| Monty | 129940 | 
| 
 | 
 10.3.2014 19:18:31 
Kapradino, 
pokud není z čeho nabízet, tak asi těžko. Při výši ID je člověk rád, že vyjde sám, natož aby někomu na něco přispíval. Mně přijde normální, že finančně vypomáhá ten, kdo na to má, ne ten, kdo je rád, že jakž takž vyjde.  | 
| vertigo | 92133 | 
| 
 | 
 10.3.2014 18:51:25 
Musím jenom souhlasit - Veronika je moc sympatická a obdivuhodná  
  V minulém díle mě úplně dostalo s jakým klidem a smířením mluvila o tom, že Amálka umře   A taky mají pěkně upravenou zahrádku ![]()  | 
| neznámá | 91073 | 
| 
 10.3.2014 18:46:09 
Tak já si spíš položila otázku "co by s tak šmoulím dítětem dělala při domácím porodu?".  
P.S. Nejsem odpůrkyně.  | 
| Kapradina | 34186 | 
| 
 | 
 10.3.2014 18:30:54 
Pavlo, 
to je ale o úhlu pohledu - ty, kdyby ses z nějakého důvodu nemohla starat o svoje dítě a s jeho výchovou by ti pomáhali příbuzní, tak bys jim žádné finance sama nenabídla? ![]()  | 
| Rosina | 122575 | 
| 
 | 
 10.3.2014 18:25:19 
Upřímně - mne porod u Apolináře spíše posunul směrem k podpoře domácích porodů. Po svých třech přirozených bezzásahových porodech jsem držela v rukou děti, které byly růžové, pobrekávaly a po chvilce se přisály k prsu. Spíš by mě zajímalo, jestli si skalní odpůrkyně domácích porodů také položí otázku, jak je to možné, že se na špičkovém gyn.-por. pracovišti narodí při dokonale medicínsky vedeném porodu dítě, které je v tak špatném stavu. 
 | 
| Klarisanek | 111002 | 
| 
 10.3.2014 15:47:46 
Tohle me taky dostalo, na rodicce bylo videt, ze by jim dala nejradsi pesti, kdyby ji ruce nesvazovala bolest z kontrakci. Dobre, ze to bylo natoceno, at se zdravotnici zamysli.  
 | 
| Babsi+2 | 63297 | 
| 
 | 
 10.3.2014 15:47:28 
Veronika a Martin - to je nejenom manželský pár, ale TÝM - "parta" lidí, co se mají rádi a mají rádi i lidi okolo sebe. Oba na mě působí velmi dospěle a vyspěle,...až jim to závidím. 
 | 
| neznámá | 91073 | 
| 
 10.3.2014 15:46:10 
Spíš mě zarazilo, že dítě modré jak borůvka, evidentně přidušené, s pěnou u pusy, přikládají k prsu. Možná se zalekli televize a potřebovali si nahnat bodíky za "boding za každou cenu? 
  Otázky taky celkem vtipné. Veronika je neuvěřitelně nad věcí, asi jí moc jiného nezbývá, je užasná. Ještě úžasnější je její chlap, toho obdivuje neuvěřitelně.  | 
| Klarisanek | 111002 | 
| 
 10.3.2014 15:45:40 
Veronika a jeji partner mi prijdou jako uzasni lide, strasne jim fandim v jejich nelehkem osudu. Maji tak strasne problemy, spoustu prace, a presto z jejich domacnosti cisi nejvetsi pohoda. Asi proto, ze maji pojem o tom, co je v zivote dulezite a neresi takove ptakoviny jako ty ostatni pary. Ty dve mlady telatka, tedy hlavne ten Lego maniak mi pripada naprosto prisernej, jejich rodice aby se z nich fakt picli. Je videt ze vedi o zivote naproste prd a jsou silene nezodpovedni. Nejlepsi je si poridit ke konci rizikoveho tehotenstvi pejsanka, kterej vyroste a to velmi  
 .  | 
| petra | 
| • | 
 10.3.2014 15:45:21 
co znamena "oni vypadají, že finančně jsou na tom dobře" ? Co vim, tak minule resili, ze na malou nedostava ani alimenty 
 | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.