| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Lékaři - gynekologie

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 1607  [Dalších 1327 >>]
Damaaja
  • 
16.1.2015 20:20:28
Doporučuji MUDr. Kosovou na Eyecentrum Nové Butovice
eyecentrum.cz/gyn_lekari.html
Alice
  • 
15.1.2015 18:56:08
Tohle je Praha 1, ale zbyle pozadavky splnuje: http://www.renatakavanova.cz/
Gavašetka 111364
15.1.2015 18:26:45
Zdravím všechny, nemáte někdo osobní zkušenost s nějakou dobrou lékařkou-gynekoložkou? Hledám pro dceru (18), chodí sice na P13 k lékařce, která je velmi odborně zdatná, ale ta komunikace nic moc... Já to zvládám dobře, ale dcera by raději někoho jiného. Ona se poptá po kamarádkách, já slíbila, že tady:-)

Nejlépe gynekolžku, která nebude příliš nutit hormonální antikoncepci (myslím denně užívanou) a bude respektovat hledání jiných cest (kondom + pro případ nouze Postinor, event. poradí, zda by bylo vhodné tělísko).

Někoho, kdo je odborník, pečlivý a ještě umí s pacientem mluvit. Já vím, je to moc požadavků, ale třeba tady nějaký takový člověk je...
Romana Mašíčková 2 dospělé děti
  • 
14.11.2014 11:10:54
Mám dotaz ohledně menstruace.Blížím se k přechodu a dostavala jsem to pravidelně 21 let po 28-30 dnech.Teď se mi to zpozdilo o 11 dní a již menstruuji 14 dní nepřetržitě.Nemám s tím někdo zkušenost?Děkuji moc za názory.
Katka
  • 
2.11.2014 11:46:19
obrý den , chtěla jsem se zeptat jsem v 7tt a zjistila jsem to před týdnem.Když sem byla na neschopence kvůli jiným zdravotním problémům . Pracuji ale ve společnosti Valeo kde se používá flux a je to i celkem stresové pracoviště .Zítra mi končí pracovní neschopnost a já se bojim jít do práce abych o to malý nepřišla . Je to vytoužený dítě o který sme se snažily 3 roky ,proto prosím o radu děkuji
Tereza
  • 
14.10.2014 15:36:39
Dobrý den, čekam ted druhého potomka a na všech 4 genetických vyšetření jsem byla u MUDr. Kulovaneho. Neměla jsem s nim jediny problém. Na pohlaví jsem se ptala pokaždé az po vyšetření a během něj jsem mlčky sledovala, poslouchala a nechala ho, ať dela svoji práci. Vse detailne popisoval a ukazoval. Ted naposledy jsem tam šla s manželem a 2 letym synem a předem jsem avizovala, že pokud to nepůjde, půjdou pryc. Bez problémů souhlasil a pze se v te tme malému nelibilo, šli s manželem ven. Ještě mi poděkoval, že jsem pochopila, že ke své práci potřebuje klid a ze ne každý rodič to pochopi a pak si na něj ještě stěžují. Na konci mi řekl ochotne pohlaví a řekl, že je to krásne zdravé mimi. Není to vtipálek z one man show, ale svoji práci dela poctive a zodpovědne. Nemam jedinou výhradu. Byl skvělý !
pearl 110594
27.7.2014 21:09:03
Ahoj,

máte nějaké tipy na gynekology či porodní asistentky, nejlépe UL, DC, LTM, Roudnice a okolí, Česká Lípa? Hledám někoho pro rozumnou péči v těhotenství, kdo bude vstřícný "alternativní matce", která nevyhledává všechny moderní vymoženosti:-) Kdo nechá veškerá rozhodnutí na mně a nebude k tomu vést žádné nemístné komentáře? Někoho s normálním lidským přístupem.

Raději lékařku či PA, ale pokud bude i velmi ochotný muž, tak může být i ten:-)

Moc díky
minutka 56268
7.7.2014 19:21:37
Nevíte, zda se dá v ordinacích na gynekologii na Orlí nechat natočit velký ultrazvuk? Sestra příští týden jde, já jsem chtěla jít s ní, ale nakonec musím být v práci. Ona neví, zda se to dá natočit, případně za kolik a jestli je vhodné mít vlastní flashku atd., a na stránkách jsme to nenašly. Máte zkušenost? Jde k MUDr. Jančovi.
peza&06/08+02/10+08/12 33625
15.6.2014 22:00:38
Nejsem jejich pacientka, jen jsem tam chodila v těhu na specializované ultrazvuky, ale co tak vím od známých, můžeš se k většině z gynekologů tam pracujících i normálně registrovat jako netěhotná, největší pojem je tam dr. Vlašín, ale k tomu by asi bylo těžší se dostat. Každopádně je to jedno centrum, kde se dělají všechny možné těhutesty a taky normální gyn. prevence.
minutka 56268
14.6.2014 12:57:38
Nevíte někdo, kde najdu kontakt na gynekologickou ambulanci, která je v Brně na Veveří, kde je Prenatal? Nevím, jestli je to jedno centrum dohromady, nebo jestli je Prenatal pouze pro těhotné a zbytek tam pracujících gynekologů nespadá do Prenatalu...

Nějak se na jejich stránkách nemůžu zorienovat a neznám nikoho, kdo tam chodí.

Popř. můžete mi doporučit gynekologa (ženu či muže, to je jedno), který tam pracuje? Máte zkušenost?

Dítě je v plánu a chci chodit rovnou tam.
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 1607  [Dalších 1327 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.