| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Geocaching

(?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 553  [Dalších 263 >>]
iiii 56963
20.8.2012 8:05:28
Jiřko, klid, nenech se vytočit, holt jsou uživatelky co mají snahu vyjíždět za každou cenu ~a~
Máme to s chozením podobně jako vy, kešky teda sice nelovíme (nějak jsem téhle zábavě nepřišla na chuť), ale často vyrážíme na dlouhé trasy, syn je kočárkový, dcerka ráda celé dny někde lítá, já taky potřebuju pohyb... Takže se taky nachodíme dost a dost, většinou sami. Klidně bychom vyrazili s vámi, ale kdoví odkud jste ~:-D Myslím že hodně lidí se prostě jenom vymlouvá, jsou pohodlní, tak je lepší říct "děti by to neušly" a tím to hasne.
Snad na nějaké parťáky narazíte, ve víc lidech víc zábavy, sama to znám ~;)
Hudba Ainur 3111
20.8.2012 8:04:20
"To je furt svačinka, čůrat, hopsa tamhle, hrát si tadyhle.... se souvislou chůzí to nemá moc společnýho " ~t~~R^ přesně, je spíš záhul pro rodiče než pro děti, jejich styl a tempo chůze je strašně vyčerpávající. ~t~
Lúthien 119741
20.8.2012 8:02:47
Jiřko, napadání ?

Jenom mě tvůj úvodní příspěvek přišekl tak trochu jako vychloubání, promiň...
a shazování svých známých, protože jejich děti to neujdou.
Tak neujdou, no a co ?
já mám kolem sebe lidi, co dělají věci jinak než já a přesto mě to nevadí...
Káťa
  • 
20.8.2012 8:01:24
Mail, já teda taky cítila, že ses hodně chytla.
Káťa
  • 
20.8.2012 8:00:46
Jo a večer pak klidně ještě dvě hodiny jančil s balonem nebo na tříkolce kolem chaty. Ale šli jsme s tátou, který to vždy jistil a v případě bolesti nožiček na jakékoliv vycházce byl ochotný poponášet na ramenou.
Kreaty 128225
20.8.2012 8:00:26
hele a nejsi nějaká přecitlivělá a taky trochu lžeš, ne? kde jsem tě napadla?
foxina 92717
20.8.2012 7:59:11
letos v létě jsme byli v krkonoších a čerstvý pětileťák ušel v pohodě 18 km. překvapil ně tím velice. ale je to dobrý chodec už od malička.
Winky
  • 
20.8.2012 7:58:19
jako děti jsme s rodičema chodili na normální vycházky do lesa, délku nevím ale určitě celé odpoledne (řekněme tak 3 hodiny), chodili jsme od mala (naši turisti a horolezci). Já s dětma tak moc nechodím, resp. zatím ten mladší (čerstvě 4) mi přišlo že by to fakt na něj bylo moc, nějakou trasu (kdyby začal stávkovat, neunesu ho), takže spíš couračky po okolí s možností kdekoli se "zaseknout" kvůli hraní a pak se vrátit. Ale těch 5 km určitě ušlape, i těch 7-8 jsme několikrát dali, i když musím říct, že mě to pak už taky moc neba - takhle s dětmi. To je furt svačinka, čůrat, hopsa tamhle, hrát si tadyhle.... se souvislou chůzí to nemá moc společnýho :-)
Káťa
  • 
20.8.2012 7:57:42
Malej ušel ve čtyřech i deset km, ale bylo třeba ho pořád motivovat. Nožičky nebolely, spíš se mu třeba nechtělo nebo ho to nebavilo. Když jsme povídali nějaký příběh nebo směřovali k zajímavému cíli, tak šel krásně. Samozřejmě se přestávkama to byla tůra na opravdu celičký den.
Hodně záleží, jak jsou chodící rodiče. Mě třeba překvapilo, jak jsou na tom dnes s chozením puberťáci - měli jsme školní výlet a při zmínce o pětikilometrové vycházce se půlka z nich křižovala.
Limai 91448
20.8.2012 7:56:52
Každé dítě je jiné a každé dokáže ujít jinou trasu,některé děti ne že by nedokázaly ujít pár kilometrů,protože je to nad jejich síly,ale jsou líné a nechce se jim chodit.Takový je můj tříletý syn,neujde ani dva km,ujdeme kousek a chce už na ruku,takže pro každé dítě dlouhé procházky nejsou vhodné.
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 553  [Dalších 263 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.