| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Sportovní utkání

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 5322  [Dalších 4872 >>]
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
26.5.2024 19:20:59
Dneska bude metro jezdi o hodinu dýl.
Delete 8214
26.5.2024 19:18:53
Tak to bude spíš tím, že do divadla nejede najednou několik desítek tisíc lidí.

Zažila jsem normální kyvadlovku třeba na folkový fesťák, od nádraží za město a v noci a na konci fesťáku zase zpět. Je to proto, že by to běžná MHD najednou nedokázala obsloužit.
Delete 8214
26.5.2024 19:15:23
Chodila jsem tam, když jsem byla na gymplu (takže 1991 - 1995). Jako mladší jsem to neznala a jako starší už jsem nebydlela v UL. Jo a jeden můj spolužák tancoval závodně, ale to v tom hrálo roli jen malou, chodila jsem tam, i když tam on nebyl ~;).
Renka + 3 26652
26.5.2024 19:13:20
O tom relevantním významu jsem taky hodně přemýšlela. Vítězství oblíbeného týmu u fandících diváků zvyšuje dopamin a ten pro nás má velký význam. Ten v životě potřebujeme, zažíváme díky němu štěstí. Samozřejmě můžeme si ho získat i jinak, třeba sexem nebo čokoládou a spoustou dalších věcí, ale proč ne takhle? Rozhodně to význam má.
Renka + 3 26652
26.5.2024 19:07:19
ale to vymezování se vůči těm, ve kterých to zájem a emoce vzbuzuje, mi přijde jako utvrzování se ve vlastním "hodnotnějším" postoji~:-D

Mě to přijde až směšné, jak má někdo zapotřebí shodit zájem a radost ostatních. Je to jako kdyby si člověk koupil šaty, měl z nich radost a někdo jiný by mu řekl, "nechápu, co na nich vidíš, barvy jsou hrozný, já nesnáším takové křiklavé barvy, je mi z nich až zle a ten střih, to je opravdu hrůza, to já nosím jen šaty decentních barev do návrhářky XY".

babi_ 48341
26.5.2024 19:07:00
"Delat radost sobe a ostatním nemá v zivote žádný význam?"

Přijde mi, že Ropucha v tom vůbec nezahlédá tu radost. Emoce ano, ale že do nich patří i radost, to jí prostě uniká ~d~

Myslím, že z úhlu pohledu "Lidé investují tolik zájmu a emocí do takové primitivní, povrchní hlouposti, která nemá vůbec žádný relevantní význam." vůbec nemá šanci vidět ve sportovním utkání něco pozitivního. Zajímavá věc, takové nastavení.

Dle mého hokej není primitivní (kdo zkusil hrát, musí mi dát za pravdu), povrchní bych řekla těžko může být něco, co vyvolá tak hluboké emoce (rozhodně to tedy není povrchní pro ty, kteří to tímto způsobem prožívají), hloupost je kdeco,

naopak by mě HODNĚ zajímalo, CO vlastně má relevantní význam, a k čemu relevantní.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
26.5.2024 18:45:19
Kamelie... Já na ně zapomněla... A ani jsem ve městě nebyla, i když jsem se tam chystala a chtěla si koupit bábovkovou formu ~n~
No jenže nejen, že tu byl syn, ale taky jsme zjistili, že nejmladší má vši ~8~
Takže ještě do lékárny a celé sobotní dopoledne jsme odvšivovali, kontrolovali ostatní a po obědě už jsem slíbila výlet na lesní hřbitov (a byl zavřený ~7~), malá procházka lesem a zase zpátky do bohnic .. a na trhy šel jen muž se staršími dětmi a to šli cíleně na zámek pro zvěřinu - no aspoň byly klobásy k večeři a srnčí stejky v neděli k obědu ~:-D a kamélie si holt pustím aspoň večer ~;)
mabela 51999
26.5.2024 18:44:12
Delat radost sobe a ostatním nemá v zivote žádný význam????
Evelyn1968,2děti 6269
26.5.2024 18:43:40
Je to specialita našeho města, a protože tu žiju, nemám řidičák, chodím do divadla a ne na hokej, pociťuji trošku diskriminaci ~t~
babi_ 48341
26.5.2024 17:58:27
Kamélie?!? ještě žijou? Tyjo, co ony to vlastně zpívají? Popík osmdesátek pořád?
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 5322  [Dalších 4872 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.