| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Přirozený porod

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 3286  [Dalších 3096 >>]
sarmi 38831
26.9.2015 14:19:39
a jakou? herecku? proc ne, muze byt, je extrovert, to nepotlacis...
sarmi 38831
26.9.2015 14:18:38
neni to nic, nez jakakoli jina tkan. pokud nejsi vegetarian a masi jis, podivej se na to z jineho uhlu - placenta obsahuje spoustu zdravych latek, mj. prave to zelezo (to dalsi uprimne priznam, ze nevim). muzes si to pripodobnit k pojidani vnitrnosti pri zabijacce prasete ~:-D~t~.
ne, ze by me napadlo samotnou to jist, ale po porodu jsem si taky vyzadala, at mi placentu ciste ze zvedavosti ukazou. je to proste fascinujici organ! ~;)
sarmi 38831
26.9.2015 14:13:31
neni to tim, jak je otevrena, jina, sebevedoma... diva se na veci z uhlu, kterym se vetsina lidi nediva ~d~.
sarmi 38831
26.9.2015 14:09:24
tou prostou dusi jsem ji nazvala ja a nemyslela jsem to pejorativne, mozna jsem to uplne netrefila. na nic si nehraje, bere vsechno, tak jak prichazi, nekalkuluje.
smekam pred nimi, ze se do projektu daly a odkryly "pro narod" tolik ze sveho soukromi...
jeste poznamka k porodu ve zline. taky jsem rodila v nemocnici, ale nikdy kolem me neposkakovalo tolik personalu. bylo to takove nepatricne, stacila by asistentka a sem tam lekar. nechapu, co tam ti ostatni meli za funkci...
Maťa. 21117
26.9.2015 13:15:21
Hanko, to sme dve:-) JO, prvý porod som mala vo Frýdku-Místku, druhý v Karviné (ktorá má blbú povesť, ale aj tam museli rešpektovať moj porodný plán atd. len som musela pritlačiť požadavky - našťastie to šlo, už som bola skúsená druhorodička).

Akurát ma strihli, páč moje deti obe boli cez 4 kg a velké a hrozilo mi naozaj roztržení (ale čakali tam i tam na poslednú chvíľu, či musia strihnúť alebo ne).
withep 93862
26.9.2015 13:04:15
Já taky, připadá mi jako taková vyvážená kombinace selského rozumu a mateřského citu. Tuším, že kromě toho druhorozeného s PAS má ještě prvorozeného s ADHD, a jejich tatínci nevypadají, že by se nějak zvlášť angažovali.
Merylin5 68735
26.9.2015 10:08:26
Já mám tu "prostou duši", jak ji tu nazýváte, docela ráda. Vypadá tedy na víc než na 28, ale to asi vychází z toho, jak žije - stará se více méně sama o 3 děti, jedno autista, v baráku, který není ideální, ale zvládá to dobře a neudělala ani neřekla nic, nad čím bych kroutila hlavou. Ten její manžel by mi lezl na nervy, ale věřím, že je to dobrej a čestnej parťák, a to je nakonec nejdůležitější.

Ovšem ten Kačenky manžel, ten mi tak leze na nervy, jeliman jeden. Jak jí u porodu říkala tlač tlač, myslela jsem, že mu dám pár facek za Kačenku. Na toho mám fakt pifku, jakmile se objeví v tv, tak pro mě nastává těžká chvilka~t~
vrozpacích
  • 
26.9.2015 9:57:31
Hanko36, můžeš prozradit, kde ty porody proběhly? Zrovna přemýšlím, kde rodit a tvůj popis zní dobře. Ale musím oponovat, že by porodní plán pomohl, ten ti "u nás" pěkně seškrtají. Rodit bez doktora je tu naprosto nepřípustné. Rodit jinak, než na zádech na koze, je téměř nemožné a takhle bych mohla pokračovat.
neznámá 91073
26.9.2015 9:34:31
JO a Pavla na chatu vysvětluje co udělala se zbytkem placenty.

Z placenty jsem po porodu snědla kousek, jako pilulku. Ze zbytku jsme udělali tinkturu a vše ostatní nasušili, namleli na prášek a dali do kapslí. Jím je když jsem unavená, nebo mám pocit nedostatku železa, kterým trpívám.~t~

Ta ženská mě baví. Sice po porodu neměla hlad, ale věděla si rady, aneb ani kousek nazmar.~t~~t~
neznámá 91073
26.9.2015 9:29:22
Myslíš tu prostou duši, co rodila ve 45 týdnu a nevěděla jestli prodělala interrupci nebo potratila?~t~
Mě ten doktor přišel celkem v pohodě, vysvětlil jí proč, odstranění teď nevím čeho jí nabídl, protože se to tak dělá. Nejhorší chování na tom všem měla pani s podivným manželem.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 3286  [Dalších 3096 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.