| MrakovaK | 99270 | 
| 
 | 
 20.5.2016 10:10:38 
Já se na to celkem pravidelně dívám, je to blbost sranda kravina. Člověk si u každého dílu říká, co zase vymyslí. Zajímalo by mě, jestli mě tyto pořady Ulice, Ordinace, přežijí. Zatím to vypadá, že jo. Takových dílů natočených.. 
Kolem mě se na to lidi dívají dost, jak na Ordinaci, tak na Ulici. Na tu asi víc.  | 
| TaJ | 81121 | 
| 
 | 
 20.5.2016 10:04:34 
Já jsem ten seriál sledovala několik let, prakticky od začátku, ale nijak zvlášť jsem to neprožívala, když jsem nějaký díl zmeškala, tak jsem si ho kolikrát ani nepouštěla z netu, stačila mi rekapitulace na začátku dalšího dílu...brala jsem to prostě jako takovou oddechovku 2x týdně, jinak na TV téměř nekoukám...ale na podzim, jak zase začali po létě vysílat, tak jsem zjistila, že už mě to nějak nebere a od té doby jsem viděla asi 2 nebo 3 díly a to ještě jen kousek...včera jsem zrovna kousek zahlédla a zjistila jsem, že už vůbec neznám ty lidi, co tam teď jsou a vůbec netuším, co se tam mezitím všechno stalo....ale nijak zvlášť mi to ani nevadí 
![]()  | 
| Monty | 129940 | 
| 
 | 
 20.5.2016 10:03:10 
Nesleduji. Znám první tři nebo čtyři série, protože jsem je zpracovávala do knižní podoby. Předpokládám ale, že za ty roky už to bude někde úplně jinde.  
Vážně to bere sestry otec (65+). Obecně jsem si celkem často všimla, že to sledovali starší chlapi v hospodě. U nás se na to nedívá nikdo, možná matka, ale ta mluví hlavně o Ulici, tak nevím.  | 
| Len | 108740 | 
| 
 | 
 20.5.2016 9:59:07 
Ja kdysi davno koukala na tu prvni radu, vyslovene komedialni serial 
![]()  | 
| margotka78 alias shit-roller | 108560 | 
| 
 | 
 20.5.2016 9:57:55 
U nás to sleduje holka ( 8). 
Překvapilo mě, jak se z toho časem stala snad skoro detektivka. Třeba tu Andreu už chtěli 2 x zavraždit ![]() A co jiných lidí tam umřelo. Už ani nevím, kdo s kým už spal a s kým ne. Dle mého se tam opravdu Bára Štěpánová hodí. To je drbna, do všeho strká rypák. Její postava se nejvíce podobá reálné postavě. ![]() Svého času nás nejvíc bavil Bobo. Je to děsná kravina ale šílená.  | 
| Fren | 117315 | 
| 
 20.5.2016 9:56:41 
TV sleduji minimálně, nějak si víc vystačím z netem a čtením na něm. 
Ordinaci jsem nikdy nesledovala,protože mi stačily útržky ma konci reklam,když člověk měl rozoukkaný nějaký film a nestačila jsem itak žasnout,na jaké pakárny se to dnes lidi čučí aještě dobrovolně - iq tykve prostě. NO ajak píšeš,že to sledují i puboši,tak potěš koště,našemu národu nepomůže prostě ani 10 sameťáků, ten kreténismus s lidskou hloupostí je tu hodně hluboko zakořeněný, radši to ani nevnímat a nevědět,je to k vzteku.Nicméně s tou hloupostí nejsme jediní,to nám může být útěchou. Chápu zase Adamovskou,že v tom hraje,když jim platí velký prachy,že je to u ní jen o penězích a nejen u ní, protože dnes se točí povětšinou taové štěky,že kdyby si měla vybírat skutečně dle svých kvalit,tak se asi musí chodit pást. Nicméně,napadá mě taková Stašová - hraje ona někde v nějaké Ulici,Ordinaci a podobných slátaninách? Občas ji teeda vidím v nějakém filmu, nyní na ni půjdem do divadla-beznadějně vyprodáno no a ta nedostatkem určitě netrpí.Takže to evidentně jde i bez těch potroblých serošů,ale co už,kažýd jsme nějaký ![]()  | 
| withep | 93862 | 
| 
 | 
 20.5.2016 9:56:33 
Momentálně koukatelný je Most III a jakž takž Šílenci z Manhattanu. A dokumentární cyklus Krajiny domova, to se moc líbí i synovi. Asi toho bude víc, jsem omezená tím, co jde do archívu i-vysilani. 
 | 
| withep | 93862 | 
| 
 | 
 20.5.2016 9:54:30 
Můj názor je asi dostatečně vystižen faktem, že jsem neviděla ani jeden díl. Už asi tři roky ani nemáme televizi, a dokud jsme ji měli, prakticky jsme nepřepínali na Novu (nebo kde to dávají?). Jsem zvědavá, kdy děti přijdou s tím, že musíme mít televizi, protože spolužáci řeší TV pořady a oni nemohou, tak jsou out. Já jsem jako dítě taky byla out, televizi jsme měli, ale večer jsme se my děti stejně nesměly dívat. 
 | 
| Silvie03 | 80313 | 
| 
 | 
 20.5.2016 9:44:36 
Moji puberťáci začali svého času sledovat Ordinaci. Chtěli být v obraze kvůli spolužákům. Já to tedy začala vnímat taky a žasnu, co se z toho seriálu stalo. Nejspíš trpím nějakým typem masochismu, protože na to civím s úžasem a otevřenou hubou - kam až jsou schopni lidé klesnout. Hlavně Zlata Adamovská mě překvapila, že se na něčem takovém podílí. Naopak Bára Štěpánová, hvězda seriálu, se do takové ujetiny přesně hodí. 
Jak ten seriál vnímáte vy? Sledujete ho? A znáte někoho, kdo ho bere vážně?  | 
| margotka78 alias shit-roller | 108560 | 
| 
 | 
 25.11.2015 12:36:56 
mně se líbil. 
I když to bude asi trochu babochlap. ![]()  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.