| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Geocaching

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 553  [Dalších 273 >>]
Markéta.. 32122
20.8.2012 8:32:06
Je to velmi různé kus od kusu - starší syn už ve 2,5 letech ušel 10 km, vlastně je spíše uběhl a zůstalo mu to dodnes, má výdrž a má rád dlouhé trasy i na kole. Oproti tomu mladší syn je úplně jiný a dojít s ním i jen do zdejší samošky je "vopruz", chodit ho nebaví, pořád ho bolí nohy a dělá obstrukce.
Hilly. 103234
20.8.2012 8:26:13
Tak moje děti moc dobří chodci nejsou, nemají to v genech, ale cepuju je~:-D
Třeba já
  • 
20.8.2012 8:24:51
mám děti 4,5 a necelé 3 roky, a hlavně ten starší je šílenej lenoch, nejradši by nechodil snad vůbec a ani na kole se mu jezdit nechce. Taky ráda chodím na kešky, ale synátor mi radši řekne, že ho nějaký poklady nezajímají, než aby se trochu namáhal. Nejvíc za svůj život ušel cca 7-8 km za den, mladší tak 3-4, tu ještě sem tam nosíme v krosně nebo bereme do města golfky, když je to na delší výšlap. Takže mě to mrzí, ale mám líné děti, ačkoli se mi to nelíbí. Nevím, jak je motivovat.
Winky
  • 
20.8.2012 8:18:27
šmarjá, z klackových bitev mě berou mory, nesnáším to. Jako dítě jsem chytla klackem přes obličej a taky jsem se napíchla břichem o jeden (hm, jsem bývala hodně šikovná, mj. i zuby jsem si vyrazila a sekla do ruky srpem, byla jsem prostě hodná holčička :-D). Prostě je mi úplně fyzicky zle jen někoho vidím klackem šermovat. Takže děti mají smůlu, proti sobě můžou tak maximálně šimravou trávou.
Beruška+J02A07T10 48718
20.8.2012 8:17:19
Jiřko - myslím, že máš úplně normální děti -
moje pěti a půl letá dá 10km naprosto v pohodě.. nejstarší 10 let taky.. mrňousovi jsou teprve 2, ale minulý týden překvapil, když měl asi po čtvrté venku odrážedlo a ujel se mnou do práce a po hodině a půl zase zpátky a bylo to celkem 4 km.. takže pokud bych měla kočár k ruce a od byl odpočatý, tak bych si s ním 5 km lajzla taky.

My tolik jako vy nechodíme, nejstarší má už koníčky a tak většinou jeden víkendový den je zabitý turnajem... ale jednou za čas - tak 1x za 14 dní a měsíc taky chodíme.. a chodíme taky5 km a vejš..teď přes léto spíš jezdíme na kole, ale kamarádka s dětima.. klidně s náma jde.. má děti teď 9 a 7 (oba kluci jsou fotbalisti s přemírou energie, mladší k fotbalu dělá ještě hokej) ale i syn od kamarádky - 10let, kteří teda nejsou žádní sportovci ujde kolem těch 10km bez remců.
Já mám vyzkoušený, že když jde víc dětí, tak si to víc užijou a nepřijde jim to tak dlouhý.

Jinak naše děcka nejsou trénovaný - syn hraje házenou, dcerka bude až teď od září chodit na gymnastiku - ona má ale ADHD hyperaktivní, takže už od mala má přehršel energie.. a nejmladší není hyperaktivní, ale jen hooodně aktivní. Denně jsou několik hodin venku, jinak je s nima doma k nevydržení jak jsou nevybití. Ale myslím, že k tomu batolecímu a předškolnímu věku hodně energie patří a je to potřeba podpořit, když mají děti radost z pohybu.
Danca78 71667
20.8.2012 8:16:37
Naše čtyřleťanda je zvyklá s námi hodně chodit na "túry" Na letošní dovolené v pohodě ušla 9km na Plešné jezero a to samé zpátky. Tento víkend nás čeká 15km pěší trasa. S našima si dala Černé a Čertovo jezero. Takže je to myslím o zvyku. Švagrovo nevlastní syn (necelé 4 roky) neujde ani kilometr bez toho, aby se pořád něco vymýšlelo. Co ho na konci čeká za odměnu atd. Prostě není zvyklý chodit ~d~
Hilly. 103234
20.8.2012 8:16:08
Moje čtyřleťanda ušla tak od 3,5 let asi 5km.2,3km lesem do jedné hospůdky s hřistem, tam jsme byly tak 2-3 hodiny, kde děti běhaly, hrály si na písku, jezdily na odrážedlech a zase jsme šli večer zpět. V kočáru jsem vozila i batole. Občas se stalo že starší už nemohla, tak jsem dala batole na záda a starší vezla. Většinou to ale ujde. Když jdu s dětmi na výlet, tak si beru kromě kočáru ještě manduku, někdy děti nemají svůj den. Hlavně je nebaví jen tak chodit, když jdeme, tak holky ťapou v kalužích, hážou klacky do strouhy jako loďky a když jdeme s jinýma dětma, ani nevnímají že jdou. Musí je to bavit, děti většinou chození "jen tak" nebaví a jsou velmi rychle unavené.Myslím, že jste normální,zdraví, těch 17 km nevím, zda bychom dali, na děti by to už bylo moc.
Zdislava a kluci 14977
20.8.2012 8:15:10
zalezi na diteti a ne na rodicich....my jsme chodci, starsi je chodec,ale s mladsim je to skoro za trest, nejvic usel minuly rok (4,5 roku) cca 15 km,ale bylo to na cely den s velkou prestavkou skoro dvouhodinovou,kdy si hral na pisku u restaurace, starsi v jeho veku, by slapal a slapal a mlcel....od te doby jsem vyhlasila maximalne 10 km za den v ramcu dusevniho zdravi rodiny....jinak starsi uz sel s manzelem letos 20 km a prevyseni 500 m

stejny geneticky zaklad, stejna vychova a jsou naprosto rozdilny...nic se s tim delat neda, jenom cekat a doufat ze ho to taky chytne :-)

jinak musi byt motivace, nesmi to byt po silnici a treba kdyz jsme byli letos ve slavonicich tak v pohadkovem lese usel 5 km za dopoledne a ani si toho nevsimnul, byli tam kratce po sobe zastaveni a u toho nejaky ukol od pohadkove postavy, vsechno lesem....
Masalák 19026
20.8.2012 8:08:58
holky 7 a 5 tak kolem 20 km, kluk 3,5 + - 7 km. Malej si obvykle stěžuje, že je mu zima a bolí nožičky, a to většinou když sedí a je tak +30, ani nemusíme být na procházce.
Emília Fernandéz 123249
20.8.2012 8:06:15
Naše skoro čtyřletá ujde tak ty tři, čtyři kilometry, s tatínkem daleko míň, se mnou víc, ví, že já ji ted´ s břichem za krk nevezmu, tak šlape~:-D Víc by možná ušla s přestávkou na odpočinek, ale nemám to vyzkoušené, momentálně jsem ráda, že sama lezu ~;).
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 553  [Dalších 273 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.