| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vztahy s ex po rozvodu

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 4499  [Dalších 3559 >>]
*Owls* 35567
27.9.2015 11:08:24
Možná jsem paranoidní, ale já v tom cítím zájem ex o svého bývalého manžela. Třeba za tím opravdu není nic víc, než dítě, které nechce jet s otcem samo, ale věřím, že toto by se dvěma třemi samostatnými výlety, upravilo.

Na příští výlet bych se přidala taky. Vždyť, když to má fungovat, tak taky musíš utužovat vztahy s dětmi svého manžela. A to nemyslím ironicky!
Agatha Ch. 135518
27.9.2015 11:05:24
Nechci se přidávat, nechci soupeřit kdo z koho, nestojí mi to za to, zbytečně bych si otrávila den. Navíc, tohle je pro mě předem prohrané - nemám s ním dítě.
Agatha Ch. 135518
27.9.2015 11:03:33
Přesně tak. Dám najevo, že jsem proti a jsem ta špatná.
Sama mám dvě děti, jsem ráda, že s nimi tráví jejich otec čas a že se jim věnuje. Snažím se, aby se jim věnoval i teď, když se jim právě narodilo malé miminko. Ale děti předám tatínkovi a jdu si po svém. I když začátky byly těžké, taky to trvalo, než si můj exmanžel získal důvěru, že mu můžu děti s klidným srdcem svěřit. Ale rozhodně jsem netrvala na tom, že musím být na jejich setkávání přítomna.
Ex
  • 
27.9.2015 11:02:32
Agát znám i případ, že jezdili na společnou dovolenou exmaželka, nová ženská, původní děti :-) Nepříjde mi to normální, nedivim se ti že to řešíš. A ta jeho ex. nemá novýho chlapa? Příště se přidej a uvidíš kdo z koho :-)
NovákováM 120401
27.9.2015 10:59:34
je to divné a ano, byla bych žarlivou slepicí
Ruth 147384
27.9.2015 10:56:53
Myslím, že toto je těžká situace pro tebe, protože ostatní účastníci mají lepší karty. Ono se to na první pohled nezdá (jsou i horší věci), ale právě v tom, že tady když dáš najevo cokoli "proti", hned se to obrátí proti tobě.
Člověk se ptá sám sebe - a není chyba ve mně? Co je na tom? Nic se neděje...
...
  • 
27.9.2015 10:54:44
Měl by jít na výlet s tebou a se synem.Ex nechat doma.Chápu to třebau nestandardního dítěte,které vyžaduje i matku.Takhle je to divné.Má přece tebe,proč tahá ex...
Agatha Ch. 135518
27.9.2015 10:42:56
Jak moc dobré vztahy s ex jsou ještě v pořádku? Kvůli společným dětem - což je chválihodné. Ale není už trochu přes čáru, když si otec na výlet s dítětem bere i jeho matku, tedy svou expartnerku? Najednou to začíná být co 14 dní. Synka si ale na celý víkend bere jen velmi výjimečně, neb to prý maminka těžce nese. Řekla jsem mu, že mi to vadí, akorát jsme se pohádali a udělal ze mně žárlivou slepici. Přitom to je všechno jinak. Respektuju, že má syna, že se o něj snaží postarat v rámci toho, co mu ex "dovolí", ale dost mi vadí, že si takle jeho matka nárokuje pozornost i pro sebe.
Agatha Ch. 135518
27.9.2015 10:07:05
Kvůli společným dětem - což je chválihodné. Ale není už trochu přes čáru, když si otec na výlet s dítětem bere i jeho matku, tedy svou expartnerku? Najednou to začíná být co 14 dní. Synka si ale na celý víkend bere jen velmi výjimečně, neb to prý maminka těžce nese. Řekla jsem mu, že mi to vadí, akorát jsme se pohádali a udělal ze mně žárlivou slepici. Přitom to je všechno jinak. Respektuju, že má syna, že se o něj snaží postarat v rámci toho, co mu ex "dovolí", ale dost mi vadí, že si takle jeho matka nárokuje pozornost i pro sebe.
kocour
  • 
25.8.2015 9:15:13
V zásadě ano, souhlasím s tebou.
Jenom, na rozdíl od většiny diskutujících kteří říkají uteč, já říkám bojuj. Ne s těma lidma, co se chovají nepříjemně, ale s tou situací, a se svými emocemi, aby mne nebouraly.
Samozřejmě bude lepší se odstěhovat, asi, ale autorka píše, že odstěhování je teď velmi problematické. Proto myslím, že je dobré řešit situaci teď, když se hned nemůže odstěhovat.
Pokud ta paní něpanimájet, pak její ex třeba panimájet. Nemusí se mít rádi, můžou ale hledat nějaký způsob jak se neničit. Ona má na své půlce regujaci teploty, byt nejde pronajmout - nějak se domluvit stejně musí.Třeba i přes soud.
Ale její problém jsou ty silné emoce a to, že se nemůže odstěhovat hned.
Když žije v bahně, nemusí být problém v tom že se umažeš. Problém může být z toho, že máš problém s tím že jsi umazaná.
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 4499  [Dalších 3559 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.