| Sisi + 2 + bříško | 103814 |
|
24.3.2010 9:54:38
Znám MUDr. Herboczka, osobní zkušenost sice nemám, ale kamarádky, co u něj byly s klukama, si ho moc chválily. Momentálně myslím pracuje někde v Karviné, tak nevím, jestli je to pro tebe aktuální? Kdyby jo, tak zkusím zjistit kde přesně.
|
| adelaide k. | 20327 |
|
|
24.3.2010 9:51:42
Dětská dr. nás poslala na urologii kvůli synově předkožce (nejde přetáhnout jinak s ní žádný problém nemá).
Vzhledem k tomu že jsou mu 3r nemám zatím v úmyslu to nějak radikálně řešit. Měl by někdo kontakt na dobrého urologa (ideálně Havířov nebo Ostrava a nejbližší okolí), který má rozumný přístup, nebude dělat nic na čem se nedohodneme atd...? |
| Dani.K, K 05, P 09 | 47447 |
|
|
25.10.2009 14:42:50
Nebyla jsem přímo na této klinice ale v dětské nemocnici Ke Karlovu se čtyřletým synem. A vím, že tam doprovod pro dítě od šesti let platí za noc tuším 200 nebo 250 Kč
. |
| Dani.K, K 05, P 09 | 47447 |
|
|
25.10.2009 14:42:49
Nebyla jsem přímo na této klinice ale v dětské nemocnici Ke Karlovu se čtyřletým synem. A vím, že tam doprovod pro dítě od šesti let platí za noc tuším 200 nebo 250 Kč
. |
| Adámkovci | 91246 |
|
|
25.10.2009 13:26:47
Dobrý den.Synovi je 7 let a na této klinice bych s ním měla být - pokud bude místo zhruba 14 dní.Má tady nějaká maminka zkušenost kolik zde platí doprovod na den?Myslím že každá nemocnice to má jinak...Na jejich stránkách jsem nic nenašla.Díky za odpovědi.
|
| zuni | 81393 |
|
|
20.7.2009 10:05:50
Máte s ní někdo zkušenosti? S Dr. Pacíkem?
Údajně mají teď plno... |
| Adámkovci | 91246 |
|
|
24.6.2009 22:48:32
Petře děkuju za informace.V našem případě to bylo stejné...taky jsme se ptali zda nejde operovat jinou metodou a odpověd žádná.Chtěla jsem se zeptat kde měl Tvůj syn vyústění močové trubice a jestli jste museli po zákroku na Karlově dělat doma kalibraci.Jestli ti to nevadí prosím na mail:marketpr@centrum.cz
|
| Petr |
| • |
24.6.2009 9:17:04
Adamkovci,
Četl jsem, že se Vám pobyt na klinice ke Karlovu protáhne na 14 dní. Nevím jaký typ urethoplastiky Vás čeká, ale průběh může být odlišný od Motola. Nás v Motole dvakrát neúspěšně operovali metodou dle Snodgrasse, tuto metodu by zřejmě opekovali do nekonečna. Rekord prý mají 7x. Na moje dotazy, zda by nebyla lepší jiná metoda prakticky nereagovali. To byl důvod našeho přechodu ke Karlovu. Zde byl operován metodou dle Mathieu. Je to sice větší zásah, ale povedl se. Naše hospitalizace byla dokonce delší než 14 dní nicméně průběh byl odlišnější. Syn měl zavedenou cevku přímo z močového měchýře, snášel jí velmi dobře. Na zádech či mírném boku ležel jen týden (stejně jako v Motole), po týdnu mohl sedět,lehce chodit, nebo jsme odpoledne mohli na kočáru (či menším křesle) vyjet mimo kliniku. Náš režim byl cca. 2 hod v posteli pak procházka po oddělení či do školky/ školy na patře, popř. ven či do občerstvení v přízemí. Občas jsme jedli na chodbě - dle synovy nálady. Každý pokoj má televizi, některé dokonce DVD přehrávač. Na chodbě oddělení je poměrně hodně hraček a knížek. Už asi tři dny po operaci mohl chodit ( první týden jsme ho tam nosili, pak chodil sám) na velkou normálně na toaletu. Toaleta a sprcha jsou součástí pokoje. Pokoj je pro dvě děti + 2 osoby doprovodu. Snad jsem Vám tímto popisem trochu pomohl. Přeji hodně štěstí při Vašem zákroku a pobytu. |
| Adámkovci | 91246 |
|
|
23.6.2009 21:57:47
Petře Motol jsi popsal naprosto dokonale,líp bych to nenapsala...
|
| Petr |
| • |
23.6.2009 17:29:29
Doktor Sedláček určitě umí a je hodně příjemnej a komunikativní.Co se pobytu v nemocnici týče - myslím, že je lepší se připravit vždy na horší variantu a pak být mile překvapenej. Ještě jednou připomínám, že mi jsme žádný problém se sestrami neměli a to náš pobyt trval prakticky tři týdny.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.