| zuzini | 67229 |
|
|
21.10.2011 12:41:45
Jendo do 17ti byl v pododě. První příznaky měl po napadení, kdy ho nějaký debil kopnul do spánku. Skončil v nemocnici s otřesem mozku. Pak začal být divný, neorinetoval se na známých místech, vedl divné řeči o mimozemšťanech. Dnes už se sním vlastně ani normálně bavit nedá, žije ve svém světě.
Jako krádež to hlášeno je, ale bohužel, bratr ho do bytu dobrovolně vpustil, takže smůla. Moc díky! |
| Jenda00 | 78044 |
|
|
21.10.2011 12:35:46
Zuzini
![]() , to je neštěstí. Mimo mísu mámjen dotaz, ajk nemoc propukla ? Do těch 17-ti byl v pohodě ?A jinak nejde to nahlásit jako krádež ? Bratr jestli je nesvéprávný, tak asi není ani zodpovědný za své chování ne ? Jsem laik, tak to vidím možná moc jednoduše. Je mi líto mamky, musí to být těžké ![]() ![]() |
| zuzini | 67229 |
|
|
21.10.2011 12:28:38
Bratr je schizofrenik.
Jsou schizofrenici, kteří se o sebe umí postarat, pracují, žijí sami, dokážou odhadnout co si mohou dovolit a co už ne. Můj bratr mezi ně nepatří, žije úplně mimo realitu, nedokázal by sám přežít, s největší pravděpodobností by skončil na ulici. Je nesvéprávný. A teď k jádru věci. Žije s mamkou, nemoc vypukla, když mu bylo 17 let, od té doby byl nesčetněkrát v psychiatrické léčebně. Když je doma má potřebu se obklopovat kamarády z mládí. Jeden takový "kamarád" s přítelkyní chodí za bratrem domů. Poprvé přišel před několika měsíci. Nebylo by na tom nic špatného, kdyby si z bytu mé matky neodnášel věci. Naposledy to byl nový svetr, kosmetika z lékárny, trekové boty. Bratr má zakázáno ho pouštět, když s námi mluví všechno odkýve, slibuje a stejně ho pak pustí. Na dveřích má napsáno "Zákaz pouštění ... do bytu!!!" Z venku je na dveřích cedule "... zákaz klepání, zvonění, bouchání, kopání, vstupu do bytu." Nepomáhá nic, zamknout ho nemůže, bydlí docela vysoko. Nedávno se mamce svěřil, že mu kamarád pokaždé, když příjde, dá pervitin. Nedokážu si představit co to ve spojistosti s léky (bere jich denně 16) udělá s jeho mozkem. Mamka to už dávno hlásila na policii, v pondělí měla přijít i s bratrem sepsat výpověď, ten den byl u nich "kamarád" zas. Na policii to samozřejmě řekla. Policista, který byl u výpovědi byl naštvaný, že ho zatěžuje takovou blbostí, když ho přece bratr do bytu pouští. Mamka trvala na tom, aby to uvedl do zápisu. S největší pravděpodobností se ale nic nevyřeší. Na výslechu byli 3 hodiny, bratr pak celou noc nespal, druhý den se nechal odvézt na psychiatrické oddělení. Nemáte nějakou radu jak situaci řešit? Přece si jen tak nemůže člověk odnášet z cizího bytu věci. |
| www.jirilaska.cz | 121581 |
|
30.8.2011 13:00:24
já nastoupil 10 tyho v 10 hodin a 10 sem se narodil a z toho sem začal šílet
|
| Dalalmánek | 116042 |
|
30.8.2011 8:17:59
Vím o takovém páru, bydlí nedaleko, přestěhovali se raději do blízkosti léčebny, aby měli jeden k druhému blízko, když bude potřeba hospitalizace. Mají dítě.
|
| Niki, 2 roky syn | 121411 |
|
30.8.2011 0:34:14
Hoj,
naštěstí ne. Máma je mtrvá už hoodně let a táta tak trochu alkoholik. Ale manžel je momentálně v léčebně. Tvoje stránky jsou hustý. Připomínají mi manžela. Když jsme se ještě neznali, byl hospitalizovaný poprvý a ničila ho červená barva a číslo 2. Odvezli ho 22.2. ve 2.22 Ohledně tohohle čísla je toho víc. Teď měl další ataku, všichni ho sledují, šeptali jsme na zahradě, neříkal mi všechno, protože netušil, kolik toho vím a jak moc jsem do toho zapletená atd. JJ, fandím ti, i všem ostatním, co se za to nestydí. Tak jako tak, nikdo za to nemůže. Léčí se hodně velice inteligentních lidí. Držím palce všem, co mají tuto nemoc, aby se z ní vykopali a vrátili se do normálního života, i když s léky třeba nadoživotí. My máme malé dítě a chci, aby jeho táta byl pro něj vzor a udělám proto cokoliv, aby se už do léčebny nikdy nemusel dostat a žil normální život jako každý jiný. |
| sabrina20 | 119783 |
|
29.8.2011 22:20:39
Ne, nemám a ani osobně nikoho neznám.
Zhlédla sem v rychlosti tvoje stránky, určitě se k nim vrátím a ne že je do té doby zrušíš ![]() Ted si říkám, že kolikrát narazím na člověka, kterého bych , ale nakonec ten člověk může být nějak nemocný.......je to život a proto si vždycky říkám, že všechno se dá nějak udělat, zařídit, ale hlavně, že jsme zdravý..... ....tak se drž ![]() PS: Hrubky mi tam opravdu nevadí, hlavně piš dál- ![]() |
| MishuI | 84229 |
|
|
29.8.2011 21:54:36
Pročetla jsem celé.Určitě je fajn,že máš prostor pro svoje myšlenky.Zdravým pomůže pochopit,nemocní se nebudou cítit tak sami.Máš suprovní babču
![]() |
| Feliz | 98944 |
|
29.8.2011 21:44:38
Zvláštní web, rozhodně si ještě udělám čas se na něj podívat. Ať se ti daří bojovat s touhle nemocí.
|
| Feliz | 98944 |
|
29.8.2011 21:44:37
Zvláštní web, rozhodně si ještě udělám čas se na něj podívat. Ať se ti daří bojovat s touhle nemocí.
|
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.