| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Ordinace v Růžové zahradě

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 1906  [Dalších 1816 >>]
Kalamity YANKA 95278
20.5.2016 11:16:52
Seriál mě nikdy nenadchl. Ulici sleduju už roky, ale tuhle "slátaninu" jsem nikdy neměla ráda. A vzhledem k tomu, jak často to dávají a jaký to má asi ohlas si myslím, že sousta lidí se na to vážně asi dívá a asi to i vážně bere, ale nechápu proč. Už i ta moje Ulice mi přijde přehnananá, ale Onace, to je extrém.~t~
Gladya, bývalá dasa, 63023
20.5.2016 11:15:18
Přesně, První oddělení se mi vysloveně líbí. Na ČT občas nějaký seriál kouknu, tam je výhoda ta konečnost, úroveň je samozřejmě taky různá. A vzpomínám, že naladěná Prvním oddělením jsem se asi před měsícem chvilku dívala na první díl nějaké krimisérii na ČT, ale ani jsem to nedokoukala a ani název už si nepamatuju.
Mája+kluci 07, 11 95717
20.5.2016 11:09:14
Nikdy jsem neviděla žádný díl, kromě pár náhodou zahlédnutých útržků třeba na návštěvě (TV nemáme už devátým rokem).
Neznám vůbec nikoho, kdo by na to koukal. Snad některá z tetiček (věkově přes 60)...? Nikdy jsem se o tom s nikým nebavila a kromě cizích lidí ani neslyšela o tom bavit ~d~ Asi žiju v nějakém paralelním vesmíru ~:-D
Silvie03 80313
20.5.2016 10:54:05
Já jsem byla od 1. dílu pravidelnou divačkou. Bavilo mě to do doby, než jsme odjeli na dovolenou na 2 týdny a já po návratu zjistila, že se děj nikam neposunul.

Teď to sleduju po dlouhých letech s úžasem. Vím, je to zvrhlost, ale ne závislost.
libik 142094
20.5.2016 10:42:40
Ulice je menší formát a lepší vysílací čas (dělá se večeře, žehlí se), nezabije se s ní celý večer, mám ji čas od času ráda.

Ordinaci jsem nikdy neviděla, fakt
margotka78 alias shit-roller 108560
20.5.2016 10:36:56
My jsme s holkou koukaly ještě docela na Modravu.~;)
Mortadela 52731
20.5.2016 10:33:49
Náhodou, já na to koukala v začátcích, to může být tak 14 let odhadem. Výborně se při tom žehlilo, pletlo, louskalo ořechy atd. Mě to bavilo. Ale pak to začalo nápadně nabírat podobu totální kraviny, tak jsem se na to vykašlala. Kdykoliv přijdu k babičce, běží jí v televizi Ordinace, což moc nechápu, protože tam chodím v různé dny, a stejně to tam vždycky běží, tak nevím jak často to musí vysílat. Vždycky si nostalgicky pomyslím, jak mě ten seriál kdysi v začátcích bavil a jak příšerné to musí být teď.
Monty 129940
20.5.2016 10:33:12
Dášo,
tak já se na české krimi seriály dívám. Na ty nekonečné ne, pravda.
Jenže kromě Případů prvního oddělení jsou to strašlivé slátaniny.
Nedávno jsem se na netu dívala na VIP vraždy - to je tak děsivě blbý, až je to svým způsobem přitažlivý. ~;)
Gladya, bývalá dasa, 63023
20.5.2016 10:30:02
Na rodina.cz jsme přece elita, která by něco takového v životě nesledovala. ~t~~t~

A vážně. Nekoukám se a moc neznám ani z upoutávek. Nejspíš to nebude horší než je v žánru obvyklé. Ne že by to bylo pod mou úroveň, třeba k žehlení se klidně podívám na nějakou ptákovinu ( viz Kolářová ve Vratných láhvích). Vadí mi ta nekonečnost. Když už seriál, tak s konečným počtem dílů a nebo uzavřenými epizodami. A opravdu nejsem odpůrce z principu, když začaly u nás v TV telenovely, na něco jsem se podívala, abych si udělal obrázek. myslím že to byla Manuela, mělo to dílů dost ale stačilo vidět tak každý desátý ~t~a hlavně jednou to skončilo. A z české produkce jsem viděla pár dílů VKV.
arantxa 60064
20.5.2016 10:10:42
Když seriál začínal, sledovala jsem ho. Pak mi to přišlo pořád to stejné dokola a už několik let nesleduji.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 1906  [Dalších 1816 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.