Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jahala. | 89330 |
|
|
17.3.2017 14:48:35
Kudlo, naopak pokud bych byla mezinárodní lupič, nájemní vrah nebo prostitutka tak bych měla velký zájem abych fabulovala přesně a dítě si myslelo , ze jsem laborant a dělám to a to.
|
| Monty | 129940 |
|
|
17.3.2017 14:48:15
Šuplíku,
Libik, Jas, Alraune... ![]() |
| ...j.a.s... | 81911 |
|
17.3.2017 14:47:43
Jahalo, překrucuješ.
Spousta dětí si pamatuje data narozenin u sebe, u sourozenců, rodičů. Co je špatného na tom, že si nepamatují ročník rodičů? A pokud jsou děcka, co si nepamatují, že rodič je narozen přesně 1. dubna, ale vědí jen, že je to v dubnu, tak no a? Však ten rodič pak řekne, za 14 dní bude oslava, nebo tento víkend se slaví moje narozeniny. A dítě začne vyrábět dárek nebo vyrazí s dalším rodičem na nákupy. Kde v tomhle vidíš důležitost ročníku? Možná je to o tím, že já byla vychovávána pravidlem, že ptát se dospělých na věk je neslušné. Takže jsem neběhala za dospělými a nevyptávala se a ani jsem to neřešila. |
| Monty | 129940 |
|
|
17.3.2017 14:47:31
Alraune,
my naopak slavili jen babiččiny narozeniny. Resp. ony se s matkou narodily ve stejný den, takže se to vzalo jedním vrzem. Ale to byla jediná společná oslava narozenin za celej rok. Já dostala na narozeniny dort Brusel a tím to haslo, žádný oslavy s rodinou nebo kamarády se nedělaly. |
| Alraune | 129596 |
|
|
17.3.2017 14:43:49
My už holt žádnou bábi nemáme... Tohle je fakt hodně závislé na stylu života. Já si třeba nepamatuju, že bychom doma někdy oslavovali narozeniny prarodičů. Asi je neslavili, nevím.
Nebo vím, že tchýně byla Býk a tchán v Rybách, ale kdy se narodili, to dohromady nedám. |
| Monty | 129940 |
|
|
17.3.2017 14:41:58
Šuplíku,
ale co je na tom neobvyklýho, vždyť to tu píše x jiných lidí, kterým to naopak přijde obvyklý a normální. To je jako s tím slavením narozenin - někdo je slaví a někdo ne, obojí je úplně stejně normální a obvyklý. ![]() |
| Alraune | 129596 |
|
|
17.3.2017 14:40:01
No, práci technologa tisku asi fakt těžko ukážeš. Prostě vypisuješ technologie na tisk... podle specifikací. Nepochopí to nikdo, kdo o tisku nemá představu. Já dělala tiskovou produkci a partner se mi to snažil vysvětlit... ale představu mám hodně vágní :D
A fakt by mě zajímalo, jak dítěti vysvětluješ optimalizaci SEO. TO se tu některým redaktorům ještě nepodařilo vysvětlit :D |
| Monty | 129940 |
|
|
17.3.2017 14:39:20
"Tak snad každý umí laikovi aspoň zhruba popsat náplň své práce, ne?"
jentak, já se fakt musím smát, protože už tolik lidí chtělo laicky popsat náplň manželovy práce a všichni do jednoho z toho nepochopili vůbec nic. ![]() |
| Jahala. | 89330 |
|
|
17.3.2017 14:38:44
Tak moje práce je důležitá pro me i me dítě. Trávím a trávila jsem tam dost času a kvůli praví jsem odcházela pryč od ní abych ji zabezpečila takže vždy o všech profesích věděla proč tam chodím co ta dělám úměrně k svému věku. Stejně tak jsem ji učila, ze mě narozeniny jsou stejně důležité jako její. Takže si poměrně brzo pamatovala kdy mám narozeniny. Také úměrně svému věku.
|
| ...j.a.s... | 81911 |
|
17.3.2017 14:38:34
" moje dcera si uvědomuje, že s manželem stárneme už někdy od začátku školních let"
Susu, můžeš to rozvést? To je pro mě teda naprosté scifi. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.