| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Umělé oplodnění

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 5832  [Dalších 5442 >>]
libik 142094
25.8.2017 14:23:38
zetko, pokud si černoch vezme bělošku, je to tím, že ji nepotká v Kongu, ale v Evropě nebo v Americe, kde je jiná kultura, se kterou se chce identifikovat tj. nemít 12 dětí.
aky 102722
25.8.2017 14:23:30
... Garantuji ti, že v tu chvíli nekoukáš nalevo nebo napravo, kdyby chlap nekejvnul na dítě, tak bych se s ním byla schopná i se rozejít a rozbít už dětnou rodinu.
Ty si nejake kriterium pravdy a kazdy sa musi spravat ako Ty? Alebo pripustis, ze sa ludia vedia aj ovladat a pouzivat mozog?~3~
aky 102722
25.8.2017 14:21:37
...Pokud si bílá holka vezme afričana, tak fakt nemaj 12 dětí. Protože si to rozhodne ona.
Zato beloch s africankou ma obvykle deti 16. Alebo nie a to potom rozhoduje kto? Ona, ci on, ci kolega v praci?~3~
neznámá 91073
25.8.2017 14:21:19
Jas, ty jsi na začátku vztahu věděla kolik chceš dětí?
Mě bylo 15let a věděla jsem, že děti nechci.~t~
Ve dvaceti jsem si byla jistá, že to mimino bude jedináček.~t~
Ve třiceti jsem toužila po dítěti
A ve třiceti+ vím, že jednou bude ještě jedno.

~d~

Fakt netuším co bude příští rok natož kolik chci ještě dětí.
...j.a.s... 81911
25.8.2017 14:17:49
Zetko, kolik máš dětí, když lituješ černochy, co kvůli bělošce nemají víc dětí? A kolik ti bylo, když jsi se stal poprvé otcem? I chlap si přece může najít takovou ženu, která chce velkou rodinu.
...j.a.s... 81911
25.8.2017 14:16:06
Madleine, pak je to chyba žen, že na tom důležitém milníku netrvají a žijí na hromádce x dalších let. Neříkám, že do vztahu bez svatby nepřijdou děti, ale je asi blbost tenhle rituál přeskakovat. Co pak nutí chlapa přemýšlet o tom, zda ta jeho je ta pravá, když se ženit nemusí, z dítěte se vymluví a dál si žije spokojen na hromádce a má úplně všechno? Zatímco když byl ve vztahu postaven před to, že od určité doby buť bude svatba nebo konec vztahu, tak by k tomu přistupoval zodpovědněji.
Vždyť i na začátku vztahu přicházejí otázky typu: chceš mít v budoucnu děti a kolik? Tak by se tam zpět měla dostat i ta svatba.
Pro mě byla svatba obrovský krok, kdybych viděla, že jej partner nechce udělat, odešla bych. Proč žít vedle někoho, kdo by ve mně neviděl partnerku na "celý život" a nechtěl si mě vzít.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
25.8.2017 14:14:27
Nechtěla bych dítě s chlapem kterej ho nechce se mnou.
Z+2 109449
25.8.2017 14:12:13
Šuplíku, myslím si, že ne. Že muži tohle prostě vždy nechávali na ženách. A všude po světě nechávají. Pokud si bílá holka vezme afričana, tak fakt nemaj 12 dětí. Protože si to rozhodne ona. Obráceně těch dětí mají daleko víc.
No a bíle ženy před děti předsunuly psa, kočku a nebo možnost nakupovat nové kabelky.
neznámá 91073
25.8.2017 14:10:16
"Neznámá, měj mě za naivní blbku, ale my se k sobě s mým chlapem prostě takhle nechováme"

Mě se pobláznily hormony před pár lety, takže vím jaké to je opravdu toužit po dítěti. Garantuji ti, že v tu chvíli nekoukáš nalevo nebo napravo, kdyby chlap nekejvnul na dítě, tak bych se s ním byla schopná i se rozejít a rozbít už dětnou rodinu.
Takže skutečně na řeči "já chci, on ne, proto nemáme" moc nevěřím, pokud ženská skutečně touží, tak si dítě prostě zařídí, v tomto nevěřím na chladnou hlavu.
Z+2 109449
25.8.2017 14:09:47
Jenže těch chlapů co opravdu nechtějí je relativně málo. Oni se sice bojí, ale pokud by se to stalo, tak je to přinutí se k tomu rozumně postavit.
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 5832  [Dalších 5442 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.