| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Umělé oplodnění

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 5832  [Dalších 5362 >>]
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
25.8.2017 11:36:12
"my si prostě vybírat nemohli,tak šel život a vůbec nelitujem"

to je přesné, čím jsem starší, tím víc si uvědomuju, že přemíra možností člověka dokáže zahltit a než se naděje a "zodpovědně" zvolí, bývá pozdě a člověk zjistí, že vlastně ani nezvolil, že promeškal život s tím, že na vše je dost času a mám přece TOLIK možností... a s překvapením vidí, jak ty možnosti se vzdalují a jen marně lapá konečky prstů co se dá...
jak 39257
25.8.2017 11:35:10
neznama, stehovali jsme se, kdyz bylo tomu decku 5.Dalsi 3 roky dodelavali, ale benefit v podobe zahrady a ulice, kde behal cele dny, byly velmi velke.
On a ja jsme k te michacce chodivali o vikendech, zadna krec.
Kdyz jsme chodili po stavbe a vybirali pokoj, to si pamatuje dodnes.
Tak ja nevim, co je uzivat, ale nedavno jsme o tom mluvili, ze mu vadilo chodit ve meste na hriste a tak, ze je dobre, ze jsme postavili dum.
Casem jsme vylepsili spoustu veci.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
25.8.2017 11:34:25
A nestálo vás to náhodou manželství ? Dost lidí dostaví a pak se rozvede.
Fren 117315
25.8.2017 11:32:27
tak zase pokud budou tvoje děti studovat tak to třebas potom pro tebe už taková pohodička nebude; neříkám že nemáš pravdu,ale my si prostě vybírat nemohli,tak šel život a vůbec nelitujem.

Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
25.8.2017 11:31:14
no jo, ale zase to dvouleté dítě už od malinka ví, že věci v životě nejsou zadarmo, vidí a je součástí toho, že pro ten hezký dům musí něco udělat a ideálně i vlastníma rukama ~;)
ono není jen jediné správné cesty, stejně jako v ničem, je jasné, že každý se snaží (byť i dodatečně) najít argumenty právě pro svá vlastní rozhodnutí, ale neznamená to, že jsou platná globálně :-)
neznámá 91073
25.8.2017 11:30:38
Třicítka s dětma má doma skoro padesátníka, co točí palce. Takže může celý den proležet v posteli.~t~
neznámá 91073
25.8.2017 11:28:42
Já přece nepíšu, že si je užívám jen pokud jsou malé.
Ale malé jsou jen chvíli a rychle to uteče, nehodlám tu chvíli stát u míchačky a chci si je užívat v hezkém prostředí, ne v provizoriu.
Fren 117315
25.8.2017 11:28:41
~e~"když nemám chuť tak nevylezu z postele, to není o dětech. " - ~e~,pokud nemáš děti,tak to o nich fakt není nebo hlídání k nim,to jsem v tvém věku měla priority opravdu jinak postavené a nějké válení se v posteli jako takové mě snad tenkrát ani nenapadlo

"běžná padesátiletá žena taky nemůže na vše hodit bobek a poddat se pocitům." - tak já taky nejsem běžná padesátka,na to bacha!~t~ Ale můžu na to hodit spíš ten bobek než třicítka s dětma,přijde mi

Fren 117315
25.8.2017 11:22:33
Neznámá, jsi na omylu,jestli si myslíš,že se dá užívat si svých dětí,jen když jsou malé. co to vlastně je užívat si dětí - dělali jsme s nimi i přes budování domova spoustu výletů,dovolených,spousta akcí se podnikala; ted když jsou dospělí tak je to snad ještě lepší,než když chodili na zš a musseli jsme je vychovávat - jsou to ted partáci,už je nevychováváme,se kterýma můžem pokecat o všem,občas podniknem společnou akci,je to stále užívání sis dětmi,ale už bez starostí, a o to je to mnohem lepší.
libik 142094
25.8.2017 11:21:27
fren, nepamatuji si, že by lidí padesát plus sportovali, cestovali, studovali.

Ono nejde o to, dosáhnout věku 100 plus 1 na kolečkovém křesle s gramofonem, ale žít ten život kvalitně.

V tomto smyslu se věk skutečně prodloužil a je to vidět už na naší generaci.
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 5832  [Dalších 5362 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.