| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Lékaři - urologie

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 319  [Dalších 109 >>]
monulenka 98082
1.2.2011 11:59:41
Nějak jsem se spletla v tom, kam jsem diskusi zadávala,tak jsem ji náhodně objevila teď. Chci napsat k té hypospadii, sestra se chystá s chlapečkem a to do Olomouce. Brno má sice blíž ale právě hypospadii prý je lepší operovat v Olomouci. Ona prošla spoustu internetových diskusí a psala si i se spoustou maminek na netu a vyšla jí z toho Olomouc, kam prý jezdí ti, co jim to pokazí v Brně. Já když jsem hledala něco na tu Brněnskou nemocnici, tak jsem shodou okolností na ty diskuse taky na nějaké diskuse narazila a vážně bych řekla, že hypospadii v Brně radši ne. Doufám, že naše nesestouplé varlátko tam bude v poho, proti hypospadii je to přece jenom banální operace.
luciferek + Terinka+Luky 43458
16.1.2011 14:19:48
Maminky, chtěla bych se na vás obrátit, zda máte některá zkušenosti s operací nesestouplého varlátka. Budu ráda za každou zkušenost ~;) Nás čekát operace za měsíc v Nemocnici F-M, celkem mám z toho obavy, ale vím, že jsou horší věci ~7~ a nějak to zvládneme ~;) Ještě máme problém s přetažení předkožky, nejde nám to vůbec a máme ji zúženou....dr. nám doporučil přetažení v narkóze u operace varlátka, ale s tím, že to pak může hnisat a jizvatět ~n~~n~~n~ a do budoucna snad bude muset malý na obřízku ~n~ Co vy na to? Děkuji moc a klidně i pisněte na mail maralicka@seznam.cz ~3~~3~~3~
Pedona 114085
15.1.2011 18:16:39
ahoj,my byli na urologii teď dva dny na operaci meatotomii.Abych pravdu řekla,děsila jsem se sester, ale byla jsem překvapená.Všichni byli milí , příjemní, sestry odpovídaly na mé dotěrné dotazy s překvapivou trpělivostí a kromě jídla jsem absolutně s ničím neměla nejmenší problém.
bien+Kája08/08 95624
6.1.2011 23:16:15
mozna pisu pozde,ale i tak kdybyste nakoukla..byli sme na operaci na jare v synovych 21mes.nebyli jsme na urologii,ale normal.chirurgii..maji tam pokoje mala postylka+velka a je to prave pro matky s detmi..do tusim 3 let muzete trvat na svoji pritomnosti,obzvlast,kdyz kojite,ale pokud nebude volny pokoj,daji vas na ubytovnu v arealu..ja to resila dojizdenim (bydlim 10min.mhd od detske),byla sem tam,nez usnul a rano prijela pred vizitou..at vam to vyjde v pohode
lipoo 47870
5.1.2011 8:21:44
margotko-přesně jak píšeš..kdo dřív přijde,ten dřív mele...pamatuju si,jak mě to vytočilo,když tam byla matka pětileté holky z Brna!!!!a já s šestiměsíčním jsem musela sto km večer domů a pak ráno v šest zas sto km zpátky~4~
lipoo 47870
5.1.2011 8:20:17
Margotko-tak díky...takže se to přece jen posunulo trošku k lepšímu-alespoň co se místností pro rodiče týče~R^
Margottka 81008
4.1.2011 14:32:09
Lipoo, ano je to oddělení 8. Je to spojené, chirurgie a urologie. Žabátko, jak je to s úspěšností hypospádie fakt nevím, ale co vím, že u málokoho to vyřešila jedna operace. Můj syn měl mimo jiné epispádii a zahojilo se nám to napoprvé, i když píštěl se mu vytvořilo, ale né na té epispádii, přímo mezi močovým měchýřem a stěnou břišní. I když Zerhau tvrdil, že to bude muset reoperovat, píštěl se sama zatáhla asi po 3 měsících. Před Vánocemi jsme tam byli opět kvůli rozšířené močové trubici, takže musel opět pindíka rozříznout aby se tam dostal a po vytažení hadičky to vypadalo zase na píštěl. Teď už tam nic nevidím, (ťuk, ťuk). Před operací a po ní dávám na radu jedné známé homeopatika arnicu montanu, která podporuje hojení. Nevím jestli to má až takový vliv na to hojení, ale něco na tom možná bude. Těch hospitalizací v dětské u nás bylo opravdu hodně a taky jsem tam vždycky nebyla spokojená, párkrát jsem si i pobrečela, ale v poslední době už žádné problémy nemám. Je fakt, že za těch 5 let co tam jezdíme už vím, jak to chodí na koho si dát pozor a co si můžu kde dovolit. Taky si řadu věcí, např. proplachy hadiček apod. už udělám sama a nemusím volat sestry.
lipoo 47870
4.1.2011 13:23:13
margotko-teĎ nevím jestli nejsem mimo...urologie je spolu s chirurgií?Je to oddělení číslo 8?
lipoo 47870
4.1.2011 13:22:20
mě v Kroměřížské "nutili" být i s osmiletým:-)
x x 15263
4.1.2011 12:51:17
Ale stejně mě to šokuje, co čtu na dětskou, sama tam mám všelijaké zkušenosti. Např. ale tady ve Znojmě doslova nutí maminky, aby tam s dětmi zůstaly, a to i se staršími 6 let, prý je to půlka úspěchu, když je mamka s dítětem na pokoji. Navíc, setřičky mají míň práce s péčí a jsou přijemnější. Byla jsem tam s malým když měl 2 roky a byl tam pokoj s 2 lůžky pro maminy a 2 pro děti a setřičky se mi ještě omlovaly, že mi tam dávají spolubydlící uprostřed noci. V tomto je znojemská nemocnice fakt jednička.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 319  [Dalších 109 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.