| La Pepa | 5341 |
|
|
25.9.2015 20:11:08
při prvním porodu - asi by odjela do porodnice, nebo by doma PA počkala déle, než je obvyklé v porodnici, kde na placentu opravdu spěchají (u mě, pravda v porodnici, čekali hodně přes hodinu, byl tedy nutný oxytocin, ale dočkali jsme se). Pokud by se fakt placenta neodlučovala, odjeli by do porodnice a příště by asi rodila v porodnici (tohel se často opakuje).
|
| Tulka. | 112599 |
|
|
25.9.2015 16:26:07
...že by jela do nemocnice?
jinak withep díky za odtaz,i když ten nemocniční porod,to opravdu už nějak ne .Naštěstí mi už nehrozí. |
| *Owls* | 35567 |
|
|
25.9.2015 15:41:32
Kalamity Yanka, jenom jsem psala, jak na mě působil pořad. Věřím, že někdo si při porodu zakřičí. Ale ta paní v dokumentu, na to "v jaké byla pohodě" na mě působila, že je herečka. Pokud jde o mě, tak mě štvala jenom matrikářka, která se přišla zeptat, jak se bude dítě jmenovat. Tak jsem jí řekla, že rodím, pokud nevidí a ať přijde později. Ale řvát na někoho, že někoho neznám, ať drží hubu??
Asi mám já i ženské v mém okolí štěstí na personál nemocnic, protože fakticky nevím o nikom, kdo by měl nějaké závažnější připomínky. Vím, že každý snáší bolest jinak, ale já fakt slyšela jen vydýchávání a občas zasténání Nemůžu si pomoct. Vím, že tu jdu proti proudu a může se do mě někdo pustit, ale na mě ten dokument tak prostě působil. Mluvím no normálních porodech, které probíhají podle "plánu", ne o žádných hororech a mnoha hodinových či několika denních porodech. |
| kreditka | 85904 |
|
|
25.9.2015 15:31:25
Tak Zakal už je v Ústí, v rychnově je primářem Šandor a je fakt že rozdíl před 8 lety a letos byl hodně znát
|
| Martina, 3 synové | 101865 |
|
|
25.9.2015 15:15:18
zažívala nepříjemné pocity, že jsem mohla svým dětem velkolepějšími porody zajistit lepší život,
To jsem měla taky. Pak jsem se s tím vyrovnala. ![]() |
| Kafe | 134466 |
|
|
25.9.2015 15:12:40
"zažívala nepříjemné pocity, že jsem mohla svým dětem velkolepějšími porody zajistit lepší život"
libiku - ty pako jedno (myšleno hezky) ![]() |
| .kili. | 125672 |
|
25.9.2015 15:10:18
- "K emancipaci ..."
a to jak ? Pokud emancipaci chápete jako vymanění ze společensky podřízeného postavení, pak prosím vysvětlete jak je ve věcech jakéhokolivěk porodu někdo v podřízeném postavení. - "...a změnám ve způsobu poskytování zdravotní péče." k jakým změnám ? Například úhrada péče jen PA a při porodu doma, jak to naznačovaly některé PA v čele s I. Konigsmarkovou ? - "A k tomu, aby děti mohly přicházet na svět snadněji" to si kladete (ale spíše jen proklamujete) vysoké cíle. |
| Tante Bante | 147015 |
|
|
25.9.2015 14:39:47
K emancipaci a změnám ve způsobu poskytování zdravotní péče. A k tomu, aby děti mohly přicházet na svět snadněji.
Dětem jsi lepší život zajistit nemohla, jenže o tom nikdo nemluví, způsob porodu neurčuje život. Jen jsi jim MOŽNÁ mohla zajistit příjemnější vstup do života a pár věcí na začátku mateřství sobě i jim usnadnit. A ještě pár dalších nepraktických věcí, kterými tu odmítám lidi dráždit, stejně to není přenosné. |
| libik | 142094 |
|
|
25.9.2015 14:28:21
Jo? A k čemu přesně?
Já jsem svého času nad rodinkářským humbukem kolem rození zažívala nepříjemné pocity, že jsem mohla svým dětem velkolepějšími porody zajistit lepší život, trvalo to ta 2 měsíce, mnohem déle než nějaký dlouhý vaginální (zcela nepřirozený) porod. ![]() |
| withep | 93862 |
|
|
25.9.2015 14:22:11
Jistě, je to komplexní proces, jsou tam různě silné souvislosti mezi různými faktory, mohou se lišit u různých lidí.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.