| Ambrosie | 96492 |
|
|
16.1.2013 22:36:35
Anni, já sama jsem před 20 lety udělala přijímačky na UMPRUM, hlásilo se přes 500 lidí, přijímačky jsme udělala jako 3 v pořadí na počet bodů
![]() Takže ji poměrně podporuju, holt nemůžou být všichni jen ekonomové a manažeři;-) Ona je typ, že když se jí zeptám, co jí mám donést když někam jedu (jdu) tak chce pastelky, papíry, korálky... |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
16.1.2013 22:30:10
no tak to ti snad ani nepreju
..ale teda prstove byly jedine, co jsem nekoupila, to bych asi nerozdychala, uz takhle me prislo vsehno zapatlane![]() Ale je fakt, ze mala je uz dost vypracovana...je ji 6,5 a kdyz maluje, kresli uz perspektivu, asi pred necelym rokem si ode me nechala vysvetlit jak se stinuje koule a proc a pta se me uz na dost odborne veci, vi treba jaky druh stetce na ktery druh barev a proc, jak se sepsuje platno atd..atd......takze nekdy se mi postesti kdyz maluje naseho kocoura a ten ji tak zamestna, ze o ni par hodin nevim. To same kdyz vytahla o vikendu platno....kez by to bylo cateji a me uz na tyhle veci moc nepotrebovala ...jen se teda desim, ze to jednou bude chtit i studovat, je dost nadana, ale je nedana i na jine veci, bavi ji kuprikladu matika a technika, tak jen doufam, ze jestli u toho zustane, ze se treba da na neco, kde se to da spojit...treba na technicky design ci co ja vim...jako umelec...to neni vzdy k uziveni![]() |
| Ambrosie | 96492 |
|
|
16.1.2013 22:17:23
Anni, mám to samé. Prstové barvy, normální, tempery, vodovky, malování na plátno, stříhání, lepení, zažehlování, prostě všechno. to teda hlavně ta starší, ale ta malá jí už zdatně sekunduje
![]() |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
16.1.2013 22:15:19
no tak vidis...moc nad tim premyslis
...ja jsem stastna, kdyz jde dite do keramiky....aspon chvili nemusim tvorit a malovat...ona tech vykresu namaluje za vecer co prijde ze skoly klidne 5, k tomu navlekne par nahrdelniku, vystriha a slepi par kolazi, slozi par haba nazehlovacich perli ci jak se to jmenuje /ja to musim nazehlovat/, ci se vrtne na bindeez a tam diky bohu asistovat nemusim...boze, jak to dite je tvorive a tech penez co to stoji. Plne skrine ruznych materialu, papiru, perli, hliny, barev, platen, atd..atd.....jak ja jsem rada, kdyz dite chvili nechce tvorit. Fakt. I ma matka, matematicky talent se uz naucila slusne malovat...dite nosi domu stohy papiru po pobytu u ni a nuti malovat i babi.....kdybych tedy mela premyslet o tom, co me dite maluje, jsem uz prinejmensim ve cvokhausu ![]() |
| magrata1 | 95172 |
|
|
16.1.2013 22:13:37
Moje dcera zas jednu dobu kreslila obří sebe, pak trochu menší mámu, tátu a starší sestru, psa a kočku,
to v levém horním rohu, zabíralo to necelou půlku plochy. Kolem nás plot a za ním blechu asi 3mm, měla vypracované normální detaily a znázorňovala mladší sestřičku. Bylo to brzo po narození nejmladší, tak ji asi ještě nezařadila do rodiny. |
| Ambrosie | 96492 |
|
|
16.1.2013 22:09:07
Anni, ony obě hodně malují. Ta starší chodí do výtvarky, protože ji to prostě baví - a a malou dám taky, pokud bude chtít.
Faktem je, že si uvědomuju, že jsou obě celkově tvořivé - doma se mnou třeba hodně vaří a když servírují, tak z jídla dělají taky tvary apod )) |
| Ambrosie | 96492 |
|
|
16.1.2013 22:07:40
Ano, máš pravdu, já je absolutně nesrovnávám, nikdy ode mne neslyšely např. ty jsi mluvila v tolika, ty v tolika... Neumím říct kterou mám "radši" spíš bych řekla, že povahově cítím, že ta mladší to bude mít v životě jednodušší, je taková "otrslá", asi tím že je druhá tak si umí vybojovat svoje místo na slunci
Ta starší je citlivá, miluje zvířata, stará se o ně... Na stranu druhou si vždy ví rady, je velmi pohotová.Ano, období duhy jsme měli taky |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
16.1.2013 22:01:30
jinak jeste...mala casto taky maluje jednu vec stale dokola...je to proto, ze se ji ten namet libi a navic se tim procvicuje...chce to namalovat proste dokonale, ke sve spokojenosti
![]() |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
16.1.2013 22:00:02
no me dite maluje od doby, kdy bylo schopne vzit do ruky neco, cim se da malovat....maluje, protoze je pri malovani stastna. Maluje vsechno mozne a maluje porad....ve 2 letech zacala malovat akrylovyma barvama na platno, vypada to jako impresionalismus a u vseho mi rekla, co namalovala. Normalne jsme si o tom pokecaly
Vzdy to vyjadrovalo neco, co ma rada. Bavi ji zkouset ruzne techniky a proste si hrat. Jednou v zime /asi za rok/ zacala v nekonecne zime malovat obraz s duhou a rozkvetlou loukou...proste se tesila na jaro ...jestli mas spokojene dite, ber to tak, ze proste maluje neb ji to uspokojuje. Mam umeleckou skolu a jako dite jsem od nepameti malovala tez...vzdy jsem malovala ze stejneho duvodu...bavilo me to, delalo mi to dobre. |
| luthienka | 77117 |
|
|
16.1.2013 21:53:47
Často děti malují dokola jeden obrázek, protože ho prostě umí. Když jsem pracovala ve školce, byly určitá období duhy a vodopádů, pak koní, pak motýlů, pak princezen.... Malovala to velká část dětí. Ty děti se opakováním utvrzují.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.