Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| neznámá | 91073 |
|
25.8.2017 11:19:37
Fren, mě je třicet a kousek a taky můžu na vše hodit bobek a když nemám chuť tak nevylezu z postele, to není o dětech.
řekla bych, že obě jsme výjimky, běžná padesátiletá žena taky nemůže na vše hodit bobek a poddat se pocitům. ![]() |
| jak | 39257 |
|
|
25.8.2017 11:16:56
A tak dalo vyzdrzet bylo, ze jsme staveli z vyplat a na bezny zivot nam zbyvalo cca 12 tisic mesicne, v rozmezi 2004-2007.
Zase jsme meli velmi malou hypoteku. Dneska uz jen doladuju, treba bazenem. Tak za me to za tu obet stalo. |
| jak | 39257 |
|
|
25.8.2017 11:15:23
Fren, souhlas. Uz jen odchod do duchodu v 55 je super, tedy byl.
Ti lide jsou plni sily.. To si ma generace muze nechat zdat. |
| neznámá | 91073 |
|
25.8.2017 11:14:55
Jak, vydržet se dá hodně, ovšem tolik dětí nemám, abych si řekla "dalo/dá se to vydržet", ty si chci fakt jen užívat.
|
| Fren | 117315 |
|
25.8.2017 11:12:51
"No a není lepší si nejdřív vybudovat bydlení a pak děti?" - v našem konkr.případě ne,to bych nedala,prudila bych,byla bych naštvaná na celý svět, kde jsem se to octla,v jakých prdelovicích z velkoměsa,atp. Takhle jsem viděla a věděla proč to celé - 2 dětičky a dávalo mi to větší smysl.A dnes jsem za to ráda milionkrát - že už se nemusím bránit třeba únavě,mohu se už plně podvolit svým pocitům,hodit na všechn o bobek,co se mi nechce,téměř na vše teda.
|
| jak | 39257 |
|
|
25.8.2017 11:10:16
ja stala u michacky s douletakem.pak x let zila z ruky do pusy a da se vydrzet.
Dneska je dvouletakovi 15, mela jsem ho v 26. A ted je mi 42 a brala bych tak 10lete dite. nejvetsi opruz, to piplani a vyzvedavani ve skolce, uz nechci zazit:). leda u vnoucat. |
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
25.8.2017 11:08:40
My jsme nebudovali, bydlení bylo, jen jsme nečekali, až bude bydlení kompletně a moderně vybavené...to bych rodila první ve 40. Jasně že není optimální stát u míchačky s kojencem u prsu
![]() |
| Fren | 117315 |
|
25.8.2017 11:08:01
taktak,to vůbec neni o představách toho kterého jedince.
A do důchodu se chodilo se 2 dětmi v 55. A vůbec se nedivím tomu,že genrace našich rodičů +70 je na tom většinou skvěle,a proto se dožívají i vyššího věku,nepaušalizovala bych to,že se věk prodlužuje.tato zmíněná generace požívala po většinu svého života neochvějných jistot, měli zdravé potraviny,dostupnou veškerou lék.péči a nepoměrně více se většinou také hýbali - víc než my ted s tím zatracceným internetem. A ted jen čtu a teda zírám, kolik lidí bere antidepresiva,mluví furto jakýchsi deepresích,no jsem z toho zmatena a přijde my, že zas tato naše generace prdne do hlíny dřív,přeci jenom psycika je velká potvora a naváže na sebe další neduhya nemoce. |
| neznámá | 91073 |
|
25.8.2017 11:05:27
No a není lepší si nejdřív vybudovat bydlení a pak děti?
My jsme taky rekonstruovali s miminem a bylo to strašné, jsem ráda, že další děti už se narodily do hotového a že mám mezi dětma velké rozestupy, mimina a malé děti si užívám ne to celé nějak přežívám a doufám ve světlo na konci tunelu. ![]() U nás je rekonstrukce nekonečná, někdo má toulavé boty, já mám ráda hezké a nové prostředí kolem sebe, ale to už je rekonstrukce z radosti ne z nutnosti a vedeme jí jiným stylem, už nepodávám dlaždice a drahý nedláždí. |
| libik | 142094 |
|
|
25.8.2017 11:04:53
Madelaine, zase si vezmi, jak jsme krásné a úžasné po padesátce, takže, co s načatým večerem?
Já mám obecně respekt k čarování s oplodněním, nicméně, mně bylo dáno. Z druhý strany podezírám zainteresované komerční subjekty z toho, že podporují mýtus biologických hodin a ideálního věku rození, protože znám dost lidí, co bez "vícenákladů" počali po 40 roce přirozeně, mnohdy zlehka i nečekaně a nezřídka poprvé. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.