| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Sportovní utkání

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 5322  [Dalších 4882 >>]
neznámá 91073
26.5.2024 20:24:28
Kamelie, vím že jsou, ale asi nikdy jsem je neslyšela, si je snad musím pustit, abych zjistila, o co jsem přišla.~:-D

Někdo zmínil divadelní autobusy, ty jezdí i z naší díry. Můžu si koupit předplatné i se svozem, na svoz asi nějak přispívá obec. Autobusu jezdí mnoho a nejen z našeho koutu, před divadlem to vypadá jak na autobusáku. Nikdy jsem po představení netušila, do kterého nastoupit, i ty řidiči vypadali všichni stejně.~:-D

Svozy na sportovní utkání neznám, to nám tu nejezdí. Akorát za mého mladí jezdily svozy na zábavy a diskotéky.

Naši kluci byli minulý týden na MS se školou, myslím, že jsem neplatila nic, že lístky dostala škola v rámci nějakého projektu zdarma a autobusy platila obec. Samozřejmě na nějaký "obyč" zápas, ale užili si to hodně, vrátili se hodně nadšený.
Určitě více nadšený než jezdí z divadla nebo z knihovny, bohužel.~:(

TaJ 81121
26.5.2024 20:11:21
Ropucho, mě ke klasické hudbě přivedla prvotně vlastně školní hudební výchova - jednoho dne nám učitelka pustila Malou noční hudbu od Mozarta a mě to tak zaujalo (a nutno podotknout, že jsem byla asi jediná, zbytek třídy z toho měl spíš srandu), že jsem si pak hledala další a další skladby...a mamka mi doma našla asi 600 stránkový románový životopis o Mozartovi, který jsem úplně hltala...bylo mi 12. Od té doby jsem klasiku poslouchala, každou korunu z kapesného jsem utratila za LP desky s klasikou, pak jsme s mamkou měly i předplatné do opery, každý měsíc. No a za několik dalších let jsem takhle jednou po škole uvažovala, co by se mi líbilo dělat za práci, že bych ráda něco, co souvisí s tou hudbou (ale na nic jsem nikdy nehrála, nemám na to sluch). No a jednoho dne jsem šla po ulici a na dveřích obchodu s vážnou hudbou jsem viděla cedulku, že hledají prodavačku. Tak jsem šla dovnitř, tam mi vedoucí dal vyplnit takový testík ohledně děl a skladatelů a já tam následně strávila skoro 17 let:-)
Beat 107867
26.5.2024 20:06:25
Teď na mě někde vyskočil Jagr, dlouho jsem ho neviděla. Zestárl. Říkám si, 52 mu je, děti nemá, holky střídá.. Ta nová vedle nej opravdu vypadá jak jeho dcera. Ale, mozna je takhle opravdu spokojený.
Evelyn1968,2děti 6269
26.5.2024 20:02:09
Delete, tak to už jsem netancovala, já kolem roku 1985.
TaJ 81121
26.5.2024 20:01:33
Inko, moje 73 letá mamka ví sice, že se hraje hokej, ale kdo s kým a další detaily, to ji naprosto míjí. Má přehled do té míry, že ví, že se něco hraje a zítra se dočte, jak to dopadlo:-). V televizi se kouká obvykle na klasické detektivky a pak na koncerty a opery na Artu apod. Ani můj táta na sport nikdy nekoukal, brácha taky spíš výjimečně.
Rodinová 140078
26.5.2024 19:39:47
Letos jsem keramicky den prosvihla kvuli neodkladnym pracem na zahrade a hokeji ~t~
Renka + 3 26652
26.5.2024 19:36:49
Čumčo, taky to tak vnímám.
Rodinová 140078
26.5.2024 19:36:34
Pro me je tahle debata, puvodne zalozena jen jako banalni vykrik, zajimava.
Nejsem zadnej extra sportovec, ale celej zivot sport v nejake podobe vnimam a provozuju, totez rodina a me blizke okoli.
Takze mi nejak nedoslo, ze jsou lidi, ktere odpuzuje a povazujou ho za povrchni zabavu prosteho lidu.
Čumča. 160024
26.5.2024 19:25:45
Renko, tohle s lidmi dělá nespokojenost - cizí radost (byť i trochu dětinská) dráždí, popuzuje...
Viděla jsem to párkrát na sobě, že najednou neumím mít radost z toho, že někdo má radost a je pro něco zapálený, frflala jsem si pod vousy, že mě by nic tak prostého nerozechvělo, jelikož to není dost "werter"~:-D
Beat 107867
26.5.2024 19:25:22
Babi souhlas s tím, co píšeš , včetně relevantni úvahy .

A KAMELIE zijou~:-D. Jak tam tak chodím, slyším neco vzdálene známého, mozek to vyhodnotil jako pravzpominku, ty hlasy, ta dikce.. na dálku jsem je nepoznala, poblíž byl plakat a tam napsáno: 16:00 Petr Rezek.. ale to evidentně nebyl, byly to dvě blondýny ~;).. a pal slyším pořadatele děkovat Kameliim. Fakt takový dejavu
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 5322  [Dalších 4882 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.