Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Paulis | 44845 |
|
|
24.8.2015 20:22:36
Budu muset.. Nezvládám to.
|
| Pam-pela | 97353 |
|
|
24.8.2015 13:57:44
Kocoure, pokud je člověk v těžce nevyhovující situaci, musí prioritně nejdřív řešit tu...
Nelze žít v bahně a neumazat se. Od třeba těžké nemoci dítěte se odejít nedá, z nevyhovujícího bydlení nebo zaměstnání naštěstí ano .Spíš bych šla cestou - opřít se o rady a návody někoho povolaného (právník, psycholog, terapeut)...a spolu s tím řešit, abych na ty kroky měla sílu a rozvahu a věděla, kudy. Pak se vyrovnat se situací a jejími kořeny. A pokud neuběhly ty tři roky (myslela jsem, že ano), pak to přece vyřešit jde i majetkově uspokojivě, jak psala Kambala. |
| jak | 39257 |
|
|
24.8.2015 13:27:35
Hele to je psycho, odejdi se synem. Znici te to.
|
| Paulis | 44845 |
|
|
24.8.2015 13:00:07
Ano.. už Kam dole poradila. I jsem před chvílí mu to takhle podala, že půjdeme touto cestou.
|
| Paulis | 44845 |
|
|
24.8.2015 12:58:42
Malýmu se ostříhání také nelíbí,takže dolů to půjde.
Bohužel pravidla nefungují. Ex to bere bez pravidel a mojí snahu o nějaký řád prostě řekně že jsem blázen a nechápe, proč by měl On dodržovat MOJE pravidla. A já jim nebudu určovat, co ano a co ne. Když jí něco říkám - usmívá se a pokrčí rameny a pak jí slyším jak říká exovi - ve smyslu "ja nepanimala." |
| jak | 39257 |
|
|
24.8.2015 12:53:57
Pavli, podej k soudu vyporadani sjm. A odejdu. Tohle Te zabije.
|
| Limai | 91448 |
|
|
24.8.2015 12:32:59
A řekla jsi nové přítelkyni tvého ex,že si nepřeješ,aby s tvým dítětem zacházela jak ji napadne?Že není jeho matka?A vyříkala sis s bývalým jaká pravidla budou platit pro styk s vaším společným dítětem?Nebo to necháváš jen tak plynout a dusit se v tom,jak jsou bývalý a jeho exka nemožní?Řekla jsi jí že si nepřeješ,aby ti ona brala tvoje věci?
|
| Ruth | 147384 |
|
|
24.8.2015 11:08:09
Pavlo, a kdo jsou ti "všichni"? A chodí v tvých botách?
Dobré vztahy - jasně, kluk je s tátem a funguje to, co by za to daly mnohé (i zde), když jim dítě pláče po tátovi. Ale! Pěkně krásně jim (ex i jí) vysvětli, že takové soužití musí mít řád. Že je v tvé péči a oni to budou dodržovat. To ostříhání je už důkaz její blbosti nebo provokace. Hlavně neber takové řečičky, že "to myslela dobře", ať to říká kdo chce. Já bych kluka vzala k holiči a dílo by šlo dolů. Může být nakrátko, léto ještě nekončí a nosí se to. Bude ti o něco líp. |
| janna001 | 59890 |
|
|
24.8.2015 10:48:52
Ale moc se ti uleví!
|
| Paulis | 44845 |
|
|
24.8.2015 10:46:56
Ruth, barák je zatížený hypotékou, takže po odečtení toho moc nezbyde.
S tím právem být naštvaná - jsem naštvaná a to šíleně. Nejsem naštvaná, že si někoho naše - ale s tím, jak to mám vše pod nosem, jak o co jsem léta usilovala a nedocílila - proto jsme se i rozešli - tak po 3 týdnech s někým jiným to najednou problém není. To co odmítal se mnou - najednou s ní plánuje a hrozně ho to baví. Takže to je to, co nezkousávám a proto tu mlátím hlavou do zdi. Ostříhání - malej vypadá jak ruský báťuška, a nevím, na kolik už mě sžírá paranoida a na kolik je real. A do toho právo být naštvaná - nemám.Protože když budu naštvaná, tak se všichni diví a mám být ráda, že malý má dobrý vztahy. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.