| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Umělé oplodnění

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 5832  [Dalších 5452 >>]
aky 102722
25.8.2017 14:39:50
... jak vidíš děti mám a funguje nám to mnoho let.
Takze pokial nedostanes dalsi zachvat plodenia, kvoli ktoremu si schopna opustit priatela a deti, pripadne ho kvoli mimiskovi trosicku oklamat, bude Vam ten uzasny vztah fungovat donevidim.~3~
...j.a.s... 81911
25.8.2017 14:39:42
Neznámá, jasně, pokud se shodnete na tom, že dítě jo, ale svatba ne OK. Já mám na mysli spíš ženy, které roky čekají, kdy se chlap vysloví a kdy kývne na to dítě.... Styl, kdy chlap říká, časem dítě, časem svatba a nemá se ani k jednomu. A teda pokud by se neměl ke svatbě kvůli mě, tak bych nečekala x dalších let, zda se rozhoupe aspoň k tomu dítěti.
Pam-pela 97353
25.8.2017 14:37:13
"Ale spousta chlapů je schopná říct, tak dítě jo, ale svatbu nikdy. Divím se, že s tím ženy souhlasí."
Taky se divím...myslím, že je to i v té sebehodnotě...anebo v tom pocitu - "je trapné se mu vnucovat"...samozřejmě u těch, co do toho "přátelství" nejdou plně dobrovolně.
Jinak od chlapa - dítě teda jo, ale promiň, tebe si nevezmu je na kopnutí do zadku toho chlapa.
Katka a 2 výrostci 141251
25.8.2017 14:35:55
A jak výš, že těch chlapů, co "ještě nechtějí dítě" je relativně málo ? Máš k dispozici výsledky nějakého průzkumu, kdo v páru je obvykle tím aktivním iniciátorem prvního dítěte ? Fakt myslíš, že jsou to obvykle chlapi ?
neznámá 91073
25.8.2017 14:35:29
U nás jsem to já, kdo nechce svatbu a jak vidíš děti mám a funguje nám to mnoho let. To je jen o nastavení lidí, svatba není řidičák.~d~
...j.a.s... 81911
25.8.2017 14:32:02
Neznámá, v otázce dítěte jsem neměla jasno, ale měla jsem jasno, že nechci žít celý život na psí knížku. A fakt myslím, že ta svatba je dobrý předstupeň k tomu dítěti. A díky tomu, že jsem od počátku říkala, že časem chci svatbu, tak jsem se vyhla hořkému pláči "nechce si mě vzít a zatím nechce ani dítě".
Řidičský průkaz si většina lidí děla po 18.nách, protože je to jednodušší a nemůžeš bez toho řídit auto a taky je to pro někoho důležitý krok dospělosti, takže kdyby ženy víc trvaly na svatbách před dítětem, tak by se vyhly zklamání, že se chlap nemůže rozhodnout, zda je ta pravá.
Málokterý chlap se ožení se ženou, se kterou časem nechce děti. Ale spousta chlapů je schopná říct, tak dítě jo, ale svatbu nikdy. Divím se, že s tím ženy souhlasí.
aky 102722
25.8.2017 14:27:23
...Proc mas jenom dve deti?
Lebo belosky nerady rodia. Dokonaly Zetko sa proste iba vyskytuje na zlom kontinente v zlom case.~3~
Katka a 2 výrostci 141251
25.8.2017 14:26:36
V tom se asi neshodneme, já byla v situaci, kdy jsem moc toužila po 3. dítěti. Chlap už nechtěl a já bych kluky o tátu kvůli tomu nikdy nepřipravila, takhle to mám zase já, no.
Pokud by nechtěl žádné děti, to je jiná situace - tam bych se po nějaké době rozešla. Ale takhle fakt ne.
Pam-pela 97353
25.8.2017 14:24:08
madleine, ono by asi kolikrát stačilo nedat se chlapů úplně zadara.
Hele, kolik holek se dneska nechá "dobývat"? Nemyslím teda v dlouhodobém vztahu, ale na začátku...kolikrát skočí do postele při první schůzce. Kde je pak nějaký respekt k ženě, k jejím potřebám, nějaké aspoň malé prověření toho, že ten chlap je schopný konkrétně pro mě něco "obětovat"?
Spousta žen se takhle před chlapy degraduje...prostě jsou na kývnutí...
Jsem pravda stará škola, ale vím, že tohle funguje i dneska. Nejdřív se vzájemně poznat, prověřit, a až potom přejít k tomu neintimnějšímu, nejbližšímu. Já vím, že to někomu občas vyjde i jinak...ale obecně by si ženy měly víc vážit samy sebe, svého ženství ~:-D, svého těla, svých běžných potřeb, neusnadňovat to tak moc
jak 39257
25.8.2017 14:23:53
Zetko, timhle tvrzenim jsi dost klesl.
Deti mam dve, podruhe jsem skoro umrela.
Ve state, kde v pripade rozvodu vestina zen dost ostrouha,je lehke rict, ze jsou rozmazlene. Ono nic neni tak jednoznacne.
Alimenty a dluhy nevymahatelne, pracovni doba se blbe kloubi s detma obecne a tak dale.

Kolik znas chlapu, co chteji dite ve 20?
Proc mas jenom dve deti?
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 5832  [Dalších 5452 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.