| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Přirozený porod

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 3286  [Dalších 3066 >>]
La Pepa 5341
25.9.2015 20:11:08
při prvním porodu - asi by odjela do porodnice, nebo by doma PA počkala déle, než je obvyklé v porodnici, kde na placentu opravdu spěchají (u mě, pravda v porodnici, čekali hodně přes hodinu, byl tedy nutný oxytocin, ale dočkali jsme se). Pokud by se fakt placenta neodlučovala, odjeli by do porodnice a příště by asi rodila v porodnici (tohel se často opakuje).
Tulka. 112599
25.9.2015 16:26:07
...že by jela do nemocnice?

jinak withep díky za odtaz,i když ten nemocniční porod,to opravdu už nějak ne~l~.Naštěstí mi už nehrozí.
*Owls* 35567
25.9.2015 15:41:32
Kalamity Yanka, jenom jsem psala, jak na mě působil pořad. Věřím, že někdo si při porodu zakřičí. Ale ta paní v dokumentu, na to "v jaké byla pohodě" na mě působila, že je herečka. Pokud jde o mě, tak mě štvala jenom matrikářka, která se přišla zeptat, jak se bude dítě jmenovat. Tak jsem jí řekla, že rodím, pokud nevidí a ať přijde později. Ale řvát na někoho, že někoho neznám, ať drží hubu??

Asi mám já i ženské v mém okolí štěstí na personál nemocnic, protože fakticky nevím o nikom, kdo by měl nějaké závažnější připomínky.

Vím, že každý snáší bolest jinak, ale já fakt slyšela jen vydýchávání a občas zasténání~d~ Nemůžu si pomoct. Vím, že tu jdu proti proudu a může se do mě někdo pustit, ale na mě ten dokument tak prostě působil. Mluvím no normálních porodech, které probíhají podle "plánu", ne o žádných hororech a mnoha hodinových či několika denních porodech.

kreditka 85904
25.9.2015 15:31:25
Tak Zakal už je v Ústí, v rychnově je primářem Šandor a je fakt že rozdíl před 8 lety a letos byl hodně znát
Martina, 3 synové 101865
25.9.2015 15:15:18
zažívala nepříjemné pocity, že jsem mohla svým dětem velkolepějšími porody zajistit lepší život,

To jsem měla taky. Pak jsem se s tím vyrovnala. ~t~
Kafe 134466
25.9.2015 15:12:40
"zažívala nepříjemné pocity, že jsem mohla svým dětem velkolepějšími porody zajistit lepší život"

libiku - ~t~ ty pako jedno (myšleno hezky) ~t~
.kili. 125672
25.9.2015 15:10:18
- "K emancipaci ..."

a to jak ? Pokud emancipaci chápete jako vymanění ze společensky podřízeného postavení, pak prosím vysvětlete jak je ve věcech jakéhokolivěk porodu někdo v podřízeném postavení.

- "...a změnám ve způsobu poskytování zdravotní péče."

k jakým změnám ? Například úhrada péče jen PA a při porodu doma, jak to naznačovaly některé PA v čele s I. Konigsmarkovou ?

- "A k tomu, aby děti mohly přicházet na svět snadněji"

to si kladete (ale spíše jen proklamujete) vysoké cíle.

Tante Bante 147015
25.9.2015 14:39:47
K emancipaci a změnám ve způsobu poskytování zdravotní péče. A k tomu, aby děti mohly přicházet na svět snadněji.
Dětem jsi lepší život zajistit nemohla, jenže o tom nikdo nemluví, způsob porodu neurčuje život. Jen jsi jim MOŽNÁ mohla zajistit příjemnější vstup do života a pár věcí na začátku mateřství sobě i jim usnadnit.
A ještě pár dalších nepraktických věcí, kterými tu odmítám lidi dráždit, stejně to není přenosné.
libik 142094
25.9.2015 14:28:21
Jo? A k čemu přesně?

Já jsem svého času nad rodinkářským humbukem kolem rození zažívala nepříjemné pocity, že jsem mohla svým dětem velkolepějšími porody zajistit lepší život, trvalo to ta 2 měsíce, mnohem déle než nějaký dlouhý vaginální (zcela nepřirozený) porod.~;)
withep 93862
25.9.2015 14:22:11
Jistě, je to komplexní proces, jsou tam různě silné souvislosti mezi různými faktory, mohou se lišit u různých lidí.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 3286  [Dalších 3066 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.