| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Přirozený porod

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 3286  [Dalších 3086 >>]
Girili 117849
26.9.2015 9:24:13
Muj prvni porod trval od prvnich kontrakci 67 hodin, tedy temer tri dny. Byl prirozeny a nikdo ho nemusel urychlovat a dite ze me dostavat. Delka porodu nemusi byt vzdy patologie. ~a~
withep 93862
26.9.2015 6:40:57
Ta prostá duše moc pěkně shrnula, jak ji v porodnici válcujou, sotva překročí práh. Něco ve smyslu "Váš gynekolog vám řekne, že když bude jizva v pořádku, můžete rodit vaginálně, ale porodník se na ni ani nepodívá, vytáhne z rukávu neexistující statistiky a tlačí vás do sekce, a nakonec vám velkoryse nabídne šmiknout vejcovody; se těm ženským nedivím, že chtějí rodit radši doma."

A to byla Jihlava, která taky patří k těm vstřícnějším. Uvidíme, jestli nakonec nepojede do Brodu ~;((
Girili 117849
26.9.2015 1:08:04
Co mas proti rvoucim hysterkam? Za revu z plna hrdla se vyborne uvoluji porodni cesty. Ja pri porodu rvu,az se hory zelenaji. ~t~
Hanka36 89649
25.9.2015 23:46:04
Uff, z vašich příběhů mi běhá mráz po zádech a mám pocit, že jsem na rozdíl od vás rodila asi na Marsu.

Jsem asi "přírodní úkaz" když jsem měla dva troufám si říct přirozené porody v porodnici? Že na ně ráda vzpomínám?
Měla jsem porodní plán - jestli to bylo kvůli tomu?
V čem vidím, že byly moje porody přirozené: - porod na předporodním pokoji tj. ne na sále, ten jsem nikdy neviděla, porod s asistentkou bez doktora, porod - jednou v kleče a jednou na boku, bez oxitocinu, samozřejmě bez nástřihu, jednou bez píchnuté vody (praskla sama a hned se rodilo), jednou s píchnutí vody při otevření na 10 cm a do 10 min po píchnutí vody se syn narodil. Manžel v obou případech stříhal šňůru a hned jsem děti dostala k prsu. Děti mi nikdo po porodu nemyl, ani neměřil a nenatahoval, jenom je zvážily. A neměla jsem žádné drobečky - 3,9 a 4,2 kg a i tak byly porody úplně v pohodě, měla jsem klid, skoro bez monitoru, snad jednou za dobu porodu. Doktora jsem viděla až po porodu když zkontroloval mě a dítě.

Zkusme mít častěji porodní plán, přece jenom je to nový trend a mohl by pomoct tam kde jsou v porodnicích sami od sebe nechápaví.

libik 142094
25.9.2015 23:42:19
Ještě jednou odvolávám tygra.

Života během jsem se před několika lety dostala k dobrovolnému pečování, zřejmě abych byla připravená.

Takže vím, co je skutečná bezmoc a nerespektování.
Asi už fakt nejsem vhodný adept na diskuse o porodech, zkoumání míry štěstí rodičky mi připadá ta strašně absurdní..

tož sorry~;)
sarmi 38831
25.9.2015 23:30:12
hani, někdo je holt nabity a někdo jako zbity ~;). ale všechny deti jsem hned prikladala na sve telo, byly to nadherne okamziky!!!~s~
sarmi 38831
25.9.2015 23:26:21
nejvic se mi libi mr.glastonburry, of course ~;)... pan stoletak alespoň prizna, ze ho pece o deti vycerpava, ze vnima svůj vek a pohodlnost jako hendikep, nevymysli a mluvi uprime. myslivec fakt neboduje, ale asi to bude dobry krestan (nemyslim to pejorativne), je silene racionalni.
ale co uz, každý jsme nejaky. ja bych do zadne telky nesla ani za zlate prase! ~:-D ještě by si me pak brali do huby lidi na sitich ~t~!
Hanka36 89649
25.9.2015 23:19:18
Já zase nechápu vaše pocity po porodu - nějak si zalézt a spát. Byla jsem tak nabytá endorfiny, že jsem nemohla usnout ani omylem. A to jsem rodila o půlnoci.
Tante Bante 147015
25.9.2015 23:11:12
Taky mi nesedí. Ale postupně mi antipatie klesá. Ona taky tv zkresluje, nakonec je to třeba jen trochu exot, ale jinak dobrý chlap. V tom posledním díle, jak se jí byl ptát na jídlo a jak (jakým způsobem) řekl, že to udělá, u mě získal body.
Každopádně bych mu dala přednost jak před myslivcem Radovanem, tak před šedým vlkem - stoleťákem, i když se fakt snaží.
sarmi 38831
25.9.2015 23:01:14
to jo, ja vim, nemá to jednoduche. me nesedi ten jeji chlap, ale s klukama to asi umi ~d~
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 3286  [Dalších 3086 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.