| Stará Misule | 82389 | 
| 
 | 
 2.3.2013 13:12:41 
  ,ja se v tom tolik nevyznam,dcera ma tolik diagnoz,ze ta lateralita se v tom uplne ztrati. | 
| Anni&Annika | 50178 | 
| 
 | 
 2.3.2013 13:05:38 
myslis jako ze kdyz kresli kone, tak zacne hlavou napravo a telo kresli do leva jako levak, misto aby kreslis jako pravak kone - havu od leva a pokracoval telo do prava??? 
jestli to myslis takhle, tak takhle kresli normalne levaci, ale ma dcera taky /ac pravak/, neb ji ty zvirata musim predkreslovat a ona si je podle meho obrazku kresli sama na svuj papir. Ale jestli to ma syn proste bez nejake predlohy a dela to prirozene, asi to ma nejake zkrizene, ci je mozna levak, co jak to rict. Ja pisu levou i pravou, doprava, doleva, zrcadlove, vzhuru nohama i zrcadlove vzhuru nohama, pribor drzim obracene a pletu taky obracene, tenisovou raketu si prehazuju v ruce...a kupodivu, jsem pry normalni ![]()  | 
| *Niki* | 19980 | 
| 
 | 
 2.3.2013 13:01:18 
Co to znamená zleva doprava? Já taky maluju zleva doprava, jakože začínám na levé straně papíru, levou půlku obličeje, atd. 
Teda pokud něco maluju, což tak často nedělám. Přijde mi přirozené, jako písmo, že se sune zleva doprava...  | 
| Martina, 3 synové | 101865 | 
| 
 | 
 2.3.2013 12:55:03 
Zajímavé...  
![]() Já jsem takový hodně zkřížený levák, ale tohle jsem nevěděla... ![]()  | 
| Stará Misule | 82389 | 
| 
 | 
 2.3.2013 12:48:11 
To bylo asi na me,proste pravaci ho vetsinou kresli na pravo,kdyz je strecha do trojuhelniku,a ona nalevo,i kouri do leva. 
 | 
| Martina, 3 synové | 101865 | 
| 
 | 
 2.3.2013 11:55:34 
Mně zase vrtá hlavou komínek na opačné straně střechy...  
![]()  | 
| xy | 
| • | 
 2.3.2013 11:44:44 
Tak to by mě taky zajímalo, protože můj syn píše taky od malička spoustu písmen jinak než má , příklady často začíná počítat od konce a nebo zprostředku a třeba příbor drží zásadně obráceně. Je teda fakt,že když měl pravou ruku v sádře,tak si s tím docela hravě poradil a ve škole psal prostě levou.Nebylo to sice tak rychlé a úhledné, ale v pohodě čitelné a kreslí taky moc hezky. 
 | 
| Gertruda | 71818 | 
| 
 | 
 2.3.2013 11:42:10 
Taky tomu nerozumím. Zrcadlová písmenka chápu, to kreslení prosím objasnit. 
 | 
| Willis :) :) | 79897 | 
| 
 | 
 2.3.2013 11:24:51 
Já myslím, že zleva - doprava je to normální, ne? Já tak taky kreslím. 
 | 
| Stará Misule | 82389 | 
| 
 | 
 2.3.2013 11:08:29 
Dcera ma skrizenou lateralitu,treba kresli komin na opacnou stranu strechy,ale je toho vic.V psych.poradne nam poradila,dat diteti rolicku od toaletaku,nebo dalekohled,at se koukne,a vetsinou tyhle deti je daji pravou rukou k levemu oku.Ale tech testu bylo vic,uz je nepamatuju. 
 | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.