| Senedra | 14756 |
|
|
14.8.2021 23:30:39
Uvažuji o operaci očí, ale musím nejdřív na konzultaci. Jinak teď mám takové malé soukromé kulturní léto - odpočívám a užívám si...
Nákup nového spodního prádla také zvažuji ![]() |
| Bouřka | 7675 |
|
|
14.8.2021 23:25:41
TaJ už mám favoritku
Akorát si o ní ovšem nechám zdát neb stojí přes 4000, což je na mě moc za něco, co použiju sem tam. Většinou mám svůj pracovní batoh, abych věčně nepřehazovala věci. Ten teda už taky odchází, ale tenhle rok to spolu doklepem a příští sezónu se uvidí. |
| TaJ | 81121 |
|
|
14.8.2021 23:25:27
Kat, to je právě to...já vlastně všude nosím to stejné...tedy po městě, jinak samozřejmě na výlety mám několik velikostí různých výletních batůžků, od malinkého až po větší krosnu...a třeba do divadla zas jen malou kabelku...ale běžně po městě chci něco, co budu nosit všude, bude se to hodit pokud možno ke všemu, já nechci pořád ty věci přendavat, vyhovuje mi, že tam mám pořád to, co potřebuju a nemusím to vyndavat a přendavat....prostě něco, kde mám trvale peněženku, klíče, mobil, kosmetickou taštičku, deštník, složenou látkovou nákupní tašku, menší desky, kam si dávám různé papíry a dokumenty, když nechci, aby se mi něco v tašce zmačkalo, téměř vždy tam mám knížku...vejde se tam v případě potřeby malá láhev s pitím...
|
| K_at | 121378 |
|
14.8.2021 23:17:28
TaJ, oboje. Batůžek využiješ jinak, než formálnější kabelku.
|
| Stará husa | 154854 |
|
14.8.2021 23:16:56
Před dvěma měsíci jsem si koupila kloubní výživu a chodila jsem na magnety a na cvičení. Teď každý den procvicuju koleno. A koupila jsem si druhou dávku kloubní výživy, ale prý je třeba udělat měsíční pauzu. Přemítám, jestli si mám na dovolenou koupit kolenní bandáž a Voltaren, je děsně drahej. Ale zas kdyby pomohl...
Jinak jsem do sebe investovala kolem 30 000, když jsem si celý lockdown musela kupovat knížky, protože byla zavřená knihovna. To byla asi největší investice do sebe za celý můj život. Jo a začátkem září budu muset vrazit 2000 do zubní korunky. |
| K_at | 121378 |
|
14.8.2021 23:15:49
Pevalo! No nepovídej, takže doma je to lepší???? Cítíš se líp???
|
| krajta | 157211 |
|
|
14.8.2021 23:15:28
Asi si teď nevzpomenu na všechno,ale bolesti zad, nohou, žaludku, migrény, deprese, rukou,vysoký krevní tlak Konkrétně u bolesti zad mi doktoři řekli že to není léčitelné
, ať beru Brufen a mažu si je,ale i operace by mi ulevila jenom možná a jenom trochu, tak určitě měli pravdu . |
| TaJ | 81121 |
|
|
14.8.2021 23:08:31
Bouřko, jo, na kabelku se taky chystám, té mojí už nějak začíná odcházet zip...já tedy nosím pořád vlastně jednu, která mi maximálně vyhovuje velikostí a většinou černou, takže se mi hodí ke všemu...akorát teď se pořád nemůžu rozhodnout, jestli zase větší kabelku přes rameno (musí se mi tam vejít minimálně formát A4) a nebo nějaký městský batůžek...
![]() |
| Martina Bergerová | 70170 |
|
14.8.2021 23:01:48
jó, a lístky na Baladu pro banditu - nové nastudování na Vinohradech. Neviděl jste někdo tu upoutávku na představení, která je na Youtube? Vypadá to ták dobře, já se hrozně těším...
![]() |
| Martina Bergerová | 70170 |
|
14.8.2021 22:55:31
Termix, k té Adelaide, některé edice se se mnou minuly, jiné - když šili ze směsového hedvábí a manžestru, nosím a miluju doteď. U pana Stádníka jsem si zadala renovaci staršího nábytku - taky s hezkým výsledkem
Lákají mě i šperky, které vyrábí sestra paní Adély, ale jakkoli se mi líbí, asi bych je prostě nedokázala nosit![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.