - nebylo).
Shrnutí: neosobní, empatie na bodu mrazu (nechci a nečekám žádné ťuťu, ňuňu, jen normální, pohodový přístup) strohý na slovo, nemá rád když se přijdou podívat vaši rodinní příslušníci a vůbec nemá rád, když sebou máte dítě. Na Genett jsem napsala, ale neočekávám, že se něco změní, člověk v tomto věku se měnit nebude. Jen by možná bylo dobře když ho recepční k mamince přidělují, upozornit maminku na to, že nechce při vyšetření nikoho jiného než maminku a že není komunikativní a pohlaví dítěte velmi nerad sděluje a byl by klid, chodili by k němu jen jeho známí, kteří zde psali asi ty oslavné pozitivní reakce :)
Jinak všem přeji hlavně zdravá miminka a radost z nich!
Tomáš
  • 
25.2.2015 8:56:25
Musím říci že jsem hodnocení pana doktora vyhledal až po vyšetření v Gennetu,protože jsme byli s přítelkyní dosti rozčarováni a zajímalo nás jestli to byl jen jeho špatný den,nebo jestli je to "normálka". A teď vidím že to nebyl jen náš dojem.Panu doktorovi chybí určitě notná dávka empatie a hlavně působí dojmem že ho práce vůbec nebaví.Po přivítání s ním se tvářil tak,že jsme s hrůzou očekávali nějaké špatné zprávy z výsledků krve..Musím podotknout ,že přítelkyně si již moc vytrpěla se zamlklým těhotenstvím a tudíž jsem očekával citlivější přístup k vystresované ženě plné obav a nejistoty, která samozřejmě nebude prožívat ultrazvuk tak radostně a bez obav jako mladé natěšené maminky. Přímo o aroganci se zde nedá hovořit,ale podle mne v tomto oboru nestačí být jen uznávaným odborníkem.Stručně a chladně komentoval to co vidí,a na laické otázky odpovídal velmi stručně,vážně a neurčitě jako bychom ho tím obtěžovali.
Limana 123440
17.1.2015 15:07:51
Na šestce dr. Raušová www.gynevra.cz
chodím k ní sice až od asi 28, ale opravdu citlivý přístup a odborně jsem taky moc spokojená
před tím jsem vystřídala dvě jiné a to se nedá srovnávat
Gavašetka 111364
16.1.2015 21:38:42
A máš s ní fakt dobrou zkušenost? Já ji považuji za odbornici, ale ta komunikace, to je momentálně katastrofa. Chápu, odkud vítr vane a já to ustojím, ale dceři to vadí a už se jí k ní nechce. Taky hodnocení na Známém lékaři tomu odpovídá (ze superlativů naprostý propad). Jsem přesvědčená, že je dobrá, věřím, že se i ta domluva s pacienty časem zase zlepší, ale bohužel, potřebuju, aby dcera měla možnost právě teď mít lékařku, s kterou bude moci probrat, co potřebuje.
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 1607  [Dalších 1337 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.