| Klarisanek | 111002 |
|
10.3.2014 15:39:45
Ano, odnest v zadnem pripade, to je trestuhodne. A jak si tam pak dovolily sestry volat ARO, to je na zalobu. Pokud se tu nektere domnivaji, ze porodila cernouska, tak narknout z rasismu. Co na tom, ze to vzniklo jen z toho, ze dite bylo "jen" tmave modre. Jsem zvedava jestli zmeni nazor na sve puvodni prani rodit nekde v lese.
|
| Majka+holky 9/2000 | 2986 |
|
|
10.3.2014 15:37:02
Jo, u toho jsem si říkala, jestli když se na to ti zdravotníci dívají, vidí tu blbost
nebo jim to přijde normální. Na co se asi chodí před porodem do porodnice do poradny? To si to tam fakt nemůžou do té karty v klidu nadatlovat předem? Jako chápu, že se mění aktuální váha, ale většina těch věcí je stejná, fakt musí hlásit výšku mezi kontrakcemi, fakt se musej ptát 3x, jestli odtekla plodovka? Pakárna ![]() |
| Pavla |
| • |
10.3.2014 15:25:06
"Jak je tohle možné? To dítě nemá otce, který by se o něj chtěl (měl) starat a když už tak alespoň posílat alimenty ..."
kde to žiješ? kolik otců neposílá ani korunu... "jak je možné, že je neposílá ani matka, když se o svý dítě nestará?" tak pokud má RS a ID, tak je ráda, že zvládne zaplatit náklady na bydlení..navíc třeba to od ní její rodina ani neočekává, ostatně, ty kdybys byla v situaci Veroničina partnera, měla matku, co je vážně nemocná, má na měsíc třeba 7000 na veškeré životní náklady ( odhaduju, netuším, kolik činí ID, ale žádná pecka to asi nebude) a mladšího sourozence, kterého by se tvoje máma nezvládala starat, tak bys udělala co, pokud by sis bráchu vzala k sobě? opravdu by sis mámě řekla o peníze?? v pořadu zaznělo, že ono nezvládala při svém zdravotním stavu výchovu, že kluk se zhoršil ve škole a ten starší bratr (partner Veroniky) se sám nabídl, že si bratra vezme k sobě...ostatně, myslím, že ta paní bude fajn ženská, protože staršího kluka evidentně vychovala dobře... Veronika má skvělý přístup k životu a v sobě úžasný klid a nadhled, má můj obdiv |
| boží žena | 67104 |
|
|
10.3.2014 15:24:12
jinak škoda, že nenazní že jo
to by bylo ale krásné potvrzení tvého jasného vhledu do jejich rodiny ![]() |
| boží žena | 67104 |
|
|
10.3.2014 15:23:32
![]() jo to je neco jako "kdo tenhle výrok popírá, ten si ho jen nechce připustit" |
| Kapradina | 34186 |
|
|
10.3.2014 15:22:02
Příští díl bude věnovaný Veronice více, možná tam mezi řádky něco bude, přímo to tam asi ani jeden z nich neřekne, mají určitou úroveň, takže takto ostrá slova jako "odložila, nestará, využívá" od nich pravděpodobně na kameru nezazní, ale to neznamená, že si to třeba nemyslí ... každopádně jsou oba skvělí, jak se dokážou s životem "prát".
![]() |
| propiska | 16606 |
|
|
10.3.2014 15:14:41
Mně ještě drtily ty otázky při příjmu- kolik jste vážila před těhu a jak chudák prodýchávala kontrakce.
|
| Horama | 97202 |
|
|
10.3.2014 14:57:05
Kapradino, zaznělo v dokumentu, že by si její starší syn nebo přímo Veronika ztěžovali, že k nim bráchu odložila, že se o něj nestará, že je využívá apod.? Já to tam neslyšela. Uspořádání, které si dobrovolně zavede nějaká rodina, která narozdíl od nás zná skutečné finanční možnosti jednotlivých svých členů, mi nepřijde vhodné takhle kriticky komentovat, pokud se nezdá, že je v té rodině vůbec někdo s tím uspořádáním nespokojený.
|
| ChemicalJane + 4 | 86738 |
|
|
10.3.2014 14:55:08
ano, taky jsdem si myslela že má černouška... ale krafal mi tu do toho brácha, tak jsem to moc neposlouchala....
|
| Horama | 97202 |
|
|
10.3.2014 14:54:18
Oprava: nemá Alzheimera, má roztroušenou sklerózu.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.