Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| EvaK, Kryštof04,Rozulína11/07 | 32801 |
|
|
30.8.2009 21:23:16
Javiero, trošku souhlasím, ač začátečník, tak jsem na nějaé takové "laciné, nicneříkající keškyů taky narazila. Tudíž co tak naučit kačery dávat jednotlivým keškám hodnocení, v mapě to jde nastavit, takže se mi zobrazí třeba kešky s hodnocením od 60% víc,a le většina jich je hodnocena 1x :(
K navigaci. máme nejlepnější Garmin etrex a jsem asi stejně úspěšná jako bez ní. teď mi házela blbě vzdálenost, od 5m se mi postupně na stejném místě objevovalo až 60m :(, takže Helfštýn neodloven (a bylo tam tolik lidí, že jsem tam nechtěla slepě šaškovat) ![]() |
| MishuI | 84229 |
|
|
30.8.2009 21:05:03
Tak já jsem zatím měla štěstí na samá zajímavá místečka
![]() |
| Nztdt Kgfz | 93868 |
|
30.8.2009 19:59:56
Špatného je na tom to, že s narůstajícím počtem lidí roste i počet keší které jsou úplně zbytečné. Odfláknuté, neudržované, na úplně zbytečném místě. Někdo odloví 5 keší a hned chce založit tu svoji. Často jsme do logů ke keším psávali" Děkujeme za keš, protože bez ní bychom se na tohle úžasné místo nikdy nedostali." Dnes si občas říkáváme, že jsme sem vůbec lezli...
|
| MishuI | 84229 |
|
|
30.8.2009 19:47:35
Javiero,co je na tom špatného,že hraje čím dál víc lidí?
![]() Jinak jsme teda pochytali 2 kousky ze 3 BEZ gps ![]() |
| Pavel-- | 4221 |
|
|
30.8.2009 17:54:22
Ano, dát 9 tisíc za Oregona je moc. Ale ojeté PDA se dá na aukru koupit za tisícovku nebo patnáct set, a k tomu BT modul na ebay za nějakých 50 dolarů, a máte lepší navigaci, než vás mohlo napadnout...
|
| Nztdt Kgfz | 93868 |
|
30.8.2009 17:52:42
Jsem trošku vyděšená, doufám že proražení GC na tento servr nebude konec kačerů v Čechách. Všeho moc škodí. Věnujeme se GC cca 3 roky a je fakt že dnes už to dělá kdekdo a bohužel podle toho tak i některé keše vypadají.
K navigacím, samozřejmě ze je blbost kupovat na první keš drahou navigaci, pda v mobilu bohate staci pro zacatek. My ted lovime s Garmin Oregon, mame cca 800 keší. Mimochodem máme kamaráda, který má už víc než tisíc, a loví absolutně bez navigace jen z mapy. Asi to má v hlavě, protože nechází i ty nenajditelné ![]() |
| Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 | 38107 |
|
|
30.8.2009 17:20:36
Taky lovíme bez navigace a musím říct, že často taky nenajdeme a to mě pak hrozně štve. Ale penízky na navigaci zatím dát nemůžu a snad ani nechci, zdá se mi to šíleně předražené
![]() |
| bobina |
| • |
30.8.2009 14:44:44
Ahoj, tak my jsme s kámoškou aspol. lovící začátečníci, ale už máme 13 nalezených keší
Jenže s GPS, bez ní si to nedovedu představit. Takže lovíme i multikeše. jen je blbý, že hinty (nápovědy, když nemůžeme keš najít) máme jen doma v PC, ale né v tý GPS. Ani u těch mutikeší nemáme v GPSce ty různý úkoly, abychom zjistili finální souřadnice. takže si vše tiskneme s sebou. Nevíte někdo, jestli to jde přímo nějak najít v té GPS? nebo to musíme mít zaplacený premium Membership? Moc děkuji za radu a omlouvám se, že jsem zakladatelce takhle vplula do tématu s jiným dotazem.Díky, ahoj. |
| Bulik | 15617 |
|
30.8.2009 13:43:00
Dá se nahradit GPS modulem v PDA nebo autonavigací nebo se dá chodit opravdu jen podle satelitních map, ale to jen v některých případech, když je to jednoznačné.
|
| MyškaLL | 72634 |
|
|
30.8.2009 13:41:53
Brácha má aplikaci na mobilu a úspěšně loví díky tomu. Ale existují gps-ka na cyklo i pěší turistiku, ty na to jsou vhodný. ty co jsou do auta prý na to moc vhodný nejsou...ale jen jsem to slyšela...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.