| x x | 15263 |
|
4.1.2011 12:49:04
Margottko a co hypospadie, jsou dobré reference? Mám 3,5 letého klučinu s lehkou formou a moc se mi do toho zatím nechce, má vrozenou vadu ledviny k tomu a mám strach z infekce... CO myslíš?
|
| Margottka | 81008 |
|
|
4.1.2011 10:55:22
Na urologii v brně jsme jako doma, často tam se synem pobývám. Je tam 7 pokojů pro maminky s dětmi, ale podotýkám, v den nástupu do nemocnice je NUTNO přijet co nejdříve, nejlépe do 8 hodin, - právě kvůli volnému pokoji. Pokud je plánováno více operací s tak malými dětmi, pokoj dostane ten, kdo přijede dříve. Pak je možnost mít dítě na normálním pokoji, přes den tam být s ním a v noci jít spát na ubytovnu. Nesestouplé varle je tam dost běžná záležitost a většinou vše probíhá bez komplikací. Hospitalizace v takovém případě, pokud vím, je asi 3 dny. Tak jak tady již bylo řečeno, doktor Zerhau je vynikající operatér-talent který se rodí jednou za pár let. Myslím, že se není v tomto případě čeho obávat.
|
| Májja | 33456 |
|
|
4.1.2011 9:27:31
Lorax hned 2.den domu??Tak my tam byli 5 dni.A syn ma 2 jizvy a to rikali,ze nas pousteli nejDRiv,jak je to mozne,ale byli jsme taky v Praze v Krci.V zadnem priPade bych ho tam nenechala samotneho,strasne plakal!Pred salem mi ho skoro vyrvali z naruce a uz kdyz mi ho davali po operaci,hned pred salem,tak zase plakal a skoro me skrtil,jak se me drzel.Musi ti dat na vyber terminy,kdy tam s nim muzes byt.
|
| lipoo | 47870 |
|
|
4.1.2011 8:13:58
tak to je síla-a co to bylo za oddělení?Jako kojící tam být musíš..maximálně třeba ta jipka-to beru,tam jsem taky nebyla-ale já nebyla kojící-já byla jen "jako kojící"
-tak mi to tenkrát řekl i Dr.,že mám říct,že ho plně kojím,jinak tam nebudu moct zůstat-ale jak říkám-je to patnáct let zpět a tenkrát to ještě nebylo tak samozřejmý jako dnes. |
| Hana +2 | 112929 |
|
|
4.1.2011 8:08:34
No,my byli v dětské na operaci přesně před rokem.
Nebyla to tedy urologie,ale jednu maminku s kojícím mimčem tam nechat nechtěli.Nakonec si to vybojovala,ale spala na zemi.No zírala sem |
| lipoo | 47870 |
|
|
4.1.2011 8:03:41
tak my byli v brně na urologii už před patnáccti rokama-tak třeba je to tam už jiné..ale pokud kojíš,budeš ubytovaná s malým...nebo alespoň na oddělení,ale v jiném pokoji...za mě tam byly dva pokoje pro matky-jeden se dvěma lůžky jen pro matky a děti byly na pokoji jinde,a druhý pro jednu matku a jedno dítě /tam se nám jednou taky podařilo upíchnout/....když jsem už nekojila-malej měl asi osm měsíců,tak jsem měla smůlu-na jednu noc jsem musela domů /100km jedna cesta/,ale ráno jsem tam byla zas,a pak se uvolnil pokoj...Jinak hlavně Dr.Zerhau je skvělý jak lékař tak člověk-takže doporučuju...ostatní tam už moc neznám-hrozně se to tam točí
..a ještě sestřička,která je i v ambulanci je skvělá-vím jen jméno "Libuška"![]() |
| monulenka | 98082 |
|
3.1.2011 23:49:27
Ahoj,
chtěla bych se zeptat maminek, co měly dítě na operaci na urologii v dětské nemocnici Brně (nejlépe kvůli nesestouplému varlátku), jak byly spokojené s přístupem lékařů i sestřiček? Jestli byla operace i pooperační průběh bez komplikací? Jak to bylo s ubytováním, jestli mohly být s dítětem na pokoji nebo musely spát v jiném pokoji, případně úplně v jiné budově? A celkově, jak to probíhalo? Jak to tak čtu, tak se to různí, mám obavu, malému je přes rok a pořád ještě ho kojím. Díky moc za vaše zkušenosti a názory. Monika |
| Haaribo | 87262 |
|
6.12.2010 16:48:16
Super!
![]() |
| zuni | 81393 |
|
|
6.12.2010 14:33:18
Tak se povedlo
![]() |
| zuni | 81393 |
|
|
6.12.2010 13:30:33
Zkusíme....
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.