| Bouřka | 7675 |
|
|
14.8.2021 22:55:30
Hm, když o tom tak přemýšlím, tak potřebuju novou kabelku, moje oblíbené je už dost ošoupaná
|
| Martina, 2 kluci | 15942 |
|
|
14.8.2021 22:50:31
Investovala jsem do zubů, komplet za velký peníze, k tomu péče - sonický kartáčky a další pomůcky. Ale to všechno bylo pro všechny členy rodiny,
Za investici do sebe považuju kolo, jógu, denní plavání, kvalitní potraviny...všechno, co mě těší. A od září kurz sborového zpěvu, na to se těším úplně nejvíc ![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
14.8.2021 22:48:10
Zrovna přemýšlím, do čeho jsem pro sebe poslední dobou investovala...zatím nějak nemám potřebu něčeho speciálního, žádné zvláštní problémy s ničím nemám, oblečení a boty obměňuju tak, jak je zrovna potřeba, kosmetiku a masáže nijak nevyhledávám, občas si dopřeju kadeřnici, nehty nosím jen svoje a krátké...občas si koupím nějakou knížku, nebo drobnost pro radost, dost často nějakou kytku v květináči, nemůžu vlézt do jakéhokoli obchodu, kde prodávají kytky, aniž bych nějakou nedotáhla domů
...a jinak třeba teď jsme si krásně užili týden na Šumavě, to jsme tedy byli celá rodina, ale každopádně to bylo moc fajn... |
| Termix | 105545 |
|
|
14.8.2021 22:44:56
V rámci péče o zuby jsem celé rodině koupila nové sonické kartáčky na zuby a ústní sprchu.
A jinak letos do sebe vůbec nic. |
| Termix | 105545 |
|
|
14.8.2021 22:41:12
U Adelaide taky moc ráda nakupuju
. Mám od ní několikery šaty . |
| Bouřka | 7675 |
|
|
14.8.2021 22:32:58
Investuju do jídla v rámci hubnutí a především do svých nervů, které vytáčí stav domácnosti. S nepostupujícími velkými pracemi nehnu, takže se soustředím na ukládání krámů a postupně nakupuju různou výbavu na udržení organizované domácnosti, přičemž se snažím, aby to bylo i hezké. Na jaře jsem zainvestovala do bot na sezónu, jsou dobře odpružené a dost mi to ulevilo s některými problémy, ještě mė čeká domácí obuv (nemám zrovna levnou) a zimní. Podprsenky odkládám do doby, až se propracuju k menšímu obvodu, což doufám nebude zase tak dlouho trvat. Taky mám monumentálnější poprsí.
|
| Martina Bergerová | 70170 |
|
14.8.2021 21:53:05
Hezké téma
Já jsem tu lymfu řešila koupelema od Podhorné, ráda si u vany rozsvítím solné svícny...je pro mě složité chodit k někomu na masáže Taky jsem si nechala vyměnit plomby z dětství! Teda při každém vrtání bych radši utekla, ale výsledek je super Investice do podprsenky je perfektní nápad, od doby, co jsem objevila minimizery Triumph, nedám na ně dopustit. Já v poslední době investovala do sady japonské manikúry - první úprava nehtů, která mě moc baví. Koupila si knížky, co jsem už dlouho chtěla. Nějakou drobnost v Duhové kočce. Hadřík u Adély Urbanové. Odšťavňovač pro fresh press toho, co produkuje zahrada. ![]() |
| Agniezska | 123320 |
|
|
14.8.2021 21:27:12
V minulé diskuzi o financích se mi líbil názor, že je dobré investovat peníze do sebe a svého zdraví. Přemýšlím momentálně o sérii ručních lymfatických masážích a individuální fyzioterapie. Drahé je pro mě oboje. Zuby dělám postupně, další zdravotní (zdravotně estetické) problémy zatím nemám. Ještě mě teda kolegyňka nadchla laserovou epilací. Krásně jí to zafungovalo, ale to bývá individuální.
Do čeho jste u sebe investovaly vy? Já vlastně ještě obměnila podprsenky, což je za mě velká investice do zdraví (hodně velká ňadra) |
| Eva_1976 | 35392 |
|
|
12.6.2021 22:01:29
Ahoj, proč něco takového píšeš? Asi nějaká nadsázka, protože přeci si vážně nemyslíš, že máš IQ tak nízké? Na hranici mental.retardace bys těžko zvládla diskuze na Rodině :)
Já o sobě někdy říkám,sama sobě,že mám holt inteligenci jinýho typu, špatně se třeba uchytávám v pracech ve firmách typu "korporát" :) |
| byvala radka | 154149 |
|
1.6.2021 9:48:52
a proč jsi jim to nedala vyžrat? přijít za nima a říct - podívejte se, moje chyba to nebyla, ukázalo se to a to, očekávám přinejmenším omluvu
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.