| Saamajna | 115449 |
|
15.8.2021 8:44:36
Pevalo,
👍👏 |
| Bouřka | 7675 |
|
|
15.8.2021 8:43:37
Marťasíno, nejspíš proto, že to pravidlo je nesmysl. Jo, nějaké řešení se obvykle najde, ale kvalita toho řešení je zcela jiná kategorie.
|
| Martina Bergerová | 70170 |
|
15.8.2021 8:05:15
"Vždycky mám období, kdy mi to jde pěkně, a pak přijde období, kdy jsem "nenahraditelná" pro ostatní, a péče o sebe jde do háje zeleného."
No že jo? Taky znám. Odborník mi vtloukal do hlavy, že nikdo není nenahraditelný. Pořád a pořád. Jenomže: když fakt není nikdo jinej, kdo by babičku s Alzheimerem pořádně vykoupal? Když fakt není nikdo jinej, kdo by tchýni řekl Nechte toho! Když fakt není nikdo jinej, kdo by synovi řekl Chováš se jako debil. ![]() Právě z těchto důvodů s tím pořád pořád zápasím, s tím pravidlem ![]() |
| K_at | 121378 |
|
15.8.2021 7:57:23
No, to nevím. Asi nijak. Trochu se snažím cvičit, ale po své ose. Jen lehce, malinko. Asi bude čas pomalu na nové obroučky (stávající mám už cca 6??let). Jinak asi nic.
|
| jak | 39257 |
|
|
15.8.2021 7:41:05
Cestuji,4 dovolené za léto. Jinak si dopřeju,co chci. A mám se ráda...
|
| LadyP | 42915 |
|
|
15.8.2021 7:38:40
To je krásné téma. Učím se investovat do sebe, život je pak mnohem lepčí
Zatím tak, že jsem že sekáčů přešla na drahé oblečení (drahé je pro mě cca 2000 za kus). Investice do zubů, kosmetika, nehty, to je samozřejmost. Taky se učím chodit ke kadeřnici jen tak, aby mi umyla vlasy a vyžehlila je. Vždycky mám období, kdy mi to jde pěkně, a pak přijde období, kdy jsem "nenahraditelná" pro ostatní, a péče o sebe jde do háje zeleného. |
|
15.8.2021 7:31:24
"nechala postavit boulder v garáži a koupila jsem si kosu - ta mi přijde jako geniální - udělám užitečnou práci a pěkně se protáhnu a rozcvičím"
Sally, ale nebojíš, že nyní jsi tedy pro své okolí "dáma s kosou"? Víš, jak to myslím (nezle) ![]() |
| sally | 3140 |
|
|
15.8.2021 3:08:15
do sebe a do zdraví? Koupila jsem si v zimě běžky s hranou, nechala postavit boulder v garáži a koupila jsem si kosu - ta mi přijde jako geniální - udělám užitečnou práci a pěkně se protáhnu a rozcvičím.
Zubaře, různé pilule atd. nepovažuju za něco, co bych považovala za speciální investici - to se holt "musí" a má to přednost před vším ostatním. |
| TaJ | 81121 |
|
|
14.8.2021 23:35:51
Bouřko, jo, to chápu
, já mám teď takovou fajn kabelku, která mi ve všech směrech naprosto vyhovuje, byla teda jen od vietnamců asi za 500,-, ale už ji tahám víc než dva roky dennodenně do práce i všude jinde a doteď byla pořád pěkná...ale už bude pomalu potřebovat nahradit, tak zatím okukuju a hledám... |
|
14.8.2021 23:35:26
Huso, investuj, zasloužíš si... A k těm kloubům: manželovi na koleno ohromně pomohl Hyalac Boost - kolagen II.typu, tak jsem ho zkusila taky - a fakt nevím, že by mě zabolela kyčel
![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.