| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vztahy s ex po rozvodu

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 910] Názory 911920 z 4499  [Dalších 3579 >>]
Pam-pela 97353
27.9.2015 11:43:17
Agatho, píšeš "najednou"...a v tom je myslím ta potíž.
Že to bylo jinak a teď je to jinak, že se prostě něco změnilo v jejich vztahu.
Myslím, že je i důležité, jak dlouho jsou od sebe a proč vlastně se rozešli. Díte a staré prožitky a zvyk jsou pevné pojítko.

A ano, vadilo by mi to asi (samozřejmě i v souvislosti s dalšími případnými okolnostmi), tedy spíš - cítila bych ohrožení našeho vztahu...a ta jeho reakce by mi obzvlášť vadila ~;).
Asi bych si s partnerem V KLIDU promluvila, co cítím a proč mi to vadí - prostě - aby to věděl a mohl se podle toho nějak zařídit.
Maugha 107080
27.9.2015 11:43:13
Co se stalo??
Mandelinko ty jsi tu pro mě byla symbol spokojené manželky a tolerantního vztahu.
...
  • 
27.9.2015 11:42:08
Ano,přesně jak píšeš.Má kamarádka má dceru s autismem a občas se stalo,že ta dcera chtěla při styku s otcem matku u sebe.Šli spolu třeba jen ven lyžovat na kopec,kamarádka neměla nejmenší úmysl sveho ex znovu balit.Bylo to čistě kvůli té dceři.Ex měl přítelkyni a ta žárlila neskutečně,i když bezdůvodně.Tady je syn zdravý,to je něco jiného,ale třeba chce taky oba rodiče na výletě spolu.Řekla bych svému příteli,že pokud se chce vrátit k ex,nebudu jim stát v cestě.
Agatha Ch. 135518
27.9.2015 11:33:36
Ne to nepomůže. Běžně si dělám výlety s dětmi sama, teď jsme třeba přespávaly u kamarádů - večerní párty s oslavou narozenin se protáhla až do druhého dne, dopoledne jsme vytáhli všechny děti na místní letiště, užili si návštěvu meteostanice a letecké záchranky a z praktických důvodu jsme rády přijaly i pozvání na společný oběd. Muž byl na noční, tak jsem prostě sbalila děti a zmizela, aby se mohl v klidu prospat.
Persepolis 107413
27.9.2015 11:32:40
Znám i pár, kde bývalí partneři spolu udržují nadstandardní vztahy a dokonce jezdí společně na dovolené i se současnými partnery, ale tam je rozdíl v tom, že to akceptují všichni. K téhle situaci došlo postupným vývojem a myslím si, že dost důležitý je i to, že současní partneři se v jejich životech vyskytli až dlouho po rozvodu.
To co popisuješ ty je trochu divný, protože to vypadá, že se tvůj partner stále ještě od ex nedokázal moc odpoutat. A vadilo by mi to. Akceptovala bych to jedině, kdyby za tím byl zdravotní stav jeho syna, kde by styk s otcem jinak nešel. Já nevim, třeba autismus.
Rozumím tomu, proč se ti to nelíbí. On tě jako by z části svého života úplně vylučuje, ačkoli vlastně nedělá nic špatného.
Dari79 114243
27.9.2015 11:29:39
Ano, zdá se mi to divné. Ano, vadilo by mi to.
Reakce by se lišila podle toho, jak dlouho by byli od sebe, jak dlouho bychom byli spolu a jestli to tak bylo od začátku, nebo je to "novinka" poslední doby. Taky jde samozřejmě o to, jestli je to celovíkendový výlet, nebo 2 hodinky v sobotu odpoledne, jinak jsme celý víkend všichni spolu... (tedy myšleno já, partner, jeho dítě, moje děti). Taky jestli ona má nového partnera nebo ne.

Jinak - zkombinovat jeho děti s jinou a tvoje děti s jiným, příp. nové partnery našich ex a jejich nové děti, je asi vždycky celkem záhul, takže to chce dobré nervy všech zúčastněných.

V zásadě - v mojí situaci, mi nijak nevadí, když oba rodiče (tj. můj muž a jeho ex) jedou oba třeba fandit na turnaj velkého syna a já mám s mrňousem jiný program (ho by to tam nebavilo, nevydržel by), ale my máme opravdu jasně rozdané karty - oba rodiče mají už svůj život a fakt nemám ani malého červíčka, že by hrozilo, že by se k sobě vraceli :-)

Na tvém místě, pokud je to dvouhodinový výlet na kolech, na který ty nejezdíš, jednou za 14 dnů, tak bych jim to dopřála. POkud je to celý víkend 1x14 dnů, tak to by mi vadilo, i když je otázka, co bych s tím dokázala udělat...

Elwing 143291
27.9.2015 11:26:47
Ale houby, neplatí, dle mě, ani a), ani b), prostě jen mají společnou zálibu.
Agatha to psala tady: " jsou to velmi náruživí cyklisti, výlety jsou v duchu, kolik moc se toho najede, kdo bude lepší, musí se u to řádně vyšťavit a na to fakt nejsem."

Dělá to čistě ve svém sobeckém zájmu, aby měl parťáka na své sporotvní aktivity a zároveň byl jakože se synem, to mu nikdo nemůže říct ani popel. Novou partnerku má prostě jako parnerku,ne kámoše na horolezení, nebo na zběsilou jízdu na kole.
Agatha Ch. 135518
27.9.2015 11:26:45
On by o to i stál. Jenže maminka se o jediného syna bojí. Chápu, muž je divočák. Jenže když má zodpovědnost za druhé, je dost opatrný, na moje děti je třeba opatrný mnohem víc, než já, takže mu je v klidu svěřím i na lyže, na stěnu a tak, kdyby přišel s tím, že pojedou na celý víkend někam do divočiny třeba pod stan, vím, že se nemusím bát.
Hanka
  • 
27.9.2015 11:23:55
Nelíbilo se mi to a vadilo by mi to. Ale pokud je to v tomhle duchu a ty bys jim na kole nestačila, může chlapovi připadat praktičtější a bezpečnější jezdit s dětmi ve dvou dospělých. Je dost pravděpodobné, že si to nějak rozumově "vysvětlil" a takovou tu stránku věci "protahuju vztah, který má být uzavřený" si nepřipouští.

Osobně s exmanželem na akce s dětmi nechodím, občas na některých býváme oba (koncert dětí), ale rozhodně ne výlety. A vycházíme nadstandardně dobře.
jorad3 105220
27.9.2015 11:23:46
Taky by se mi to nelíbilo. Vy spolu máte společné dítě?
Já občas používám chválit, chválit, chválit: ty jsi super tatínek, že se synovi tak věnuješ a jak pěkně vycházíš s ex. Já aspoň budu mít víc času na svoje kamarády a na sebe. Asi si s nimi vyrazím..... nebo půjdu sama... Většina chlapů znejistí a zavětří konkurenci. A nemůže říct, že žárlíš. Někdy stačí dlouhý pobyt v koupelně a pěkné oblečení na hřiště.~;)
[<<Předchozích 910] Názory 911920 z 4499  [Dalších 3579 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.