| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vztahy s ex po rozvodu

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 4499  [Dalších 3569 >>]
Ruth 147384
27.9.2015 11:23:46
Agatho, máš právo na to, aby se ti to nelíbilo.
Je nutné zachovat klid. A dát najevo, že tudy cesta nevede. Nebát se toho, že ti muž dá najevo nevoli. Připravit se na (z našeho ženského pohledu) absurdní otázky : Co je na tom? Dítě na výlet můžu vzít, tak co, když půjde i jeho matka? Syn bude spokojenější, to mu snad ráda dopřeješ? Jsme rozvedení, tak ehm snad jsi natolik rozumná, že víš, že je to v zájmu syna a né v mém, pro mě je to ukončené. A pod.~k~
Elwing 143291
27.9.2015 11:23:35
Agatho, tady mi přijde, že to možná spíš dělá kvůli sobě, než kvůli synovi. Ta jeho ex mu dělá možná takového toho kámoše, s kterým si vyjede na kolo a dá si "pořádně do těla", jako když chlap jde s kamarády na tenis, nebo na ryby. Prostě se mu samotnému jezdit nechce a ta jeho ex to vnímá možná podobně. Zabije dvě mouchy jednou ranou, je jakože se synem, o kterého se v tu chvíli stará spíše jeho ex a zároveň si pěstuje svou zálibu, protože ex s ním po této stránce drží krok, má kondičku jako chlap.
Osobně by se mi to teda taky nelíbilo, ale je v tom možná něco jiného než si myslíš.
*Owls* 35567
27.9.2015 11:20:32
vyúčaná = včůraná
*Owls* 35567
27.9.2015 11:19:36
Já nevím, fakt se v tom nechci šťourat, ale manžel nestojí o to, aby s ním jeho syn trávil víc času? K tomu si ovšem přece musí zvykat i na tebe. Ne? Nějaký pěší výlet by se usutečnit nemohl?

Píšeš, že ........za to ti to nestojí. Ale manželova ex může být zaa) skutečně nezáludná a jde jen o dítě nebo za b) vyúčaná jak mraky a manžela manipulovat~d~ Zjevně těží z toho, že ona s ním to dítě má. A o jak staré dítě se vlastně jedná? Napíšeš, že je mu 15 a já padnu!~t~~;)
Agatha Ch. 135518
27.9.2015 11:13:52
Což o to, já bych vztahy s jeho synkem udržovala, ale není mi přáno... Asi tak.
Společný výlet nepřichází v úvahu - jsou to velmi náruživí cyklisti, výlety jsou v duchu, kolik moc se toho najede, kdo bude lepší, musí se u to řádně vyšťavit a na to fakt nejsem.
Zas tak dobře na kole nejezdím (jezdí se dost náročným terénem). Já to prostě neumím a ani nejspíš ani nikdy umět nebudu. Navíc si nemůžu dovolit být pak další dny nepoužitelná.
*Owls* 35567
27.9.2015 11:13:38
Jasně, že to nemusí být nutně zájem. Ale pocitům neporučíš~d~ Může za tím být fakticky to dítě, může za tím být touha s ním manipulovat... Každopádně by se mi to nelíbilo.
*Owls* 35567
27.9.2015 11:11:20
Ale to, že chce pěkně vycházet s jeho dětmi není žádné soupeření. A společné chvíle v neutrálním prostředí jsou ke sbližování nejlepší.

Výlety s ex mi přijdou divný, ale to, že otec se stýká s dětmi výhradně bez své současné partnerky, to mi přijde taky divný.

Ovšem nezažia jsem, takže píšu opravdu jen pocity, nepodložené praxí.
neznámá 91073
27.9.2015 11:11:17
Nemusí to být úplný zájem, ale jen jí dělá dobře, že s ním stále ještě cvičí, něco jako diskuze o fenách-ženách, zvyšuje si sebevědomí.
NovákováM 120401
27.9.2015 11:10:32
tomu věřím. Mne by ale dost štvalo.
neznámá 91073
27.9.2015 11:08:31
Taky by se mi to nelíbilo, je to divné. Asi bych jezdila s nima, ono by to ex brzy přestalo bavit.~:-D
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 4499  [Dalších 3569 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.